Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 10 Unit 3 Music

Với mong muốn giúp các em học sinh ôn tập tiếng Anh Unit 3 lớp 10 chương trình mới hiệu quả, VnDoc.com đã đăng tải bộ đề Ôn tập tiếng Anh lớp 10 theo từng chuyên đề bài tập khác nhau. Tài liệu tiếng Anh ôn tập Ngữ pháp gồm nhiều câu hỏi trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh kiểm tra kiến thức quan trọng có trong bài. Mời bạn đọc tham khảo, download tài liệu hiệu quả.

Tiếng Anh 10 Unit 3: Music

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 10 thí điểm theo từng Unit, đề ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh Unit 3 có đáp án trên VnDoc.com tổng hợp những cấu trúc tiếng Anh quan trọng có trong bài giúp các em học sinh củng cố kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: Our principal _______ to Thailand several times.

A. was

B. had been

C. is

D. has been

Question 2: The students _______to be at school at 8 am

A. tell

B. told

C. have told

D. were told

Question 3: Where’s that …………… dress that your boyfriend gave you?

A. lovely long pink silk

B. lovely pink long silk

C. long pink silk lovely

D. pink long lovely silk

Question 4: - “Would you bother if I had a look at your paper?” - “……………”

A. You’re welcome

B. Well, actually I’d rather you didn’t

C. That’s a good idea

D. Oh, I didn’t realize that

Question 5: I am a big ________ of BTS. I listen to all of their songs.

A. fan

B. leader

C. view

D. idol

Question 6: What about ___________the piano this afternoon?

A. play

B. playing

C. to play.

D. to playing

Question 7: - “Would you mind lending me you bike?” – “ ……”

A. Yes. Here it is

B. Not at all

C. Great

D. Yes, let’s

Question 8: Their new song became an _________ smash hit.

A. global

B. local

C. natural

D. dental

Question 9: Psy’s dance in the song “Gangnam Style” has become a _________.

A. global

B. local

C. natural

D. dental

Question 10: If the machine _______, press this button.

A. stop

B. stops

C. would stop

D. stopped

Question 11: Wow! What a _______ your sister is! I couldn't get off the phone!

A. talk

B. talking

C. talker

D. talkative

Question 12: I’m interested __________listening to live concert.

A. on

B. in

C. for

D. of

Question 13: We wish _______ to buy his debut album next year.

A. go

B. to go

C. going

D. shall go

Question 14: ___________he is tired, he can’t work longer.

A. Because

B. Even though

C. Although

D. Besides

Question 15: I enjoyed ________ my grandmother during my summer vacation.

A. seeing

B. see

C. to see

D. to seeing

Đáp án

1. D 2. D 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A
9. D 10. B 11. D 12. B 13. B 14. A 15. A

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 10 Unit 3 Grammar part. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 707
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 10 Xem thêm