Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 trường Cầu Giấy chính thức năm 2021

Đáp án Đề thi tiếng Anh THPT Cầu Giấy năm 2021 - 2022

Đáp án Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 trường Cầu Giấy năm 2021 dưới đây nằm trong bộ đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh mới nhất do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 Cầu Giấy có đáp án bao gồm 30 câu trắc nghiệm tự luận tiếng Anh lớp 5 khác nhau giúp các em đối chiếu kết quả làm bài thi hiệu quả.

I. PRONUNCIATION

Choose the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the others in pronunciation in each of the following questions.

1. A. know B. knife C. kite D. knight

2. A. station B. happen C. rabbit D. matter\

II. STRESS

Choose the letter A, B, C or D and to indicate the word whose main stress is different
from the others in each of the following questions.

3. A. story B. building C. design D. pilot

4. A. address B. homework C. hungry D. season

III. GRAMMAR

Choose the letter A, B, C or D and to indicate the correct answer to each of the
following questions.

5. He ___________ to school 6 days a week.

A. go

B. goes

C. going

D. is going

6. Nga wants to be a writer ___________ she would like to write story for children.

A. and

B. or

C. because

D. so

7. ___________ can I get to the supermarket?

A. Where

B. What

C. Why

D. How

8. Bob will ___________ us answer tomorrow morning.

A. give

B. gives

C. giving

D. gave

9. I ___________ bacon and eggs for breakfast yesterday.

A. has

B. have

C. had

D. is having

10. How ___________ water do you drink every day?

A. any

B. much

C. many

D. some

11. It is ___________ too late to say “Sorry” for what you did wrong.

A. never

B. sometimes

C. usually

D. often

12. The bus No.22 stops right ___________ the zoo entrance.

A. on

B. in

C. at

D. next

13. Nam has a fever. He should ___________.

A. carry heavy things

B. get up late

C. eat a lot of sweats

D. take a rest

14. You can visit ___________ to see old things of paintings.

A. stations

B. museums

C. markets

D. parks

15. Life in the city is ___________ than life in the mountains.

A. busy

B. busyer

C. busier

D. more busier

16. My brother has no ___________ in basketball.

A. interested

B. interesting

C. interest

D. interestingly

17. I often eat three ___________ of rice a meal.

A. bars

B. bowls

C. glasses

D. cartons

18. Don’t climb the tree because you may fall and ___________.

A. cut yourself

B. have a cold

C. get a pain

D. break your legs

19. Excuse me. Can you tell me where the bookstore is? - ___________.

A. Sure, go ahead

B. Yes, please

C. Sorry, I’m new here myself

D. OK, here is the ticket

20. Hello, how can I help you? - ___________.

A. I’m sorry. I can’t

B. Here you are

C. I’m looking for a watch

D. You’re welcome.

IV. WRITING

Rearrange the words to make meaningful sentences.

27. and/ North Court castle/ ,/ visited/ an/ last week/ my mother/ saw/ old painting/ .

......................................................................................................

28. There/ a/ my/ trees/ school/ lot/ to/ are/ of/ on/ the way/ .

......................................................................................................

Finish the second sentence so that it has a similar meaning to the first one, use the
given words.

29. My school is in front of the pharmacy.

The pharmacy.......................................................................................

30. I have a plan to visit my grandparents next Monday.

I am going...........................................................................................

Mời bạn đọc truy cập: Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2021 - 2022 để tham khảo thêm tài liệu tiếng Anh ôn thi vào lớp 6 theo chuyên đề và theo từng đề ôn thi tại nhà hiệu quả.

ĐÁP ÁN

I. PRONUNCIATION

1. C 2. A

II. STRESS

3. C 4. A

III. GRAMMAR

5. B 6. C 7. D 8. A 9. C 10. B 11. A 12. C

13. D 14. B 15. C 16. C 17. B 18. D 19. C 20. C

IV. WRITING

27. Last week, my mother visited North Court castle and saw an old painting.

28. There are a lot of trees on the way to my school.

29. The pharmacy is behind my school.

30. I am going to visit my grandparents next Monday.

Hiện tại Đề thi chính thức môn tiếng Anh trường THCS Cầu Giấy năm 2021 - 2022 có đáp án. Bên cạnh đó, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu Ôn thi tiếng Anh vào lớp 6 môn tiếng Anh có đáp án khác nhau như:

Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 trường THCS Cầu Giấy năm 2021

Đề thi tiếng Anh vào lớp 6 trường Cầu Giấy năm 2021

Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham khảo & download tài liệu tại nhà hiêu quả.

Đánh giá bài viết
6 1.510
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh Xem thêm