Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 chương trình mới học kì 1 năm 2019 - 2020

Đề thi học kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 1 năm 2019 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 6 chương trình mới do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 6 được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh 6 mới giúp các em học sinh lớp 6 củng cố kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả.

Choose A, B, C, D for each gap in the following sentences.

1. Our school ........................................... by green fields.

A. is surrounded

B. is surround

C. surrounds

D. surround

2. My friends want to study in a/an .............. school because they want to learn English with

English speaking teachers there.

A. national

B. international

C. creative

D. boarding

3. They are healthy. They do ........................... everyday.

A. football

B. physics

C. judo

D. breakfast

4....................... Lan often ....................... homework after school?

A. Does/do

B. Is/do

C. Does/doing

D. Is/does

5. Hanh is usually early__________ school because she gets up early.

A. on

B. for

C. at

D. to

6. . Would you like to come to my house for lunch?

A. Yes, sure

B. No, I don’t.

C. I’m sorry. I can’t

D. Yes, I would.

7. . Can you ______ the biscuits for me, please?

A. play

B. pass

C. do

D. have

8. Lan has ________________ hair.

A. long black curly

B. long curly black

C. black long curly

D. long black curly

9. Lan often ------------ her bike to visit his hometown.

A. Drives

B. flies

C. rides

D. goes

10. What would you like to drink now? ----------------------------------------------

A. No, thank you

B. Yes, please

C. I like to do nothing

D. apple juice, please

Đáp án: 1. A; 2. B; 3. C; 4. A; 5. B; 6. C; 7. B; 8. B; 9. C; 10. D;

Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1.It is not good to stay up so late to listen to music.

You should------------------------------------------------------------------------

2.How many times a week do you go to your painting club.

How often -------------------------------------------------------------------------

3.It is essential that you do your homework before going to school.

You must ---------------------------------------------------------------------------

4.Nobody is older than my grandfather in my family.

My grandfather is -----------------------------------------------------------------

5.Kiet is the best at English in his class.

Nobody in Kiet’s class------------------------------------------------------------

Đáp án:

1.You shouldn’t stay up so late to listen to music.

2.How often do you go to your painting club?

3.You must do your homework before going to school

4.My grandfather is the oldest in my family.

5.Nobody in Kiet’s class is better at English than Kiet.

Read the following passage and choose the correct answer

NOISY NEIGHBORS

Do you sometimes have problems with your neighbor such as noise or littering? Well, the

people of Pilton Somerset, England have such problems every summer. For three or four days every year, the village is full of people of all ages who come here for the annual Glastonbury pop music festival. They usually stay in tents, caravans and motorhomes. They leave drink cans and papers all over the street. The music plays until the early hours of the morning, and you can hear people talking and singing all night. The quiet country village becomes a nightmare to live an and some villagers are even thinking of moving to another village. A villager said that last year; “I don’t want stop the Glastonbury Festival. I just want the fans to enjoy the festival without disturbing normal village life”.

1. What happen in Pilton, Somerset every summer?

A. The neighbors are noisy.

B. There are many villagers

C. There is a pop music festival

D. the villagers litter the street.

2. Visitors litter the street with---------------------------.

A. tents

B. caravans

C. motorhomes

D. cans and papers

3. How long is the pop music festival every year?

A. one night

B. The whole summer

C. Three or four days

D. The whole year

4. What is Pilton like during the rest of the year?

A. A noisy place

B. A quiet village

C. A nightmare

D. A music concert

5. The villagers just want to --------------------------

A. have a normal life as usual

B. stop the fans enjoy the festival

C. move far away

D. put an end to the festival

Đáp án: 1. C; 2. D; 3. C; 4. B; 5. A;

Change into negative and question form

1.Duy lives near here.

2. Mai and Lan walk to school.

3. She has long hair.

4. My mother is very king and helpful.

5. I am doing my homework now.

Đáp án

1. Duy doesn’t live near here.;

Does Duy live near here?

2. Mai and Lan don’t walk to school.

Do Mai and Lan walk to school?

3. She doesn’t have long hair.

Does she have long hair?

4. My mother isn’t very king and helpful.

Is your mother very king and helpful?

5. I am not doing my homework now.

Are you doing my homework now?

Trên đây là Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 6, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
3 1.400
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm