Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 Unit 2 My Home

Ôn tập tiếng Anh 6 Unit 2: My Home có đáp án

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6 chương trình mới theo Unit, bài tập tiếng Anh 6 Unit 2 My Home có đáp án dưới đây gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

I. Choose the odd one out.

1/ A. Sofa

B. Chair

C. Toilet

D. table

2/ A. Cooker

B. Desk

C. Dishwasher

D. fridge

3/A. Bed

B. Lamp

C. Fan

D. villa

4/ A. Aunt

B. Uncle

C. Grandmother

D. teacher

5/ A. Cousin

B. Mother

C. Father

D. brother

II. Find the word which has a different sound in the part

1/ A. Maps

B. Clothes

C. clocks

2/ A. Rooms

B. Vases

C. watches

3/ A. Hotels

B. Rooms

C. apartments

4/ A. Flowers

B. Trees

C. plants

5/ A. Dishes

B. Chopsticks

C. cups

III. Điền some/ any/ a/ an vào chỗ trống.

1. There are…………….people in the street.

2. There is…………….cinema on the right.

3. There isn’t…………….dishwasher in the country house.

4. There aren’t…………….rivers running through the town centre.

5. There’s …………….airport next to the city.

IV. Circle the letter A, B, C or D before the word or phrase of words that best fits the gap in the following sentences.

1. Mr Quang is my favorite teacher. He ______me English.

A. teach

B. teachs

C. teaches

D. teaching

2. Phong ______breakfast at the moment.

A. has

B. is having

C. are having

D. is have

3. What’s he doing? – He _______________ a book.

A. reads

B. is reading

C . is read

D. read

4. My brother and I _______________ our homework every night.

A. do

B. does

C. is doing

D. is do

5. Are there ______ flowers in the garden?

A. a

B. an

C. any

D. this

6. Are you and Nam students? – Yes, _______________ are.

A. We

B. they

C. you

D. I

7. Is Tom’s bedroom big or small? - _______________

A. Yes, it it

B. No, it isn’t

C. it’s big

D. it isn’t big

8. ______________ Mai have literature on Friday?

A. Does

B. Do

C. Is

D. Are

9. Nam’s sister _______________ the piano at the moment.

A. Plays

B. play

C. are playing

D. is playing

10. Mi’s school is a ______ school. She studies and lives there.

A. International

B. town

C. country

D. boarding

V. Correct order

1. are / we / to / moving / next / an / month / apartment /.

_______________________________________

2. Is / TV / a / there / you / behind/.

_______________________________________

3. My / my / desk / / bed / to / is / next / .

_______________________________________

4. Family / my / in / on / street / lives / an / Nguyen Chi Thanh / apartment / .

_______________________________________

5. Are / in / there / rooms / hotel / sixteen / the / .

_______________________________________

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out.

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - D; 5 - A; 

II. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - C; 5 - A; 

III. Điền some/ any/ a/ an vào chỗ trống.

1 - some; 2 - a; 3 - any; 4 - any; 5 - an;

IV. Circle the letter A, B, C or D before the word or phrase of words that best fits the gap in the following sentences.

1 - C; 2 - B; 3 - B; 4 - A; 5 - C; 

6 - A; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - D;

V. Correct order

1 - We are moving to an apartment next month.

2 - There is a TV behind you.

3 - My bed is next to my desk.

4 - My family lives in an apartment on Nguyen Chi Thanh street.

5 - There are sixteen rooms in the hotel.

Download Đề thi & Đáp án tại: Bài tập tiếng Anh Unit 2 My Home lớp 6 sách mới. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu học tốt Tiếng Anh lớp 6 khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
22 3.245
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm