Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 huyện Hải Lăng, Quảng Trị năm học 2015 - 2016

3 1.624

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 có đáp án

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 huyện Hải Lăng, Quảng Trị năm học 2015 - 2016 là tài liệu ôn tập cực hay và hữu ích giúp các em ôn thi hiệu quả. Sau đây mời các em làm bài và tham khảo đáp án cuối bài nhé!

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 Thí điểm tỉnh Thanh Hóa năm học 2015 - 2016

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 trường THCS Đông Bình, Vĩnh Long năm 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 trường THCS Tam Hưng, Hà Nội năm học 2015 - 2016 có đáp án

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

1. A. happy       B. apple         C. act         D. aunt

2. A. mind        B. bike          C. fit          D. tidy

3. A. school      B. chair          C. church       D. chat

4. A. health       B. team          C. tea         D. sea

5. A. sun        B. fun           C. son          D. put

II. Choose the best answer A, B, C or D for the sentences. (4,25 ms)

6. _______class are you in?

A. Where        B. How much      C. What         D. When

7. I live ______ 12 Tran Hung Dao street.

A. in            B. on            C. at           D. for

8. Benches are _______ comfortable than armchairs.

A. the most       B. more          C. the more      D. most

9. This dress is the ________ expensive of the four dresses.

A. best          B. better         C. more         D. most

10. The picture is ________ the clock

A. next          B. under         C. at           D. in

11. Red is my ________ color.

A. favorite       B. interesting      C. beautiful      D. boring

12. What_______ awful restaurant!

A. an           B. the           C. a            D. many

13. He writer articles for newspaper. He is _________

A. a teacher      B. a journalist      C. a musician     D. a student

14. ________is it from here to school? – About 2 kilometers.

A. How long      B. How high       C. How far       D. How many

15. __________ is your telephone number?

A. What         B. When          C. Who          D. Why

16. _________ are you doing?

A. Who         B. Which         C. How          D. What

17. He knows how to repair the guitar.

A. use          B. play           C. fix           D. learn

18. Will you be free on Sunday?

A. not at home    B. not busy       C. not late        D. back

19. Odd one out:

A. uncle         B. aunt          C. father         D. friend

20. Nga is ______a play for the school anniversary celebration.

A. practicing      B. making        C. rehearsing      D. listening

21. Choose the word whose main stress is placed differently from the others.

A. about         B. houses        C. office         D. distance

22. Which word has a different sound from the others?

A. seven        B. evening        C. tell           D. directory

III. Choose the word or phrase that are not correct. (0,75m)

23. Lan will has a party for her birthday.

          A  B     C  D

24. He is the cleveres student in the class.

      A      B          C  D

25. They like talk to their friends at recess.

           A  B  C        D

IV. Choose the suitable words to fill in the blanks. (1m)

and        classes         drink        living        has

Hoa is my close friend. She is (26)_______in a big city in America, now. Everyday, she goes to school on a school bus. Her (27) ________ start at 8.30 a.m and end at 3.30p.m. She doesn't go home for lunch. At 11.30am, she (28)______a long break to have lunch at school. She and her classmates often buy snack and (29)_____ water or soda at the school cafeteria. At 3.30p.m, a school bus takes the students to their house.

V. Read the passage careful and circle the best answer. (1m)

The Vietnamese students take part in different after school activities. Some students play sports. They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes, they go swimming. Some students like music, drama and movies. They often practice playing musical instruments in school music room. They join in the school theater group and usually rehearse plays. Some are members of the stamp collector's club. They often get together and talk about their stamps. A few students stay at home and play video games or computer games ...

30. Which sports do students often play?

A. play soccer, volleyball or table tennis

B. play soccer, table tennis or badminton

C. play soccer, basketball or volleyball

D. play soccer, table tennis or football

31. How often do they go swimming?

A. often           B. sometimes            C. never         D. always

32. What do the some Vietnamese students like?

A. like music, drama and movies

B. like playing video games

C. like talking about their music

D. like swimming in the swimming pools.

33. What do the member of the stamp collector's club often do?

A. talk about their stamp.

B. get together

C. buy new stamps

D. get together and talk about their stamps.

VI. Write the paragraph about Nga. (2ms)

34. She / Nga

35. She / be / student / Quang Trung school.

36. She / go / school / six days a week / Monday / Saturday

37. Her favorite subject / be / Physics.

THE END

HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ THI HỌC KỲ 1 MÔN TIẾNG ANH LỚP 7

I. Mỗi câu đúng 0,2 điểm. (0,2 x 5 câu) = 1 điểm

1. D     2. C      3. A     4. A      5. D

II+III+IV+V. Mỗi câu đúng 0,25 điểm. (0,25 x 28 câu) = 7 điểm

6. C     7. C     8. B      9. D     10. B 

11. A    12. A    13. B     14. C     15. A  

16. D    17. C    18. B     19. D     20. C 

21. A    22. B    23. A     24. B     25. A

26. living          27. classes

28. has           29. drink

30. B     31. B    32. A     33. D

VI. Writing (0,5 x 4 = 2ms)

She is Nga. She is a student at Quang Trung school. She goes to school six days a week from Monday to Saturday. To day, she has four classes. Her favorite subject is Physics.

Đánh giá bài viết
3 1.624
Đề thi học kì 1 lớp 7 Xem thêm