Kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 7 Unit 7 Traffic năm 2022

Bài tập Unit 7 lớp 7 Traffic có đáp án

Đề kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 7 Unit 7 Traffic có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit mới nhất trên VnDoc.com. Đề kiểm tra Tiếng Anh 7 Unit 7 Traffic có đáp án gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh khác nhau được biên tập bám sát chương trình học tại Nhà trường giúp học sinh lớp 7 ôn tập kiến thức đã học hiệu quả.

Choose the best answer:

1. The road is ___________ crowded for me to cross.

A. so

B. very

C. too

D. much

2. Everyone must _____________ the traffic rules when going on the road.

A. do

B. make

C. get

D. obey

3. We got up late, therefore ______________ the bus. We had to go by taxi instead.

A. caught

B. missed

C. mixed

D. lost

4. We should use ______________ transport to save the environment.

A. public

B. motor

C. peace

D. engine

5. There ____________ few cars on the streets in Vietnam in the past.

A. was used to

B. used to have

C. used to was

D. used to be

6. Why don’t we visit the museum? – It sounds___________.

A. interested

B. interestingly

C. interest

D. interesting

7. I am ____________ with this ___________ work.

A. bored/ boring

B. bore/ boring

C. boring/ bored

D. bored/ bore

8. I felt ____________ when she informed me the result of the examination.

A. amaze

B. amazing

C. amazes

D. amazed

9. It takes me two minutes _____________ the road.

A. crossing

B. to crossing

C. to cross

D. cross

10. This building ______________ in 1992.

A. is constructed

B. has constructed

C. was constructed

D. constructed

Rewrite sentences:

1. I last saw her in 2014.

I haven’t ___________________________________

2. They have never driven before.

This _______________________________________

3. I spent one hour repairing the roof.

It took ______________________________________

4. Why don’t we recycle these cans and paper?

How about ___________________________________

5. This book is different from that one. THE SAME

_____________________________________________

Fill in each gap with the correct verb and its form:

get on - make - prevent - look forward - hope - avoid

1. I am _______________ to meeting my friends in the UK soon.

2. My father _______________ me from going out at night because it is dangerous.

3. Please ______________ the bus quickly. We will depart in a few minutes.

4. We want to _______________ a difference for our organization in the future?

5. You should _______________ eating fast food because it is not good for your health.

6. Marrie ____________ that the Santa Clause will appear at Christmas night.

Stress

1. A. vacationB. activityC. volunteerD. tradition
2. A. preferB. fatherC. machineD. decide

Phonetics

3. A. informationB. playC. stationD. accident
4. A. mineB. fineC. sizeD. mistake

Read the text carefully, then decide whether the following sentences are true (T) or false (F).

THE FIRST ELECTRIC TRAFFIC LIGHTS

In the early 1900's, the world was developing at a very rapid pace, and with the growth of industrialization, cities became more crowded. Furthermore, with the invention automobiles, the traffic on the roads increased significantly, so there was a need for a better traffic system.

In 1912, an American policeman, Lester Wire, who was concerned with the increasing traffic, came up with the idea of the first electric traffic light. Based on Wire's design, the lights were first installed in Cleveland, Ohio, on August 5, 1914, at the corner of 105th and Euclid Avenue

The first electric traffic light had only red and green lights; it did not have a yellow light like modern- day traffic signals. Instead of a yellow light, it had a buzzer sound that was used to indicate that the signal would be changing soon.

In the year 1920, a policeman named William Potts in Detroit, Michigan invented the first four-way and three-coloured traffic lights. Apart from red and green, a third colour - amber (or yellow) - was introduced. Detroit became the first city to implement the four-way and three-colored traffic lights. In the 1920's, several automated traffic signals were installed in major cities around the world. The modern traffic light still uses this famous T-shaped model with three different colors.

1. Due to the invention of cars, the traffic on the roads increased rapidly.

2. The first electric traffic light was invented in 1914 by Lester Wire.

3. The first electric traffic light had red, green and amber lights.

4. The yellow light didn’t exist until the 1920s.

5. Detroit was the first city to use the red, yellow, and green lights to control road traffic.

6. The modern traffic light works on the same principle as Wire’s original light.

ĐÁP ÁN

Choose the best answer:

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - A; 5 - D;

6 - D; 7 - A; 8 - D; 9 - C; 10 - C;

Rewrite sentences:

1 - I haven't seen her since 2014.

2 - This is the first time they drove.

3 - It took me one hour to repair the roof.

4 - How about recycling these cans and paper?

5 - This book is not the same as that one.

Fill in each gap with the correct verb and its form:

1 - looking forward;

2 - prevents;

3 - get on;

4 - make;

5 - avoid;

6 - hopes

Stress

1 - C; 2 - B;

Phonetics

3 - D; 4 - D;

Read the text carefully, then decide whether the following sentences are true (T) or false (F).

1. T

2. F

3. F

4. T

5. T

6. F

Trên đây là toàn bộ nội dung của đề Đề kiểm tra tiếng Anh Unit 7 lớp 7 Traffic có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu học tập Tiếng Anh 7 khác trên VnDoc.com như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến,..

Để tiện trao đổi, chia sẻ kinh nghiệm về giảng dạy và học tập các môn học lớp 7, VnDoc mời các thầy cô giáo, các bậc phụ huynh và các bạn học sinh truy cập nhóm riêng dành cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu học tập lớp 7. Rất mong nhận được sự ủng hộ của các thầy cô và các bạn.

Đánh giá bài viết
6 7.303
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh phổ thông Xem thêm