Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 4 vòng 3 năm 2016 - 2017

Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 4 vòng 3 năm 2016 - 2017

VnDoc.com xin mời các em học sinh tham gia ôn tập trực tuyến Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 4 vòng 3 năm 2016 - 2017 để làm quen với các dạng bài mới. Chúc các em làm bài tốt!

Làm thêm: Đề thi Violympic Toán Tiếng Anh lớp 4 vòng 2 năm 2016 - 2017

  • Bài thi số 1: Vượt chướng ngại vật
  • Câu 1:
    What is the place value of digit 5 in this number 45
    Answer:
    5
  • Câu 2:
    Fill in the given sequences with the next consecutive natural number: 3; 5 7; ...
    Answer:
    9
  • Câu 3:
    Compare: A = 10 + 32 + 54 + 76 + 98 and B = 54 + 90 + 36 + 12 + 78 
    Answer:
    =
  • Câu 4:
    What is the missing number in the blank: 496 x 7 = ... + 450
    Answer:
    3022
  • Câu 5:
    Find the value of the following expressions: 6000 - 1300 x 2
    Answer:
    3400
  • Câu 6:
    Find the value of the following expressions: 9000 + 1000 : 2
    Answer:
    9500
  • Câu 7:
    What is the place value of digit 5 in this number 456
    Answer:
    50
  • Câu 8:
    What is the place value of digit 5 in this number 12589
    Answer:
    500
  • Câu 9:
    What is the place value of digit 5 in this number 195300
    Answer:
    5000
  • Câu 10:
    Fill in the given sequences with the next consecutive natural number: 2; 4; 6
    Answer:
    8
  • Bài thi số 2: Điền kết quả thích hợp vào chỗ (...)
  • Câu 1:
    Write the words in number form which consist of: 6 hundred thousands, 6 thousands, 4 thousands and 2 units
    Answer:
    634002
  • Câu 2:
    Write the words in number form which consist of: 7 ten thousands, 6 thousands, 3 hundreds, 4 tens and 2 units
    Answer:
    76342
  • Câu 3:
    How many double digit numbers are there?
    Answer:
    90
  • Câu 4:
    How many single digit numbers are there?
    Answer:
    10
  • Câu 5:
    The perimeter of a square garden is 36m. What is its area?
    Answer:
    81m2
  • Câu 6:
    Anna has 206 stickers and Mary has 78 stickers. How many stickers must Anna give to Mary so that they have the same number of stickers?
    Answer:
    64
  • Câu 7:
    6 is just after of 5 is just before of 6. What is the product of just after and just before of 10?
    Answer:
    99
  • Câu 8:
    Find the product of 7 tens and 7 ones
    Answer:
    490
  • Câu 9:
    If A is divided by 9 then the sum of the quotient and 9 is the greatest 2 - digit number. Find the value of A
    Answer:
    810
  • Câu 10:
    A number has a digit 3 in ones place. Is it greater than 64 but les than 82. What number is it? 
    Answer:
    73
  • Bài số 3: Đi tìm kho báu
  • Câu 1:
    9 x 9 = ... x 9 + 9 + 9 + 9 + 9
    Answer:
    5
  • Câu 2:
    Fill the suitable digit in the blank: 6...524 > 68524
    Answer:
    9
  • Câu 3:
    Fill the suitable digit in the blank: 282828 < 28282...
    Answer:
    9
  • Câu 4:
    Fill the suitable digit in the blank: 471... < 4711
    Answer:
    0
  • Câu 5:
    Fill the suitable digit in the blank: 25376 > ...5367
    Answer:
    1
  • Câu 6:
    Fill in the blank with the previous consecutive natural number: ...; 105
    Answer:
    104
  • Câu 7:
    Fill in the blank with the previous consecutive natural number: ...; 1
    Answer:
    0
  • Câu 8:
    Find the natural number y if the units digit is 0 and 38 < y < 48
    Answer:
    40
  • Câu 9:
    10 thousands, 15 hundreds, 2 tens is the same as
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn
Đánh giá bài viết
80 1.973
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi Violympic lớp 4 Xem thêm