Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 9 Unit 8 Tourism

Tài liệu bài tập tiếng Anh lớp 9 chương trình mới Unit 8 phần Writing có đáp án được biên tập bám sát nội dung bài học Unit 8 Tourism giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập lại kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm Unit 8 hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu phục vụ việc việc học tập và giảng dạy.

Tiếng Anh Unit 8 lớp 9: Tourism

Đề ôn tập kỹ năng viết tiếng Anh 9 mới Unit 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit mới nhất do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 9 gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 9 thường gặp khác nhau giúp các em học sinh lớp 9 cải thiện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Bài 1. Choose the word or phrase among A, B, Cor D that best fits the blank space in the following passage.

My Experience on an Elephant Safari

We went on an elephant safari at a place (1)…… Camp Jubalani in South Africa. They take visitors on safaris twice a day: once in the morning and once at night. Guests can go on as many rides as they like, but they don’t (2)…… you ride an elephant if you are younger than twelve years old. Luckily, I’m fifteen! On our first safari, I felt really scared. I remember thinking we could have gone on a beach holiday instead! As I was climbing onto the elephant, I wondered how I was going to control (3)….. a big animal. I soon (4)….. that I ought not to have worried so much. They made you sit with an experienced elephant trainer. You can’t ride (5)……. your own. During the trek, we saw giraffes, zebras, lions, and rhinos. My parents took a lot of photos. I would have taken photos myself but I’d (6)……… my camera in my room. I can’t remember exactly how long the safaris lasted, but it must have been a couple of hours because we got (7)…….. just (8)……. for lunch. We stayed at Camp Jubalani for three days and went on four elephant safaris. We could have gone on more than that, but on one of the days my mum wasn’t very well. Anyway, it was a (9)……… holiday. I’d definitely (10)…….an elephant safari.

Question 1: A. call B.is called C.called D.calling
Question 2: A. let B.make C.want D.allow
Question 3: A. so B.such C.that D.what
Question 4: A. decided B.looked C.recognized D.realized
Question 5: A. by B.on C.with D.for
Question 6: A. taken B.brought C.left D.put
Question 7: A. back B.off C.up D.in
Question 8: A. at times B.late C.on time D.in time
Question 9: A. welcoming B. fantastic C.pleased D.delicious
Question 10: A. demand B. offer C.suggest D.recommend

Bài 2. Choose the best answer for each of the following sentences.

Question 11: …… have enough apples, she’ll make an apple pie this afternoon.

A. Should she

B. If she

C. Will she

D. Unless she

Question 12: If you ………………… to me, you wouldn’t have got so much trouble.

A. listened

B. would listen

C. had listened

D. would have listened

Question 13: If you don’t know how to spell a word, you ……… look it up in the dictionary.

A. must

B. will

C. should

D. ought

Question 14: If the sun …………………, we ………………… for a walk.

A. shines - will go

B. shone - will go

C. shone - would go

D. had shone - would go

Question 15: The campfire ………………… if it ………………… last night.

A. wouldn’t be cancelled - hadn’t rained

B. wouldn’t have been cancelled - hadn’t rained

C. would have been cancelled - hadn’t rained

D. will be cancelled - rains

Đáp án:

1 - C 2 - A 3 - B 4 - D 5 - B
6 - C 7 - A 8 - D 9 - B 10 - B
11 - A 12 - C 13 - C 14 - A 15 - A

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 9 mới Unit 8 Writing có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 403
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm