Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 11 Unit 6 Global Warming

Tiếp nối bộ tài liệu bài tập Unit 6 lớp 11 theo từng chuyên đề tiếng Anh (Ngữ âm - Ngữ pháp - Kỹ năng đọc - Kỹ năng viết), bài tập Writing tiếng Anh Unit 6: Global Warming có đáp án được biên tập bám sát chủ đề Bình đẳng giới giúp các em học sinh lớp 11 ôn tập những cấu trúc câu xuất hiện trong bài hiệu quả.

Tiếng Anh 11 Unit 6: Global Warming

Bài tập Unit 6 tiếng Anh 11 mới phần Writing có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề ôn tập Unit 6 lớp 11 được biên tập dưới nhiều hình thức trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau như: Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi, Điền từ thích hợp đoạn văn. Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

Bài 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Brave William Baldock , who is six years old , is a hero after helping his mother when she fell downstairs . William quickly rang for an ambulance when he discovered his mother had broken her leg . In spite of being frightened , he (1)_____ the emergency services what had happened and answered all the questions they asked him. He also telephoned his father at work, and then his grandmother, to explain what he had (2)______. While waiting for these people to arrive, William looked after his 18-month-old sister.

When ambulance man Steve Lyn went to the house , he was amazed: "It's great that a young boy of six knew the right number to deal and was able to give us the correct information.” (3)______ of William's quick thinking , we were able to (4)______ there immediately.

Mrs Baldock left hospital yesterday, very (5)______ to both William and the ambulance service.

Question 1: A. called B. talked C. spoke D. told
Question 2: A. done B. made C. acted D. worked
Question 3: A. since B. because C. in spite D. instead
Question 4: A. manage B. find C. get D. reach
Question 5: A. agreeble B. happy C. grateful D. approving

Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 6: Having seen people suffer global warming consequences, we decided to reduce carbon footprints.

A. We decided to reduce carbon footprints before seeing people suffer global warming consequences.

B. We saw people suffer global warming consequences after we decided to reduce carbon footprints.

C. We decided to cut down on carbon footprints after we saw people suffer global warming consequences.

D. We decided to cut down on carbon footprints before we saw people suffer global warming consequences.

Question 7: Climate change leads to numerous catastrophic consequences.

A. Numerous catastrophic consequences result in climate change.

B. Numerous catastrophic consequences result from climate change.

C. Climate change results from numerous catastrophic consequences.

D. Numerous catastrophic consequences cause climate change.

Question 8: The increase in earth's temperature can cause heat-related illnesses.

A. Heat-related illnesses result from the increase in earth's temperature.

B. Heat-related illnesses result in the increase in earth's temperature.

C. Heat-related illnesses lead to the increase in earth's temperature.

D. Heat-related illnesses trigger the increase in earth's temperature.

Question 9: Carbon dioxide is one of the primary greenhouse gases that cause global warming.

A. Carbon dioxide is the only greenhouse gas that causes global warming.

B. Global warming results in greenhouse gases, including carbon dioxide.

C. One of the main greenhouse gases that lead to global warming is carbon dioxide.

D. Global warming causes greenhouse gases, including carbon dioxide.

Question 10: Planting trees can contribute to reducing global warming.

A. Global warming can't be controlled by planting trees.

B. Planting trees is the only way to control global warming.

C. Planting trees can accelerate global warming.

D. Planting trees can help reduce global warming.

Question 11: . He said that he would take responsibility for his company's damage to the area. But then he denied that.

A. Having denied his company's damage, he took responsibility for it.

B. He denied having damaged to his company's area.

C. He denied having taken responsibility for the damage to his company's area.

D. He denied having said that he would take responsibility for his company's damage to the area.

Question 12: . He donated a lot of money to environmental protection campaigns. He was admired for that.

A. Unless he donated a lot of money to environmental protection campaigns, he was admired.

B. He was admired for having donated a lot of money to environmental protection campaigns.

C. If he had donated a lot of money to environmental protection campaigns, he would have been admired.

D. If he donates a lot of money to environmental protection campaigns, he will be admired.

Question 13: They decided to cut down their carbon footprints. They were praised for that.

A. They were praised for having decided to decrease their carbon footprints.

B. They were not punished for having decided to decrease their carbon footprints.

C. Unless they decided to cut down their carbon footprints, they were praised for that.

D. If they decided to cut down their carbon footprints, they would be praised for that.

Question 14: We have advised you on how to cut down your energy use. We remember that.

A. We can no longer remember having advised you on how to decrease your energy use.

B. We remember having advised you on how to maintain your energy use.

C. We remember having advised you on how to decrease your energy use.

D. We remember to have advised you on how to decrease your energy use.

Question 15: Some scientists have distorted the effects of climate change. They were accused of that.

A. Some scientists were accused of having falsify the effects of climate change.

B. Some scientists were accused of having been honest about the effects of climate change.

C. Although some scientists have distorted the effects of climate change, they were not accused.

D. Some scientists were accused of having falsified the effects of climate change.

Đáp án

1 - D 2 - A 3 - B 4 - C 5 - C
6 - C 7 - B 8 - A 9 - C 10 -D
11 - D 12 - B 13 - A 14 - C 15 - D

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 11 Unit 6 kèm đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.942
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm