Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Life Stories

Tiếng Anh Unit 1 lớp 12 Life Stories có đáp án

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit, bài tập tiếng Anh 12 mới Unit 1: Life Stories có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 12 Unit 1 có đáp án được biên tập bám sát chương trình đã học giúp học sinh học tốt tiếng Anh lớp 12 chương trình mới theo từng Unit hiệu quả.

Xem thêm: Bài tập Tiếng Anh 12 Unit 1 nâng cao: Life Stories MỚI

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1. Martin Luther King devoted his life to the ____ of voting right for black people.

A. effort

B. realization

C. achievement

D. performance

2. His father used to be a ____ professor at the university. Many students worshipped him..

A. distinct

B. distinctive

C. distinguishing

D. distinguished

3. Mark Zuckerberg's enormous success has taken a lot of hardwork and ____.

A. indifference

B. dedication

C. loyalty

D. reputation

4. I can't believe she didn't do anything for the company. I will ____ and be in charge.

A. take over

B. take on

C. take up

D. take in

5. During the Medieval period, people were made public ____ of being witches.

A. complaint

B. criminal

C. trouble

D. accusation

6. That disable boy's victory in the race set the ____ example to all students in the school.

A. finest

B. first-class

C. rarest

D. most convenient

7. A ____ once said “It is a sweet and honourable thing to die for your country.”

A. patriotism

B. patriotic

C. patriot

D. patrol

8. He is ____-influenced by his father and grandfather. His behaviors and decisions are exactly the same.

A. mightily

B. strongly

C. terribly

D. weakly

9. IPhone 7 is the latest ____ in the field of smartphone design of Apple.

A. creator

B. create

C. creativity

D. creation

10. Einstein ____ a great impact on modern physics.

A. feels

B. does

C. a

D. has

11. We ____ to the hospital to visit Mike when he ____ to say that he was fine.

A. were driving - was calling

B. drove - called

C. were driving – called

D. drove - was calling

12. What ____ to you on Sunday night?

A. happen

B. happened

C. was happening

D. would happen

13. Last night, we ____ for you for ages but you never ____ up.

A. waited – showed

B. would wait - showed

C. were waiting - were showing

D. waited – was showing

14. We ____ our quality time when the unexpected guess ____.

A. had – came

B. were having - came

C. had been having – came

D. have had – would have come

15. Since they ____ us they ____ to visit us last Sunday, we ____ forward to the day.

A. were telling - came - looked

B . would tell – would visit - would look

C. told – would come - were looking

D. tell - are coming - will look

16. I ____ out last night but at the last minute I ____ that I had a quiz this morning.

A. was going to go – realized

B. went – realized

C. had gone – would realize

D. would go - have realized

17. She hasn't paid as much attention to her children as she ____ since she ____ working.

A. does – starts

B. did - started

C. was doing - was starting

D. has done - would start

18. My brother ____ at the road when he ____ into a hole.

A. wasn't looking - was falling

B. didn't look - has fallen

C. wasn't looking – fell

D. won't look - fall

19. Magellan ____ the first European who ____ through the strait.

A. was - was sailing

B. was being - was sailing

C. had been – sailed

D. was - sailed

20. The first self-sufficient village in Britain ____ the Norman's idea. They were some strange invaders who ____ to change the country in a better way.

A. was – hoped

B. is - have hoped

C. have been - were hoping

D. was being - had hoped

21. Who is ____ girl over there with Jimmy?

A. the

B. a

C. an

D. Ø

22. The boss needs an assistant with ____ good knowledge of foreign trade.

A. a

B. the

C. any

D. Ø

23. We are having ____ terrible weather which is quite strange. Usually ____ weather in UK is not this bad.

A. the – the

B. a – the

C. Ø - the

D. the - a

24. Could you please close ____ window? I don't think it is necessary to open all the four.

A. a

B. the

C. some

D. Ø

25. ____ Gordons is a very interesting family. They like to travel around ____ world.

A. A – the

B . The - the

C. A – a

D. A-Ø

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

26. Have you decided who to talk about?

A. I see. I will talk to him.

B. Let's talk about your study.

C. I need to talk to you now.

D. Not yet. I am still considering.

27. What do you think about Steve Jobs?

A. That's right!

B. I doubt it. It is not true.

C. Well, he is talented.

D. I agree with you about him.

28. Good luck to you in your exam!

A. Thank you! Same to you.

B. Yeah. That's the one.

C. Well, I'll see.

D. Don't worry! I'll be fine.

29. What a wonderful party!

A. I am fine. Thank you!

B. I don't know. Let me check.

C. I am happy you like it.

D. Same to you. Thanks!

30. What's new with you?

A. Me too.

B. Nothing much.

C. See you later

D. Help yourself.

 

ĐÁP ÁN

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - A; 5 - D;

6 - A; 7 - C; 8 - B; 9 - D; 10 - D;

11 - C; 12 - B; 13 - A; 14 - B; 15 - C;

16 - A; 17 - B; 18 - C; 19 - D; 20 - A;

21 - A; 22 - D; 23 - C; 24 - A; 25 - B;

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

26 - D; 27 - C; 28 - A; 29 - C; 30 - B;

Mark the letter A. B. C or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of
the following questions.

31 - A; 32 - B; 33 - C; 34 - A; 35 - B;

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of
sentences in the following questions.

36 - C; 37 - D; 38 - B; 39 - B; 40 - A;

Download Đề thi và đáp án tại: Bài tập Tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Life Stories. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Bài tập Tiếng Anh lớp 12 Unit 1: Life stories nâng cao, Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 12 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 12 các môn năm 2020 - 2021.

Đánh giá bài viết
6 10.667
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm