Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 11 Unit 2 Relationships

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới Unit 2 có đáp án dưới đây được VnDoc.com đăng tải với mong muốn giúp các em học sinh lớp 11 kiểm tra kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh của bản thân sau khi hoàn thành bài học Unit 2 tại Nhà trường. Tài liệu tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm kèm đáp án liên quan đến nhiều chủ đề ngữ pháp, cấu trúc tiếng Anh quan trọng có trong Unit 2 tiếng Anh lớp 11 chương trình mới của bộ GD&ĐT. Mời các em học sinh tham khảo, download.

Tiếng Anh 11 Unit 2: Relationships

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới theo từng Unit, bài tập tiếng Anh Unit 2 phần Grammar có đáp án được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh lớp 11 ôn tập Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh Unit 2 hiệu quả.

Bài 1. Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 1: I was shocked to find out my boyfriend had cheated on me.

A. angry

B. pleased

C. upset

D. worried

Question 2: He was furious with himself for letting things get out of control.

A. angry

B. confused

C. sad

D. surprised

Question 3: Mary and John have a lot in common.

A. live together

B. spend lots of time together

C. share similar ideas

D. share accommodation

Question 4: She felt unsafe and insecure in love.

A. anxious

B. calm

C. silly

D. unlucky

Question 5: I am now reconciled with two of my estranged siblings - not just my older brother, but my sister, whom I hadn't spoken to for 17 years.

A. contactable

B. harmonised

C. opposed

D. truthful

Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 6: I was really depressed about his winning the election, like a lot of people.

A. fed up

B. pessimistic

C. satisfied

D. Unhappy

Question 7: Miss Walker was a mature lady when she married.

A. annoyed

B. childish

C. energetic

D. sensitive

Question 8: Students are advised to tune out distractions and focus on study.

A. avoid

B. forget

C. neglect

D. regard

Question 9: Don't confess your love to your friends unless you know they feel the same way.

A. admit

B. conceal

C. declare

D. expose

Question 10: Among friends again, we may be happy to confide our innermost secrets.

A. admit

B. conceal

C. hint

D. reveal

Bài 3. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11: What's the matter? You look ____.

A. happily

B. sadly

C. unhappy

D. unhappily

Question 12: I have been very ____ up to this point, but I am going to lose my temper if you don't find my baggage immediately.

A. impatiently

B. impatient

C. patient

D. patiently

Question 13: You seem more ____ now.

A. relaxed

B. relax

C. relaxing

D. relaxingly

Question 14: These watermelons were ____ sweet.

A. excepting

B. exception

C. exceptional

D. exceptionally

Question 15: The cake tastes ____.

A. good

B. goodly

C. well

D. badly

Đáp án

1. C 2. A 3. C 4. A 5. B 6. C 7. B 8. D
9. B 10. B 11. C 12. C 13. A 14. D 15. A

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 sách mới Unit 2 Grammar. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.367
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm