Trắc nghiệm Reading tiếng Anh lớp 6 Unit 8 Sports and Games

Tài liệu trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6 chương trình mới Unit 8 phần Reading skill với nhiều dạng bài đọc văn tiếng Anh khác nhau như: Điền từ thích hợp vào chỗ trống hoàn thành đoạn văn, đọc đoạn văn xác định thông tin đúng hay sai, Đọc đoạn văn tìm câu trả lời đúng giúp các em học sinh lớp 6 cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Tiếng Anh Unit 8 lớp 6: Sports And Games

Đề luyện tập kỹ năng đọc Unit 8 tiếng Anh lớp 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh lớp 6 mới theo từng Unit năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 6 với nội dung bám sát Unit 8: Sports and Games giúp các em học sinh lớp 6 tích lũy kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh về chủ đề bài học hiệu quả.

Read the passage below and decide whether the statements are TRUE or FALSE?

Sports and games play an important role in our life. Doing sports regularly helps our bodies strong and healthy. Chess is an example of indoor games. There are a lot of outdoor sports such as football, baseball, volleyball, etc. Some people think playing sports is more fun than watching them on TV. Every year, there are some sports competitions all over the world. People play them to win medals for their country. Last night, there was a small marathon race in New York.

Question 1: Sports and games play an important role in our life.

A. True

B. False

Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

Football is perhaps _______ (6) popular game in the world. A football match often _________ (7) about ninety minutes. There are two teams play against each other. Each team has eleven members. The players kick the ball ___________ (8) goals. There is a goalkeeper to keep the goal safe. The goal-keeper is allowed to touch the ball _________ (9) hand, while others are not. The team, which scores more goals, is declared the winner. The referee is there to make sure that the game is fair. It’s _________ (10) to watch a football match.

Question 2:

A. the most

B. most

C. more

D. the more

Question 3:

A. last

B. lasts

C. lasted

D. will last

Question 4:

A. scoring

B. scored

C. to score

D. score

Question 5:

A. by

B. in

C. to

D. for

Question 6:

A. interesting

B. clumsy

C. musical

D. exhausted

Choose the letter A, B, C or D to answer these following questions

This is Alex. He is twenty years old. He is a weight-lifter. He is tall and strong. He spends 2 hours practicing weight-lifting every day. Weightlifting is a hard and dangerous sports to play. Sometimes, Alex hurts himself while doing the sport. But he never gives up. He wants to be a champion in the future. All the family members are proud of him. He will take part in a sport competition next week. Would you want to come along and watch the match?

Question 7: How old is Alex?

A. 12

B. 20

C. 22

D. 21

Question 8: What is his job?

A. boxer

B. footballer

C. weight-lifter

D. student

Question 9: How often does he practice weight-lifting?

A. 2 days a week

B. 2 hours a day

C. 2 minutes

D. 2 months

Question 10: Are family members proud of him?

A. Yes, they is

B. No, they aren’t

C. Yes, they are

D. No, they isn’t

Question 11: When will he take part in a sport competition?

A. next week

B. next month

C. next year

D. next day

Đáp án:

1 - A 2 - A 3 - B 4 - C
5 - A 6 - A 7 - B 8 - C
9 - B 10 - C 11 - A

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 6 mới Unit 8 Reading có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu học tốt Tiếng Anh lớp 6 khác như: Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.737
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm