Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 10 Unit 5 Inventions

Với mong muốn giúp các em học sinh lớp 10 ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh lớp 10 chương trình mới hiệu quả, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh 10 theo từng Unit khác nhau. Tài liệu ôn tập Unit 5 tiếng Anh 10 dưới đây được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh lớp 10 ôn tập kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh lớp 10 tham khảo, download tài liệu.

Tiếng Anh 10 Unit 5 Inventions

Đề luyện tập ngữ pháp tiếng Anh Unit 5 lớp 10 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 10 mới theo Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 10 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: __________ his physical handicap, he has become a successful businessman.

A. Because of

B. Because

C. Though

D. Despite

Question 2: If the sun shines, we ___________ to the town.

A. would walk

B. will walk

C. walks

D. are walking

Question 3: I'd rather_____ in the field than_____ at home.

A. to work/ to stay

B. work/ stay

C. working/ staying

D. worked/ stayed

Question 4: My mother told me she _______ very tired since she came back from a visit to our grandparents.

A. was

B. had been

C. is

D. has been

Question 5: He'll be remembered both as a brilliant Physician and as a true _______.

A. Math

B. Mathematics

C. Mathematician

D. Maths

Question 6: She seems to have spent all her life studying in _______ establishments.

A. education

B. educate

C. educated

D. educational

Question 7: Space travel is one of the marvels wonders of modern _______.

A. science

B. scientific

C. scientifically

D. scientist

Question 8: Digital cameras is a wonderful ___________.

A. invent

B. invention

C. invented

D. inventing

Question 9: My computer makes a _______ low buzzing noise.

A. continue

B. continued

C. continuing

D. continuous

Question 10: After he had spoken, a _______ silence fell on the room.

A. die

B. death

C. deathly

D. deathless

Question 11: What is a washing machine used _________?

A. to

B. in

C. with

D. for

Question 12: Put plants __________ a window so that they will get enough light.

A. near to

B. near of

C. next to

D. nearly

Question 13: I use a laptop __________ to music and watch videos.

A. listen

B. to listen

C. listening

D. listened

Question 14: They agreed _______ us some more money.

A. lend

B. to lend

C. lending

D. lent

Question 15: He suggested _______ to France this summer time.

A. travel

B. to travel

C. traveling

D. traveled

Đáp án:

1. D 2. B 3. B 4. B 5. C 6. A 7. A 8. B
9. D 10. C 11. D 12. C 13. B 14. B 15. C

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 10 Unit 5 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.019
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm