Đề thi chọn học sinh giỏi lớp 9 cấp huyện môn tiếng Anh năm học 2018-2019 - Đề số 901

Đề thi chọn học sinh giỏi lớp 9 môn Tiếng Anh

Đề thi chọn học sinh giỏi lớp 9 cấp huyện môn tiếng Anh năm học 2018-2019 - Đề số 901 kiểm tra các kỹ năng: Từ vựng và Ngữ pháp, Ngữ âm, Đọc, Viết cùng đáp án đi kèm, giúp các bạn học sinh lớp 9 ôn tập và nâng cao kiến thức Tiếng Anh hiệu quả. Mời các bạn tham khảo.

PHÒNG GD&ĐT………..

Trường THCS………..

KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học 2017-2018

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian 90 phút)

Choose the best option among A, B, C, or D provided to finish each of the following sentences.

1. ________ already left by the time I arrived.

A. He is

B. He has

C. He was

D. He'd

2. He is good________ all sports.

A. at

B. in

C. into

D. with

3. I felt frightened. It was________ experience.

A. frightening

B. a frightening

C. the frightening

D. one frightening

4. I don't want________ milk today.

A. some

B. any

C. no

D. many

5. If you________ someone else, who would you like to be?

A. can be

B. have been

C. are

D. could be

6. How long will it________ to get there?

A. cost

B. lose

C. make

D. take

7. Nobody has________ done this before.

A. any

B. can have

C. have

D. ever

8. There isn't________ food in the house.

A. none

B. no

C. some

D. any

9. He________ on his history studies all yesterday morning.

A. used to work

B. had worked

C. was working

D. has worked

10. How fast did he drive? ________ 301 miles an hour.

A. At

B. With

C. To

D. By

11. He sometimes________ in bed until noon.

A. stay

B. is staying

C. stays

D. staying

12. What has happened________ this poor man?

A. with

B. on

C. for

D. to

13. My friend, Herbert, has always been fat. He________ still fat.

A. was

B. has

C. has been

D. is

14. That villa looks very old. When________ it built?

A. was

B. does

C. did

D. is

15. Will you________ to finish your homework?

A. be able

B. capable

C. able

D. opposite

16. He speaks English________ he speaks French.

A. gooder than

B. worst than

C. better than

D. more better than

17. What did he find? - He was surprised at what________.

A. did he find

B. he find

C. he found

D. he has found

18. Everyone is________ his best.

A. making

B. saying

C. working

D. doing

19. Wine is made________ grapes.

A. from

B. of

C. on

D. with

20. We can live________ nothing but water for about one month.

A. by

B. for

C. on

D. with

21. "War and Peace" ________ the longest book I've ever read.

A. are

B. were

C. is

D. was

22. Little boys like________ trees.

A. climb

B. climbing

C. swing from

D. having a swing

23. I'm terribly sorry. 'Terribly" means________.

A. quite

B. quiet

C. very

D. extremely

24. A________ teaches or does research in physics.

A. physicist

B. mathematician

C. chemist

D. physician

25. I've got no money. Can you________ me five pound?

A. lend

B. borrow

C. rent

D. do

26. Big Ben is the________ clock in London.

A. famousest

B. most famous

C. more famous

D. famouser

27. I shall be ready________ a moment.

A. for

B. in

C. with

D. on

28. Have you ever gone abroad? - No, ________.

A. I never have

B. I have never

C. I have

D. I have ever

29. Fred was sent to school________ the age of six.

A at

B. in

C. on

D. from

30. What's the name of the song________ those girls are singing?

A. what

B. whom

C. who

D. which

31. Is this film worth________?

A. to see

B. seeing

C. see

D. to have seen

32. It was so late that I________ take a taxi.

A. have to

B. was to

C. must

D. had to

33. It was made________ copper.

A. by

B. from

C. of

D. in

34. We spent the________ days on the beach.

A. few last sunny

B. last few sunny

C. last sunny few

D. few sunny last

35. Please drive________ You are making me nervous.

A. slow

B. more slowly

C. more slow

D. slowlier

36. A machine can work 100 time as fast as any person________.

A. can

B. work

C. did

D. could

37. Mary would lend me some money if I________ her.

A. ask

B. am asking

C. will ask

D. asked

38. You will not succeed________ working harder.

A. unless

B. if

C. without

D. although

39. If you hurry, you will be there________ midnight.

A. until

B. while

C. on

D. by

40. ________ does he call? - Once a month.

A. How seldom

B. How long

C. How soon

D. How often

41. I'd rather________ camping with them.

A. went

B. going

C. go

D. am going

42. I'd like to thank you________ what you have done.

A. by

B. X

C. for

D. on

43. We won't go out________ it stops raining.

A. if

B. if not

C. unless

D. when

44. She is the woman________ I wrote.

A. to whom

B. whom to

C. who

D. whose

45. The house________ five months ago.

A. has completed

B. completed

C. was completed

D. has been completed

46. ________ did Lucy come? - By train.

A. When

B. How

C. Why

D. Where

47. ________ a good weekend.

A. Make

B. Spend

C. Pass

D. Have

48. It looks________ than it really is.

A. high

B. higher

C. much high

D. far high

49. A film fan is a person who________ films.

A. makes

B. sees

C. enjoys seeing

D. possesses

50. Tim is in Australia. He went________ Australia six months ago.

A. to

B. in

C. at

D. into

_______THE END_______

KEY Test 01

1. D 2. A 3. B 4. C 5. D 6. D 7. D 8. D 9. C 10. A 11. C 12. D 13. D 14. A 15. A 16. C 17. C 18. D 19. A 20. C 21. C 22. B 23. D 24. A 25. A 26. B 27. B 28. B 29. A 30. D 31. B 32. D 33. C 34. B 35. B 36. A 37. D 38. C 39. D 40. D 41. C 42. C 43. C 44. A 45. C 46. B 47. D 48. B 49. C 50. A

Sau kì thi giữa học kì 1, các bạn lại tất bật cho kì thi cuối năm quan trọng. Mời các bạn vào tham khảo và tải về các đề ôn thi học kì 1 ngoài môn tiếng Anh còn có môn Toán, Ngữ Văn, Vật lý, Hóa học...được VnDoc.com sưu tầm từ các trường THCS và các thầy cô uy tín trên cả nước rất hữu ích cho các bạn ôn luyện. Chúc các bạn ôn thi thật tốt!

Đánh giá bài viết
1 3.066
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm