Đề thi học kì 2 lớp 5 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 số 5

4 1.941

Đề thi môn Tiếng Anh lớp 5 cuối học kì 2

Đề kiểm tra chất lượng học kì 2 môn Tiếng Anh có đáp áo nằm trong bộ đề ôn thi học kì 2 lớp 5 năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi cuối năm lớp 5 môn Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 5 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả và đạt điểm cao trong kì thi sắp tới. 

I. LISTENING

Đề thi học kì 2 lớp 5 môn Tiếng Anh

II. Circle the odd-one-out and write.

1.

a. cave

b. river

c. people

d. island

2.

a. mountain

b. large

c. big

d. high

3.

a. cheetah

b. mouse

c. tiger

d. library

4.

a. park

b. belt

c. gloves

d. pants

5.

a. cucumber

b. building

c. onion

d. lemon

III. Read and match.

1.

Can we go to the museum?

a.

I’d like some rice, please.

2.

What would you like?

b.

Mount Everest.

3.

What’s the highest mountain in the world?

c.

I don’t like museums.

4.

Do you have English and Math on Monday?

d.

Yes, I do.

5.

Is this a beautiful park?

e.

Yes, it is.

IV. Circle the best option to complete the sentence.

1. It’s ____________ inkpot.

A. A

B. the

C. an

2. ___________ do you spell your name?

A. What

B. How

C. Which

3. This is an ___________.

A. ruler

B. book

C. eraser

4. ___________ is that? – It’s a pencil.

A. Which

B. How

C. What

5. How old is your brother? - _________________ is five.

A. She

B. He

C. I

6. Mr. and Mrs. Hung _______________ teachers.

A. is

B. are

C. am

7. These are my classmates. _______________ are twelve years old.

A. We

B. They

C. You

8. Fifteen plus five equals _____________.

A. twenty

B. nineteen

C. eighteen

9. ____________ your sister ten years old?

A. Are

B. Is

C. Am

10. Where do they _________________?

A. live

B. lives

C. living

V. Order the words.

1.

were / some / teachers / . / There

______________________________________

2.

fast / . / He / very / wasn’t

______________________________________

3.

of / play / fun / . / lots / The / was

______________________________________

4.

in / fridge / . / is / The / the / food

______________________________________

VI. Write some or any

1.

There weren’t ___________ children.

3.

There were ______________ men.

2.

There were ______________ children.

4.

There weren’t ___________ women.

VII. Read and write.

This year our school play was Cinderella. I played the prince. I had a nice costume with a red coat and a yellow crown. Cinderella was wearing a long blue dress. There were some teachers and also our families watching the play. My mum and dad really liked it. My younger sister was tired and she went to sleep. I had a great time with my friends and classmates.

1.

What was the play called last year?

 

_____________________________________________________

2.

What did he wear?

 

_____________________________________________________

3.

What did Cinderella wear?

 

_____________________________________________________

4.

Who watched the play?

 

_____________________________________________________

5.

Did his mum and dad like the play?

 

_____________________________________________________

6.

What did his younger sister do?

 

_____________________________________________________

ĐÁP ÁN

II. 1. c 2. a 3. d 4. a 5. b

III. 1. c 2. a 3. b 4. d 5. e

IV. 1. c 2. b 3. c 4. c 5. b 6. b 7. b 8. a 9. b 10. b

V. 1. There are some teacher.

2. He wasn’t very hard.

3. The play was lots of fun.

4. The food is in the fridge.

VI. 1. any 2. some 3. some 4. any

VII. 1. It was called Cinderella.

2. He worn a red coat and a yellow crown.

3. She worn a long blue dress.

4. Some teachers and their families watched the play.

5. Yes, they are.

6. She went on sleep.

Hiện tại, VnDoc.com chưa cập nhật được file nghe mp3, mời bạn đọc tải trọn bộ nội dung đề thi và đáp án tại đây: Đề thi học kì 2 lớp 5 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 số 5. Ngoài ra, VnDoc.com đã cập nhật rất nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 5 cả năm khác như: Giải bài tập Tiếng Anh lớp 5 trọn bộ, Đề thi học kì 1 lớp 5, Đề thi học kì 2 lớp 5, Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 5 online, .... Mời bạn đọc tham khảo, download phục vụ việc học tập và giảng dạy.

Đánh giá bài viết
4 1.941

Video đang được xem nhiều

Đề thi học kì 2 lớp 5 môn Tiếng Anh Xem thêm