Bài tập trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 9 Unit 10: Life on other planets có đáp án

1 1.530

Bài tập trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 9 Unit 10

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Bài tập trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 9 Unit 10: Life on other planets có đáp án được sưu tầm và đăng tải dưới đây sẽ là nguồn tài liệu hữu ích giúp các bạn nắm vững những phần ngữ pháp trọng điểm của bài 10 này. Chúc các bạn ôn tập hiệu quả.

I. Chọn đáp án đúng

1. His eyes were so bad that he ... read the number on the board

A. Shouldn’t

B. Can’t

C. Mustn’t

D. Hadn’t

2. ... you be able to come to the English speaking contest?

A. Can

B. May

C. Will

D. Should

3. ... ask you some question? – OK, go ahead

A. May I

B. Will I

C. Shall I

D. Should I

4. Do it as well as you...

A. Must

B. Have to

C. Will

D. Can

5. I ... play football when I was young.

A. Used to

B. Could

C. Would

D. Both A and B

6. You have done the housework all day. You ... be tired

A. Has to

B. Would

C. Shall

D. must

7. If Alan had money, he ... a new car.

A. Will

B. Would

C. Shall

D. Can

8. She ... attend this English course because she did her MBA in Australia.

A. Mustn’t

B. Can’t

C. Ought not to

D. Needn’t

9. I ... be the meeting by 10.00. I will probaly... take a taxi if I want to be on time.

A. Must/ have to

B. Mustn’t/ shouldn’t

C. Should/ needn’t

D. May/ must

10. It is a top secret. You ….. tell anyone about it.

A. Mustn’t

B. Can’t

C. Needn’t

D. Won’t

II. Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống

1. If I __________the same problem you had as a child, I might not have succeeded in life as well as you have.

A. have                B. would have       C. had had         D. should have

2. I __________you sooner had someone told me you were in the hospital.

A. would have visited     B. visited           C. had visited      D. visit

3. _______more help, I would call my neighbor.

A. needed              B. should I need      C. I have needed   D. I should need

4. _________then what I know yesterday, I would have saved myself a lot of time and trouble over the years.

A. had I known         B. did I know         C. If I know        D. If I would know

5. Do you think there would be less conflict in the world if all people __________the same language?

A. spoke              B. speak            C. had spoken      D. will speak

6. If you can give me one good reason for your acting like this, __________this incident again.

A. I will never mention                     B. I never mention

C. will I never mention                     D. I don’t mention

7. If I had known you were asleep, I __________so much noise when I came in.

A. didn’t make                           B. wouldn’t have made

C.won’t make                           D. don’t make

8. Unless you __________all of my questions, I can’t do anything to help you.

A. answered           B. answer          C. would answer      D. are answering

9. Had you told me that this was going to happen, I __________it.

A. would have never believed              B. don’t believe

C. hadn’t believed                       D. can’t believe

10. If Jake __________to go on the trip, would you have gone?

A. A. doesn’t agree     B. didn’t agree     C. hadn’t agreed       D. wouldn’t agree

11. J: “John went to the hospital alone”, K: “If __________, I would have gone with him”.

A. had he told me     B. he had told me   C. he has told me      D. he would tell me

12. If you __________, I would have brought my friends over to your house yesterday to watch T.V, but I didn’t want to bother you.

A. had studied        B. studied         C. hadn’t studied       D. didn’t study

13. Peter: “Did you need help with your Math last night?”.

Mary: “If I had needed, I __________you”.

A. would call         B. called         C. would have called    D. will call

14. If someone __________ in to the store, smile and say, “May I help you?”

A. comes           B. came          C. come             D. should come

15. “Here’s my phone number”.

“Thanks. I‘ll give you a call if I __________some help tomorrow”

A. will need         B. need          C. would need         D. needed

16. If I didn’t work for an accounting firm, I __________in a bank now.

A. work            B. will work       C. have worked       D. would work

17. The death rate would decrease if hygienic conditions __________improved.

A. was            B. is             C. were             D. had been

18. The education in Japan __________if the basic principles of education had not been taken into consideration.

A.would go down                   B. would have gone down

C.went down                       D. had gone down

19. If there __________, the rice fields could have been more productive.

A. had been enough water           B. were enough water

C. would be enough water           D. are enough water

20. The patient will not recover unless he __________ an operation.

A.had undergone     B. would undergo    C. undergoes     D. was undergoing

21. If she __________ him, she would be very happy.

A. would meet       B. will meet         C. met          D. should meet

22. If he __________ a thorough knowledge of English, he could have applied for this post.

A. had had         B. had             C. has           D. has had

23. If I had enough money, I__________ abroad to improve my English.

A. will go          B. would go         C. went          D. should have go to

24. The bench would collapse if they __________on it.

A. stood           B. stand           C. standing        D. stands

25. If it __________convenient, let’s go out for a drink tonight.

A. be             B. is              C. was            D. were

Đáp án Bài tập trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 9 unit 10 

I. Chọn đáp án đúng

1. B

2. C

3. A

4. D

5. D

6. D

7. B

8. D

9. A

10. A

II. Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống

1. C

2. A

3. B

4. A

5. A

6. A

7. B

8. B

9. A

10. C

11. B

12. C

13. C

14. A

15. B

16. D

17. C

18. B

19. A

20. C

21. C

22. A

23. B

24. A

25. B

 -----------

Mời các bạn tiếp tục vào tham khảo và thử sức với một số đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 để có một kì thi đạt kết quả tốt nhất. Chúc các bạn thi tốt! 

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2015 trường THCS Nguyễn Du, Lâm Đồng

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 trường THCS Phong Huy Lĩnh, Thái Bình năm học 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 Thí điểm Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình năm học 2015 - 2016

Đánh giá bài viết
1 1.530
Trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Xem thêm