Phiếu bài tập ở nhà tiếng Anh lớp 6 trong thời gian nghỉ dịch - Ngày 13/04

Phiếu ôn tập ở nhà lớp 6 môn tiếng Anh ngày 13/04

Nằm trong bộ đề bài tập ở nhà trong thời gian nghỉ dịch lớp 6 môn tiếng Anh, phiếu bài tập tiếng Anh 6 mới ngày 13/04 có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 chương trình mới gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 6 khác nhau giúp các em nâng cao những kỹ năng tiếng Anh cơ bản.

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút Tải về bài viết này, bạn vui lòng kéo xuống cuối bài viết để tải về.

Task 1. Circle the best answer A, B, C or D to complete the following sentences.

1. This sign says “No smoking”. You . . . . . . . . . . . . . . . . . . . smoke.

A. can

B. must

C. are

D. must not

2. Hien’s father gets up at 7.00 and eats . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A. a big breakfast

B. the big breakfast

C. big breakfast

D. a breakfast big

3. I hope the . . . . . . . . . . . . . . . . . . . can repair our car quickly.

A. mechanic

B. reporter

C. architect

D. dentist

4. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . straight across the road.

A. Don’t run

B. Not run

C. No run

D. Can’t run

5. He came to class late this morning because his bike ……….. . . down on the way to school.

A. let

B. kept

C. went

D. broke

6. I think it is really good to spend time . . . . . . . . . . . . . . . . . English pronunciation.

A. in

B. with

C. at

D. on

7. My parents . . . . . . . . . . . . . . . . . . at home.

A. are all

B. are both

C. both are

D. is both

8. “Would you mind dancing with me?” “No” He invited me to dance with him but
. . . . . . . . . . .

A. I didn’t

B. I said I didn’t

C. I refused

D. I accepted

9. Was it Bell who . . . . . . . . . . . . . . . . . the telephone?

A. invented

B. discovered

C. produced

D. provided

10. How . . . . . . . . . . . . . . . . . . money do you often send to him?

A. often

B. much

C. many

D. long

Task 2. Give the correct forms of words in the brackets.

1. . . . . . . . . . . . . . . . . . . are one of the harmful animals . (MOUSE)

2. I like the city life because there are many kinds of . . . . . . . . . . . . . . (ENTERTAIN)

3. The . . . . . . . . . . . . . . . . . . of this book is 2.000 VN dong. (COST)

4. My mother often . . . . . . . . . . . . . . . . . . the dog and the cat after our meals. (FOOD)

5. There were two . . . . . . . . . . . . . . . . . . yesterday: fire-making and rice-cooking. (COMPLETE)

Task 3. Read the passage and decide if the statements are True (T) or False (F).

Miss Lien lives in a small house in Hanoi. She teaches English at a school there. She usually has breakfast at half past seven in the morning and she has lunch at twelve o'clock in the canteen of the school. She teaches her students in the morning. She teaches them dialogues on Wednesdays and Fridays. On Mondays, she teaches them grammar. In the evening, she usually stays at home and listens to music. She sometimes goes to the movie theatre. She always goes to bed at ten o'clock.

1. . . . . . . . . . . Miss Lien lives in a big house and teaches English at a school in Hanoi.

2. . . . . . . . . . . . She usually has breakfast at 7.30 in the morning and has lunch at home at 12 o'clock.

3. . . . . . . . . . . She teaches her students dialogues on Mondays, Wednesdays and Fridays.

4. . . . . . . . . . . She usually stays at home in the evening and goes to bed at 9.

5. . . . . . . . . . . Sometimes she goes to the movie theatre.

ĐÁP ÁN

Task 1. Circle the best answer A, B, C or D to complete the following sentences.

1. D; 2. A; 3. A; 4. A; 5. D; 6. D; 7. B; 8. C; 9. A; 10. B;

Task 2. Give the correct forms of words in the brackets.

1 - Mice; 2 - entertainments; 3 - price; 4 - feed; 5 - competitions;

Task 3. Read the passage and decide if the statements are True (T) or False (F).

1. F; 2. T; 3. F; 4. F; 5. T;

Trên đây là Bài tập ở nhà môn tiếng Anh 6 ngày 13-04. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 - 8 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Ngoài ra, VnDoc.com đã thành lập group chia sẻ tài liệu tiếng Anh THCS miễn phí trên Zalo, mời bạn đọc click đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR dưới đây để tham gia vào nhóm:

Mã QR nhóm tài liệu THCS miễn phí

Đánh giá bài viết
1 322
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm