Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 11 Unit 7 Further Education

Tài liệu bài tập tiếng Anh lớp 11 chương trình mới Unit 7 phần Writing có đáp án được biên tập bám sát nội dung bài học Unit 7 Further Education giúp các em học sinh lớp 11 ôn tập lại kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm Unit 7 hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu phục vụ việc việc học tập và giảng dạy.

Tiếng Anh Unit 7 lớp 11: Further Education

Exercise 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

GAP YEAR

In the professional or career world, a gap year is a year before going to college or university and after finishing high school or (1) ____ a year off before going into graduate school after completing a bachelor as an undergraduate. (2) ____ this time, students may engage in advanced academic courses, extra-academic courses and non-academic courses, such as yearlong pre-college math courses, language studies, learning a trade, art studies, volunteer work, travel, internships, sports and more. Gap years are sometimes considered a way for students to become independent and learn a great deal of (3) ____ prior to engaging in university life.

Australians and New Zealanders have a tradition of travelling overseas independently (4) ____ a young age. In New Zealand, this is known as “doing an OE” (Overseas Experience). Sometimes, an OE is (5) ____ to one year, but often Australians and New Zealanders will remain overseas for three to five years, with many working short-term in service industry jobs to fund their continuing travels. Europe and Asia are popular destinations for doing an OE. In Australia, through exchange programmes and benefits for youth, there are so many opportunities for a young person to broaden their (6) ____ through travel in a gap year.

Question 1.A. callingB. goingC. takingD. turning
Question 2.A. DuringB. WhenC. WhileD. By
Question 3.A. responsibleB. responsibilityC. irresponsibleD. irresponsibility
Question 4.A. atB. onC. inD. for
Question 5.A. distributedB. usedC. spentD. limited
Question 6.A. headB. mindC. brainD. memory

Exercise 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 7. It's only her second time in an international conference about further education.

A. It was the second time she had been in an international conference about further education.

B. She has only been in an international conference about further education once before.

C. She has never been to any international conference about further education before.

D. She has already got used to being in an international conference about further education.

Question 8. I started writing this essay hours ago and it's still not right.

A. I have been writing this essay for hours and it's still not right.

B. It's hours ago since I last wrote this essay correctly.

C. The last time I started writing this essay was hours ago, which is still not right.

D. I didn't stop to write this essay hours ago and it's still not right.

Question 9. “You'd better work harder if you don't want to retake the exam!” the teacher said to Jimmy.

A. The teacher advised Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

B. The teacher ordered Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

C. The teacher reminded Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

D. The teacher warned Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

Question 10. Lisa has never studied abroad before.

A. It's the first time Lisa has ever studied abroad.

B. It's the last time since Lisa studied abroad.

C. It was the first time Lisa had ever studied abroad.

D. Never before Lisa has studied abroad.

Question 11. The last time my friend wrote a letter to me was in February.

A. I haven't never received a letter from my friend since February.

B. I last received a letter from my friend in February.

C. It was in February since I first received a letter from my friend.

D. My friend last wrote a letter to me when in February.

Exercise 3. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 12. Marie prepared her homework carefully. She could answer all the questions and got good marks.

A. Although she prepared her homework carefully, Marie could not answer all the questions and got good marks.

B. Having prepared her homework carefully, Marie could answer all the questions and got good marks.

C. If she had prepared her homework carefully, Marie could have answered all the questions and got good marks.

D. It was because of her careful preparation for the homework, Marie couldn't answer all the questions and got good marks.

Question 13. We have been trying to learn English for years. We haven't succeeded yet.

A. Although we have been trying to learn English for years, we haven't succeeded yet.

B. After we've been trying to learn English for years, we have succeeded.

C. We haven't succeeded yet since we have been trying to learn English for years.

D. We have been trying to learn English for years, so we haven't succeeded yet.

Question 14. The teacher was giving the lesson. The lights went out.

A. The lights went out as soon as the teacher started giving the lesson.

B. If the teacher had been giving the lesson, the lights wouldn't have gone out.

C. The teacher was giving the lesson, so the lights went out.

D. While the teacher was giving the lesson, the lights went out.

Question 15. Our school started building a new canteen in June. They are still building it now.

A. Our school have started building a new canteen from June till now.

B. Our school have been building a new canteen since June.

C. Our school have built a new canteen now since starting in June.

D. Our school are building the new canteen which started in June.

Exercise 4: Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

It's only natural that people want to use the latest innovations to better themselves. Smart devices can truly do incredible things and (16) ____ simplify our day. They can also enhance our (17) ____, arms us with knowledge, and transform themselves to become cyborgs.

