Đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh có đáp án

1 2.337

Đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh 

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh có đáp án được sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn có nguồn tài liệu hữu ích để thử sức và tập dượt, đánh giá năng lực cá nhân cũng như chuẩn bị các kĩ năng cần thiết cho kì thi học kì 1 sắp tới đây. Mời các bạn vào tham khảo.

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ 1 KHỐI 11

Người ra đề :Võ Thị Hương Lý

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (24 câu = 6 điểm)

I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently ( 1p).

1. A. mountain        B. country       C. drought         D. hour

2. A. university        B. student       C. volunteer       D. museum

3. A. chance          B. chicken       C.child            D. chemist

4. A. cooks            B. laughs       C.pens           D. hats

II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

1. Mary asked me whether I like her or not.                                                                         A         B     C        D

2. I spent much money to buy shoes yesterday.                                                                   A    B          C     D

3. She said that she will be here the next week.                                                                     A          B  C         D

4. We were not inviting to their wedding anniversary last week.                                                                A    B  C                      D 

III. Choose from the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

1. Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

Nga:______________________ . It’s an opportunity to test my general knowledge.

A. Yes, that’s right    

B. Oh, it’s great   

C. It’s not a good idea.     

D. Ok, I don’t agree

2. Lan : “I’ve passed my exam.”Mai : “_______________________”

A. Good luck.       

B. That’s a good idea.  

C. It’s nice of you to say so.

D. Congratulations

3. It is very kind __________ you to give me a lift to the airport.

A. from                 B. of               C. for            D. with

4. They never allow ________ skirts when going to the pagoda.

A. wear                 B. to wear          C. to be wearing    D. wearing

5. John asked me _______ that film the night before.

A. had I seen            B. that I saw        C. if had I seen    D. if I had seen

6. I’ve never fallen in such a(n) _____ situation before.

A. to be embarrassed      B. embarrassing     C. embarrass     D. embarrassed

7. A ________ is a person who represents for someone or a group.

A. representative         B. student         C. worker          D. teacher

8. I remember__________ a dozen of eggs yesterday but I can’t find them now.

A. buy                  B. bought         C. to buy          D. buying

9. At ______ end of the competition, the judge announced the results to everyone.

A. a                    B. the            C. ø              D. an

10. “______”, Andy suggested.

A. Are you going for a walk?        B. Did you go for a walk?

C. Could you go for a walk?         D. How about going for a walk?

11. I regret ______ you that you failed the test.

A. to tell                 B. tell            C. telling           D. told

IV. Read the passage carefully and then choose the correct answers (1,25p).

Spring School is an informal school. It provides classes to disadvantaged children in Ho Chi Minh city. Around 30 street children live and study at the school and about 250 children with special difficulties from District 1 regularly attend classes.

The Organisation for Educational Development co-operated with Spring School to set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to continue their English and performance Arts classes.

Spring School requires volunteers to help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers to contact sponsors and help to expand the school activities. Volunteers are required from February until July to help organize these events.

It is hope that more schools like Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

1. What kind of Spring school?

A. a primary school         B. a formal school

C. an informal school        D. a secondary school

2. When were dance, theatre, singing and folk music classes set up?

A. In 1997        B. In 2000        C. In 1998        D. In 1999

3. Why do children take part in fund- raising performances?

A. Because they want to expand the school.

B. Because they want to contact sponsors.

C. Because they need money to continue their English and Arts classes.

D. Because they like dancing.

4. Where do children dance, sing and play music?

A. At their School.          B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

C. In Ha Noi.              D. In the theatres.

5. What is the aim of Spring School?

A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

B. It provides classes to disadvantaged children in Ho Chi Minh City.

C. The aim of this school is fundraising.

D. The aim of this school is to raise fund.

B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm)

I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

1. He did not expect (invite)............................................ to the party.

2. (Fail) ........................................twice, he didn’t want to try again.

3. They went home after they (finish) …………………..their work.

4. (you/watch)…………………………….TV last night?

5. The teacher congratulated me on (make) ................................such a clear speech.

6. Mr Barron (study) .............................................. French since 2007.

II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

1. "What is your hobby?" Hoa asked Nam.

Hoa asked..................................................................

2. I don’t know her phone number, so I can’t call her now.

If ..........................................................................................

3. I started working here 3 years ago.

I have

4. "I'm terribly sorry I'm late" said Flora.

→ Flora apologized .........................................................................................

5. The safeguard locked all the door. He left the office (perfect participle).

→ 

Đáp án đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM:

I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

1. B – country

2. C – volunteer

3. D- chemist

4. C – pens

II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

1. C – like-liked

2. C- to buy – buying

3. B- will – would

4. A – inviting - invited

III. Choosefrom the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

1. B

2. D

3. B

4. B

5. C

6. B

7. A

8. D

9. B

10. D

11. A

IV. Read the passage carefully and then choose the correct answers( 1,25p).

1. C

2. D

3. C

4. B

5. B

B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm)

I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

1. To be invited

2. Having failed

3. Had finished

4. Did you watch

5. Making/ having made

6. Has studied/ has been studying.

II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

1. Hoa asked Nam what his hobby was.

2. If I knew her phone number, I could/would call her now.

3. I have worked/have been working here for 3 years.

4. Flora apologised for being late.

5. Having locked all the door, the safeguard left the office.

-------------

Để hỗ trợ các bạn có kì thi học kì 1 lớp 11 trọn vẹn, VnDoc.com không chỉ sưu tầm và đăng tải các học liệu môn tiếng Anh mà còn có học liệu của các môn Toán, Ngữ văn, Vật lý, Hóa học, Sinh học...thông qua Đề thi học kì 1, đề cương hay bài tập được tổng hợp từ các trường THPT và các thầy cô uy tín trên cả nước. Chúc các bạn học tập hiệu quả! 

Đánh giá bài viết
1 2.337
Tiếng Anh lớp 11 Xem thêm