Đề thi môn Tiếng Anh lớp 10 học kì 2 có đáp án năm học 2018 - 2019 số 3

1 1.113
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Đ THI CUI HC KÌ 2 LP 10 NĂM HỌC 2018 - 2019
MÔN TIẾNG ANH
I. Pronunciation
Pick out the word whose underlined part is pronounced differently.
1. A. supply B. dirty C. happy D. energy
2. A. chemical B. discharge C. change D. church
3. A. surprise B. devise C. promise D. realize
Pick out the word that has the stress differently from that of the other words.
4. A. animal B. invention C. energy D. influence
5. A. delicious B. encourage C. excited D. motivate
1. A 2. A 3. C 4. B 5. D
II. Choose the best answer
6. The________of the ozone layer is not a good thing for the earth.
A. depletion B. deplete C. depleting D. depletement
7. Deforestation will lead to the extinction of rare animals due to the loss of their
habitats, and extreme floods and land _________.
A. erode B. eroding C. erosion D. erodement
8. The_______of fossil fuels has gradually increased in many countries which is
concerned for many environmentalists.
A. consumer B. consume C. consuming D. consumption
9. The smoke from burning fuels causes pollution if it ______ into the atmosphere.
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
a. releases b. is released c. will be released d. released.
10. Oil spills are having a devastating effect on coral reefs in the ocean.
a. powerful b. significant c. disastrous d. detectable
11. _______ aren't effective anymore because insects have become resistant to them.
A. Fertilizers B. Pesticides C. Herbicides D. Medicines
12. Students can download programme and………………from internet.
A. materials B. food C. drink D. note
13. Mass tourism has contributed to the _____of the environment.
A. destroy B. destroying C. destruction D. destroyment
14. Ecotuorism has ______more jobs for the local people.
A. provided B. given C. introduced D. got
15. Like children elsewhere, children in the USA have greatly benefited ________
modern technology.
A. in B. from C. since D. for
16. Personal electronic devices can be very _______, to you and to others.
A. distractal B. distract C. distractional D. distracting
17.Costa Rica is one of the world’s best _______destinations.
A. ecotourisms B. eco tour C. ecotourist D. ecotourism
18. Don village in Dak Lak Province is the home _________ the M’Nong, Ede and Thai
ethnic minority groups.
A. for B. of C. to D. about
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
19. Most chemicals .............................the ground and the underground water.
A. contaminated B. contaminate C. contamination D. contaminating
20. I wonder ỉf you could help me.” “_________”
A. Don’t mention it C. I’ll do my best. What’s up?
B. Really? How nice D. No, what is it?
6. A 7. C 8. D 9. B 10. C 11. B 12. A 13. C 14. A 15. B 16. D 17. D 18. C 19. B 20. C
III. Find out the mistake and correct them.
21 Two new houses have just been build here.
A B C D
22 Have you remembered to arranged travel insurance?
A B C D
23.My friend George, that arrived late, was not permitted to enter the class.
A B C D
24. What would happen if the temperature is warmer?
A B C D
25. The young has the future in their hands.
A B C D
21. D 22. C 23. A 24. B 25. B
IV. Reading
Read the passage carefully and then choose the correct answers

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 10

Đề kiểm tra chất lượng cuối học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 10 có đáp án nằm trong bộ đề thi học kì 2 lớp 10 năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi cuối năm lớp 10 môn Tiếng Anh được biên tập bám sát chương trình đã học giúp học sinh lớp 10 củng cố kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh trọng tâm học kì 2 hiệu quả. 

Tải trọn bộ nội dung đề thi và đáp án tại đây: Đề thi môn Tiếng Anh lớp 10 học kì 2 có đáp án năm học 2018 - 2019 số 3. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 10 cả năm khác được cập nhật liên tục trên VnDoc.com như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,....

Đánh giá bài viết
1 1.113
Đề thi học kì 2 lớp 10 Xem thêm