Đề thi học sinh giỏi lớp 3 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 (số 2)

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI MÔN TIẾNG ANH LỚP 3
(SỐ 2)
I. Choose the odd one out.
1. A. Globe
B. Map
C. Desk
D. These
2. A. Sun
B. Snowy
C. Cloud
D. Wind
3. A. Teddy
B. Kite
C. Cake
D. Puzzle
4. A. Picture
B. Pencils
C. Notebooks
D. Markers
5. A. Rice
B. Bread
C. Cake
D. Milk
II. Choose the best answer.
1……….. is this? - It’s a pencil case.
A. Where B. how C. what D. what color
2. ……………… these your crayons? No, they aren’t.
A. Is B. am C. are D. what
3. What are these? …………………….. are tables.
A. They B. you C. they’re D. you’re
4. ………………….. are the crayons? They are yellow.
A. What B. what color C. what’s D. how
5. Are these pencil cases? …………………....
A. Yes, it is B. yes, I am C. yes, we are D. yes, they are.
6. They are…………………………..
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
A. crayon B. table C. pens D. book
7. What color ……………. your pens? They are blue.
A. Is B. color C. colors D. are
8. What ……….. these?- They are pens.
A. Is B. am C. are D. color
9. This is my ………………………
A. teacher B. friends C. cats D. desks
10. These are my …………………………
A. Bag B. erasers C. pencil case D. book
III. Read the passage and do these following tasks.
A. Fill the blanks.
Books wood pencil sharpener blue
There is the picture of my class. On the left hand side, you can see the bookcase
with many (1)………… on it. It is made of (2)……….. and we paint it orange. On
the teacher’s desk, there is a (3)……….. The teacher use it to make our pencils
sharper. There is also a big window. You can see the (4)……….sky from it.
B. Answer these questions.
1.What can you see on the left hand side?
………………………………………………………………………
2.What colour is the bookcase?
………………………………………………………………………
3. Is there a pencil sharpener on the teacher’s desk?
………………………………………………………………………
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
4.Is there a large window?
………………………………………………………………………
IV. Read and match.
A
B
1. May I go out?
a. They are brown.
2. What colour is this?
b. Yes, you can.
3. What colour are these book?
c. Yes, it is.
4. Is this your ruler?
d. It is black.
V. Reorder these word to make a complete sentence.
1. some/ Linda/ wants/ food./
………………………………………………………………………
2. My/ dogs./ brother/ doesn’t like/
………………………………………………………………………
3. postcard/ to/ Write/ a pen friend. / a /
………………………………………………………………………
4. English. / Let’s/ learn /
………………………………………………………………………
5. crosswords puzzle./ Complete/ the/
………………………………………………………………………
ĐÁP ÁN:
I. 1. D 2. B 3.C 4. A 5. D
II. 1. C 2. C 3. A 4. B 5. D 6. C 7. D 8. A 9. A 10. B
III. A. 1. books 2. wood 3. pencil sharpener 4. blue
1. On the left hand side, you can see the bookcase. / You can see the bookcase on
the left hand side.

Bồi dưỡng học sinh giỏi môn Tiếng Anh lớp 3 năm học 2018 - 2019

Nằm trong bộ đề Luyện thi học sinh giỏi Tiếng Anh lớp 3 chương trình mới, đề thi HSG lớp 3 môn Tiếng Anh có đáp án gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh lớp 3 nâng cao khác nhau giúp bạn đọc ôn tập kiến thức đã học và đạt điểm cao trong kì thì chính thức sắp tới! Mời bạn đọc tham khảo, download thuận tiện cho việc học tập và giảng dạy!

Một số bài tập Tiếng Anh lớp 3 khác:

Đánh giá bài viết
15 4.004
Thi học sinh giỏi lớp 3 Xem thêm