Cyborg is a term used to describe a being that is half human and half (18) ____. This may sound like something out of science-fiction novels, but some people have already adapted this lifestyle. One is artist Neil Harbisson. He was born completely colour-blind, and could only see black and white images. It seemed that he would never (19) ____ colour. After attending a cybernetics talk in college, he met an inventor who agreed to make a special device for him. They designed an eyeborg, a mechanical eye that converted colours into sound frequencies. This enabled Harbisson to hear colour and perceive the world in a different way. He (20) ____ going to museums to "hear" classic paintings. In fact, a simple walk in a different way. He started going to museums to hear classic paintings. In fact, a simple walk down a grocery store filled with colourful products produces some catchy tunes. Harbisson loves his eyeborg so much that he rarely takes it (21) ____. He now gives talks urging others to consider adding their own mechanical improvements.

In 1998, British scientist Kevin Warwick conducted his own experiment. He implanted a chip inside of his arm, which he used to control lights and other appliances at home. He later expanded the project (22) ____

placing electrodes inside his nervous system and linking it to the Internet. This allowed him to control external objects including robotic arms, amplifiers, and loudspeakers. His work remains influential as this example of extended sensory input was the first of its kind.

If you're interested in becoming a cyborg and you're (23) ____, a good place to start might be with a pair of Google Glass. Users wear it like ordinary eyeglasses, yet Google Glass is equipped with state-the-art electronics. Using voice (24) ____ you can have it take a picture of what you see, see directions right in front of you, or translate your voice into other languages. Hopefully, this experience will help you decide whether becoming a cyborg is right for you, or if you're content to remain a human like the (25) ____ us.

16. A. help on

B. help to

C. help over

D. help out

17. A. jobs

B. perceptions

C. careers

D. offices

18. A. model

B. copy

C. representation

D. machine

19. A. speak

B. write

C. share

D. experience

20. A. started

B. gone away

C. stayed

D. survived

21. A. with

B. by

C. off

D. for

22. A. by

B. out in

C. out with

D. over

23. A. willing

B. asking

C. making

D. doing

24. A. causes

B. provides

C. commands

D. transmits

25. A. make out

B. made out

C. rest of

D. turn in

Exercise 5: Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

26. It's only her second time in an international conference about further education.

A. It was the second time she had been in an international conference about further education.

B. She has only been in an international conference about further education once before.

C. She has never been to any international conference about further education before.

D. She has already got used to being in an international conference about further education.

27. I started writing this essay hours ago and it's still not right.

A. I have been writing this essay for hours and it's still not right.

B. It's hours ago since I last wrote this essay correctly.

C. The last time I started writing this essay was hours ago, which is still not right.

D. I didn't stop to write this essay hours ago and it's still not right.

28. “You'd better work harder if you don't want to retake the exam!” the teacher said to Jimmy.

A. The teacher advised Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

B. The teacher ordered Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

C. The teacher reminded Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

D. The teacher warned Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

29. Lisa has never studied abroad before.

A. It's the first time Lisa has ever studied abroad.

B. It's the last time since Lisa studied abroad.

C. It was the first time Lisa had ever studied abroad.

D. Never before Lisa has studied abroad.

30. The last time my friend wrote a letter to me was in February.

A. I haven't never received a letter from my friend since February.

B. I last received a letter from my friend in February.

C. It was in February since I first received a letter from my friend.

D. My friend last wrote a letter to me when in February.

Đáp án:

Ex 1.

1 - C

2 - A

3 - B

4 - A

5 - D

6 - B

Ex 2.

7 - B

8 - A

9 - A

10 - A

11 - B

Ex 3.

12 - B

13 - A

14 - D

15 - B

Ex 4.

16 - B

17 - B

18 - D

19 - D

20 - A

21 - C

22 - A

23 - A

24 - C

25 - C

Ex 5

26 - B

27 - A

28 - A

29 - A

30 - B

Đề ôn tập kỹ năng viết tiếng Anh 11 mới Unit 7 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit mới nhất do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 khác nhau như Dùng từ gợi ý viết thành câu hoàn chỉnh; Sắp xếp những từ đã cho thành câu hòa chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi giúp các em học sinh lớp 11 cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 11 mới Unit 7 Writing có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Ngoài ra, VnDoc.com đã thành lập group chia sẻ tài liệu học tập THPT miễn phí trên Facebook: Tài liệu học tập Tiếng Anh lớp 11. Mời các bạn học sinh tham gia nhóm, để có thể nhận được những tài liệu mới nhất. 

Đánh giá bài viết
7 20.332
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh phổ thông Xem thêm