Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 Unit 6 Endangered Species

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 6 Endangered Species có đáp án

Đề kiểm tra tiếng Anh Unit 6 lớp 12 Endangered Species có đáp án dưới đây nằm trong bộ bài tập tiếng Anh lớp 12 chương trình mới năm 2021 - 2022 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập Unit 6 SGK tiếng Anh lớp 12 có đáp án tổng hợp nhiều dạng bài tập tiếng Anh lớp 12 chương trình mới thường gặp giúp các em ôn luyện kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả.

Give the correct form of the words in the following sentences.

1. The movie was (interesting) ________ than the one on TV.

2. We've got (little) ___________ time than I thought.

3. This shirt is too small. I need a (large) _________ one.

4. Lan is (clever) __________ and (pretty) __________ than Lien.

5. She is (nice) ___________ than I expected.

Choose the correct answer. 

1. ____ it is, ____ miserable I feel.

A. The hotter / more

B. The hotter / the more

C. The more hotter / the more

D. The more hot / the more

2. The saola is also indirectly threatened by insufficient ____ to and investment in its conservation.

A. interest

B. attention

C. care

D. treatment

3. The better the weather is, ____.

A. the beaches get the more crowded

B. the beaches get the most crowded

C. the most crowded the beaches get

D. the more crowded the beaches get

4. Hunting for meat and burning forests for soil cause destruction to wildlife.

A. organization

B. contamination

C. protection

D. damage

5. Species become extinct or endangered for ____ number of reasons, but ____ primary cause is the destruction of habitat by human activities.

A. Ø/ a

B. a/ the

C. the/ a

D. Ø/ Ø

6. I think I ____ my door key. I can't find it anywhere.

A. will have lost

B. am losing

C. have lost

D. will lose

7. Only a few of the many species at risk of extinction actually make it to the lists and obtain legal ____.

A. protect

B. protection

C. protective

D. protector

8. Probability of extinction depends ____ both the population size and fine details of the population demography.

A. on

B. in

C. from

D. for

9. Many modern medicines are derived ____ plants and animals.

A. on

B. for

C. from

D. in

10. Toxic chemicals from factories are one of the serious factors that leads wildlife to the ____ of extinction.

A. wall

B. fence

C. verge

D. bridge

Rewrite the following sentences.

1. Her old house is bigger than her new one.

____________________________________

2. No one in my class is taller than Peter.

____________________________________

3. The black dress is more expensive than the white one.

____________________________________

4. According to me, English is easier than Maths.

____________________________________

5. No one in my group is more intelligent than Mary.

____________________________________

Choose a word in each line that has different stress pattern.

1 A disappearance B. vulnerable C. conservation D. generation

2. A ability B. agriculture C. development D. contaminate

3. A. current B. global C. crisis D. mankind

4. A. temperature B. serious C. awareness D. chemical

5. A government B. agency C. benefit D. diversity

Choose the correct answer to complete the sentence.

1. We all hope that the dispute ____ by the end of the month.

A. was going to solve B. will have been solved C. had been solved D. is supposed to solve

2. They ____ the new bridge by the end of the year.

A. will complete B. will have completed C. have completed D. had been completing

3. ____ we finish the project, ____ we can start the next one.

A. The soonest/ the sooner B. The sooner/ the most soon

C. The sooner/ the sooner D. The soonest/ the soonest

4. ____ I forget, ____ I know.

A. The more/ the less B. The more/ the little C. The many/ the less D. The many/ the little

5. Almost half of turtles and tortoises are known to be threatened with ____.

A. extinct B. extinction C. extinctive D. extinctly

6. It is reported that humans are the main reason for most species' declines and habitat ____ and degradation are the leading threats.

A. destroy B. destructive C. destructor D. destruction

ĐÁP ÁN

Give the correct form of the words in the following sentences.

1 - more interesting; 2 - less; 3 - larger; 4 - cleverer - prettier; 5 - nicer;

Choose the correct answer.

1 - B; 2 - B; 3 - D; 4 - D; 5 - B;

6 - A; 7 - B; 8 - A; 9 - C; 10 - C;

Rewrite the following sentences.

1 - Her new house isn’t so/ as big as her old one.

2 - Peter is the tallest in my class.

3 - The white dress isn’t so/ as expensive as the black one.

4 - According to me, Maths isn’t so/ as easy as English.

5 - Mary is the most intelligent in my group.

Choose a word in each line that has different stress pattern.

1 - B; 2 - B; 3 - D; 4 - C; 5 - D;

Choose the correct answer to complete the sentence.

1 - B; 2 - B; 3 - C; 4 - A; 5 - B; 6 -D;

Trên đây là Bài tập Unit 6 tiếng Anh lớp 12 Endangered Species kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 12 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 12 các môn năm 2021 - 2022.

Đánh giá bài viết
1 2.401
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm