Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 10 Unit 8 New Ways To Learn

Tiếng Anh Unit 8 lớp 10: New Ways To Learn

Bài tập tiếng Anh 10 Unit 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 10 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 10 mới Unit 8 với nội dung bám sát kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng âm Unit 8 lớp 10 giúp các em học sinh lớp 10 vận dụng lý thuyết ngữ pháp đã học hiệu quả.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 10 Unit 8 có đáp án gồm 15 câu trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em hoàn thiện kỹ năng làm bài dạng bài Chọn đáp án đúng (Choose the correct answer to complete the sentence) hiệu quả.

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences

Question 1: She gives her children everything ..................... they want.

A. that

B. who

C. whom

D. what

Question 2: _______ me about your summer vacation then.

A. Say

B. Talk

C. Tell

D. Speak

Question 3: The flight had to be delayed the bad weather.

A. because

B. Because of

C. despite

D. when

Question 4: Lan is interested _________ physics, the subject which I don’t like.

A. in

B. on

C. at

D. for

Question 5: Steve was _____ he never does his homework by himself.

A. too lazy

B. so lazy that

C. very lazy that

D. such lazy that

Question 6: Minh had a terrible headache._____, he went to school.

A. However

B. But

C. Although

D. Because

Question 7: We should let children ________ electronic devices in class.

A. use

B. using

C. used

D. to use

Question 8: The reason ........................... I phoned him was to invite him to a party.

A. what

B. whose

C. why

D. which

Question 9: I don’t agree with .................... you have just said.

A. what

B. who

C. when

D. which

Question 10: Using smart phones in class can distract students ________ studying.

A. for

B. to

C. with

D. from

Question 11: Do you know the girl .......................... Tom is talking to?

A. whom

B. what

C. which

D. whose

Question 12: If I could speak Spanish, I _____ next year studying in Mexico.

A. will spend

B. had spent

C. would spend

D. would have spent

Question 13: Where is the picture ............................ was on the wall?

A. when

B. where

C. which

D. who

Question 14: I think electronics make school life__________.

A. easier and more enjoyable

B. more easy and enjoyable

C. more easy and enjoyabler

D. easier and enjoyabler

Question 15: A shop assistant is talking to a customer.

Shop assistant: “ ?”

Customer: “Ok, thanks. I am just looking.”

A. Can I help you? We’ve got some new shoes.

B. Which tie do you want, the blue one or the pink one?

C. Why don’t you like this type of T shirt?

D. Do you want to have a look?

ĐÁP ÁN

1 - A 2 - C 3 - B 4 - A 5 - B
6 - B 7 - A 8 - C 9 - A 10 - A
11 - A 12 - C 13 - C 14 - C 15 - A

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 10 mới Unit 8 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.621
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm