Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Thác Bà, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN (5)

Ngân hàng Đề thi THPT Quốc gia môn Tiếng Anh năm 2017

Hãy thử sức với các đề thi này để làm quen với các dạng đề và cấu trúc trong Ngân hàng Đề thi THPT Quốc gia môn Tiếng Anh năm 2017 để tự tin hơn trong kỳ thi tới. VnDoc.com hi vọng đây sẽ là tài liệu Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Thác Bà, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN (5) hữu ích cho các bạn thí sinh.

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh Sở GD&ĐT Hà Nội CÓ ĐÁP ÁN

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Thác Bà, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN (1)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Thác Bà, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN (3)

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh trường THPT Thác Bà, Yên Bái CÓ ĐÁP ÁN (4)

I). Choose the best answer

1). You can ---------- the new words in the dictionary.

A). look up B). look for C). look after D). look forward

2). She went to the bookshop----------------------

A). so that to buy some books. B). in order that buy some books.

C). so as to buying some books. D). so as to buy some books.

3). "Would you like to have dinner with me?"

A). Yes, I'd love to. B). Yes, it is. C). Yes, so do I. D). I'm very happy.

4). The teacher told his students-------laughing.

A). would stop B). to stop C). stop D). stopped

5). Paul was -------disappointed with his examination results that he didn't smile all week.

A). too B). enough C). such D). so

6). The boy ------family is poor is very intelligent.

A). who B). whom C). whose D). that

7). The bomb went -------with aloud bang which could be heard all over the town.

A). on B). up C). off D). over

8). English is thought------------------------in the world.

A). the most popular language B). to be the most popular language.

C). is the most popular language. D). to play the most popular language

9). Mary asked me----------------

A). whether I would watch the football match on TV the day before.

B). whether I watched the football match on TV the day before.

C). If I had watch the football match on TV the day before.

D). whether I had watched the football match on TV the day before.

10). It is becoming--------------to find a job.

A). harder and hard B). harder and harder

C). hard and hardly D) more harder and harder.

11). Yesterday, I had to cram all day for my French final. --------, I did not get to sleep until after midnight.

A). But B). Therefore C). Nevertheless D). However

12). -----------I were you, I wouldn't accept that job..

A). If B). unless C). When D). Even if

13). If I had learned harder, -------------.

A). I wouldn't failed the exam. B). I wouldn't have failed the exam.

C). I wouldn't have passed the exam. D). I would have failed the exam.

14). " Could I have --------------more sugar in my coffee, please?"

A). many B). some C). little D). few

15). We have got plenty of time. ---------------.

A). We needn't leave yet B). We needn't to leave yet

C). We needn't leaving yet D) We need leave yet.

16). --------------, the workers will stop working.

A). Unless the working conditions are improved. B). If the working conditions are improved.

C). Unless the working conditions are not improved. D). If not the working conditions are improved.

17). She said that she had been doing her homework------------ 5 hours.

A). since B). for C). about D). in

18). Miss White sang very--------------at my birthday party last night.

A). beautify B). beautiful C). beauty D). beautifully

19). I wish you ------------------to my party last week, but you didn't.

A). came B). will come C). would come D). had come

20). "I have passed my driving test."

A). Do you? B). It is nice of you to say so.

C). That is a good idea. D). Congratulations!

21). We should warn the children------------to strangers.

A). not to speak B). not to speaking C). to speak D). not speak

22). "How do you do" "-------------"

A). Yeah, Ok. B). How do you do? C). I'm well. Thank you. D). Not too bad.

23). Pick out the word that has the stress differently from that of the rest.

A). police B). waving C). polite D). suppose

24). He -----------in London at the moment.

A). studies B). will study C). has been studying D). is studying

25). The flowers----------in a warm sunny place.

A). should keep B). should kept C). should be keep D). should be kept

26). The earlier we leave,---------------------------

A). the more we want. B). the sooner we will arrive.

C). the faster we will learn. D). the better we feel

II). Reading: A. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

Nowadays people are more aware that wildlife all over the world is in(36)--------. Many species of animals are threatened, and could easily become (37)----------------- if we do not make an effort to protect them. There are many reasons for this. In some cases animals are hunted for their fur or for other valuable parts of their bodies. Some birds, such as parrots, are caught(38)---------------, and sold as pets. For many animals and birds, the problem is that their habitats-the place where they live-is disappearing. More land is used for farm, for houses and industry, and there are fewer open spaces than there once were. Farmers use powerful chemicals to help them grow better crops, but these chemicals pollute the environment and (39)--------------wildlife. The most successful animals on Earth, human beings, will soon be the only ones(40)--------------unless we can solve this problem.

36). A). threat B). problem C). danger D). vanishing

37). A). empty B). vanished C). extinct D). disappeared

38). A). for life B). lively C). alive D). for living

39). A). spoil B). wound C). wrong D). harm

40). A). left B). over C). staying D). survived

B. Choose the item among A, B, C or D that best answers the question about the passage:

Books which give instructions on how to do things are very popular in the United States today. Thousands of these How-to books are useful: in fact, there are about four thousand books with titles that begin the words "How to". One book, may tell you how to earn more money, another may tell you how to save or spend it, and another may explain how to give your money away.

Many How-to books give advice on careers. They tell you how to choose a career and how to succeed in it. If you fail, however, you can buy the book "How to Turn Failure into Success". If you would like to become very rich, you can buy the book "How to Make a Milionaire". If you never make any money all, you may need a book called "How to Live on Nothing"

One of the most popular types of books is one that helps you with personal problems. If you want to have a better love of life, you can read "How to Succeed in love every Minute of Your Life". If you tired of books on happiness, you may prefer books which give step-by-step instructions on how to redecorate or enlarge a house.

Why have How-to books become so popular? Probably because life has become so complex. Today people have far more free time to use, more choices to make, and more problems to solve. How-to books help people deal with modern life.

41). From the first paragraph, we know How-to books are_______________.

A. only about four thousands copies. B. on money.

C. very helpful in life. D. needed a lot.

42). The passage tells us that How-to books sell well on how ________________________.

A. to succeed in career. B. to solve personal problems.

C. to deal with business D. to make money.

43). If you would like very rich, ________________________.

A. you can buy the book "How to Make a Millionaire".

B. you may need a book called "How to Live on Nothing"

C. you can buy the book "How to Turn Failure into Success"

D. you can't buy the book "How to Make a Millionaire".

44). How-to books appear only because___________________.

A. people have more free time to spend than before

B. people meet more problems than their parents.

C. people may have more choices from How-to books than any other books.

D. modern life is more difficult to deal with.

Đánh giá bài viết
1 157
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm