Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 6 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 15/04

Phiếu bài tập ở nhà lớp 6 môn tiếng Anh ngày 15/04

Bài tập ôn tập môn tiếng Anh lớp 6 ngày 15/04 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề ôn tập môn tiếng Anh 6 trong thời gian nghỉ dịch Covid-19 năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án bao gồm nhiều hình thức trắc nghiệm + tự luận tiếng Anh khác nhau giúp các em cải thiện kỹ năng làm bài hiệu quả.

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút Tải về bài viết này, bạn vui lòng kéo xuống cuối bài viết để tải về.

Task 1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A. visit B. resort C. museum D. restaurant
2. A. seat B. great C. please D. beach
3. A. helped B. wanted C. sounded D. suggested
4. A. hotel B. photo C. move D. pagoda
5. A. city B. center C. country D. cigarette
6. A. mind B. climb C. exciting D. destination
7. A. sugar B. sorry C. seaside D. summer
8. A. busy B. why C. history D. family
9. A. page B. village C. luggage D. heritage
10. A. what B. which C. where D. who

Task 2. Read the following passage and answer the questions below.

A burn is an injury to the skin caused by exposure to fire, hot liquids or metals, chemicals, electricity or the sun’s ultraviolet rays. When someone gets a burn , it’s necessary to provide first - aid right away. First aid for burns involves removing the source of the burn as soon as possible. The burns should be cooled immediately with cold water. A clean, cold wet towel or dressing can be placed on less serious burns to ease pain and protect the burns from contaminating. If the burn is caused by chemicals, it should be bathed continuously with running water for at least 20 minutes to reduce the substance. Any powder should be carefully brushed off with gloved or protected hands before washing. Wet dressings should never be used for burns. Instead, the first - aid provider should gently apply dry, sterile dressing held in place by bandages and seek immediate medical attention.

* Question:

1. What can cause burns?

...................................................................................

2. When should the source of the burn be removed?

..................................................................................

3. Why should we place clean, cold wet towels on less serious burns?

..................................................................................

4. How long should the burn caused by chemicals be washed with water?

.................................................................................

5. What kind of dressings should the first - aid provider use?

................................................................................

Task 3. Fill in each blank with the suitable word in the following passage.

1. working 2. never 3. received 4. gone 5. will

6. number 7. an 8. finds 9. for 10. there

I have just ............. (1) a letter from my brother, Dave. He is in Australia. He has been
there ............... (2) six months. He is an engineer. He is .................... (3) for a big farm and he
has visited a great .................. (4) of different places in Australia. He has just bought .............
(5) Australian car and he has .............. (6) to Alice Spring, a small town to the center of
Australia. He ............... (7) soon visit Darwin. From .................... (8), he’ll fly to Perth. My
brother has .................... (9) been abroad before, so he ............... (10) this trip very exciting

ĐÁP ÁN

Task 1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1 - D; 2 - B; 3 - A; 4 - C; 5 - C; 6 - D; 7 - A; 8 - B; 9 - A; 10 - D;

Task 2. Read the following passage and answer the questions below.

1 - It is caused by exposure to fire, hot liquids or metals, chemicals, electricity or the sun’s ultraviolet rays.

2 - The source of the burn should be removed as soon as responsible.

3 - Because it can ease pain and protect the burns from contaminating.

4 - 20 minutes.

5 - The first - aid provider use should dry, sterile dressing.

Task 3. Fill in each blank with the suitable word in the following passage.

1 - received; 2- for; 3 - working; 4 - number; 5 - an;

6 - gone; 7 - will; 8 - there; 9 - never; 10 - finds;

Trên đây là Bài tập ở nhà môn tiếng Anh 6 ngày 15-04. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Ngoài ra, VnDoc.com đã thành lập group chia sẻ tài liệu tiếng Anh THCS miễn phí trên Zalo, mời bạn đọc click đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR dưới đây để tham gia vào nhóm:

Mã QR nhóm tài liệu THCS miễn phí

Đánh giá bài viết
1 352
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm