Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh 10 Unit 2 Your body and you

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 10 mới Unit 2 có đáp án dưới đây được VnDoc.com đăng tải với mong muốn giúp các em học sinh lớp 10 kiểm tra kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh của bản thân sau khi hoàn thành bài học Unit 2 tại Nhà trường. Tài liệu tiếng Anh gồm 25 câu trắc nghiệm kèm đáp án liên quan đến nhiều chủ đề ngữ pháp, cấu trúc tiếng Anh quan trọng có trong Unit 2 tiếng Anh lớp 10 chương trình mới của bộ GD&ĐT. Mời các em học sinh tham khảo, download.

* Xem thêm hướng dẫn Soạn Unit 2 lớp 10 mới tại:

Soạn tiếng Anh 10 Unit 2 Your body and you

Tiếng Anh Unit 2 lớp 10 Your Body And You

Bài tập tiếng Anh lớp 10 chương trình mới Unit 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 10 thí điểm theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện tập được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh ôn tập kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: ___________it was late, we decided to take a taxi home.

A. Because

B. Since

C. Because of

D. Although

Question 2: ___________it was late, we decided to take a taxi home.

A. One of the biggest

B. The biggest one

C. Of the biggest one

D. There are the biggest

Question 3: Would you mind _______ more clearly, please?

A. speak

B. speaking

C. to speak

D. spoke

Question 4: Every day, we ________ a great deal of food from poultry.

A. consume

B. consumes

C. consuming

D. consumed

Question 5: ________he comes to the theater with me, I shall go alone.

A. Because of

B. Because

C. Unless

D. When

Question 6: _______ of your brothers and sisters do you feel closer to?

A. Who

B. What

C. Whose

D. Which

Question 7: He coughs a lot. Has he got any __________ diseases so far?

A. respiratory

B. inspiring

C. muscles

D. circulatory

Question 8: He kept ________ the evidence again and again.

A. repeat

B. to repeat

C. repeat to

D. repeating

Question 9: - “I _______ you at 9 tomorrow morning. Will that be OK?”

- “At 9? No, I _______ shopping with my mother.”

A. phone-will go

B. am phoning- have gone

C. will phone-will be going

D. have phoned-am going

Question 10: I like most sports but tennis is my first _______.

A. love

B. lover

C. lovely

D. loveless

Question 11: My mother always tells me to look _________ my younger brother.

A. for

B. at

C. after

D. before

Question 12: Ask me again tomorrow. I'll have to give it some _______.

A. think

B. thought

C. thoughtful

D. thoughtless

Question 13: Diet plays an important role in the _______ of heart disease.

A. manage

B. manager

C. management

D. manageable

Question 14: She gives her children everything _______ they want.

A. that

B. who

C. whom

D. what

Question 15: As the drug took ______ the patient became unconscious.

A. effect

B. force

C. influence

D. action

Choose the correct answer to complete the sentence. 

Question 16. Choose the answer which needs correcting:

Doing crossword puzzles (A) surely (B) has beneficial effects to (C) our brain’s memory (D)

Question 17. The system that lets us take in oxygen and release carbon dioxide is called................... system

A. respiratory

B.excretory

C. circulatory

D.nervous

Question 18. Why do you need so much sugar? – I......................... a cake

A. will make

B.am going to make

C. makes

D.will be making

Question 19. She is bored with her current job and.................. for a new one lately

A. looks

B.is looking

C. looking

D.has looked

Question 20. The system that works as the control panel of the body in the.................. system

A. skeletal

B.digestive

C. nervous

D.circulatory

Question 21. involves the insertion of extremely thin needles through your skin at strategic point on your body to treat pain.

A. Herb

B.Traditional therapy

C. Acupuncture

D. Massage therapy

Question 22. Did you remember to buy the magazine I asked you? – Sorry, I didn’t. I............... it when I go out again.

A. will buy

B.am going to buy

C. am buying

D. have bought

Question 23. What’s that on your curtains? – It’s a stain. I................ them to the dry cleaner’s tomorrow.

A. will take

B.am going to take

C. will be taken

D. am going to be taken

Question 24. Choose the answer which needs correcting:

Natural resources (A) provide (B) the raw materials (C) that need to produce (D) finished goods

Question 25. Choose the answer which needs correcting:

A man (A) was (B) in need of (C) urgent medic care (D)

Đáp án

1. A 2. A 3. B 4. D 5. C 6. D 7. A 8. D
9. C 10. A 11. C 12. B 13. C 14. A 15. A  
16. C 17. A 18. B 19. B 20. C 21. C 22. A 23. A
24. D 25. D            

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 10 Unit 2 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Để chuẩn bị tốt cho năm học 2020 - 2021 sắp tới, mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và các em học sinh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu học tập lớp 10 để tham khảo thêm nhiều tài liệu các môn học khác nhau.

Đánh giá bài viết
1 1.435
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm