Giao diện mới của VnDoc Pro: Dễ sử dụng hơn - chỉ tập trung vào lớp bạn quan tâm. Vui lòng chọn lớp mà bạn quan tâm: Lưu và trải nghiệm

Đề thi thử vào lớp 6 môn tiếng Anh trường Archimedes Academy năm 2020 - 2021

Đề thi vào trường Archimedes môn tiếng Anh có đáp án

Nằm trong bộ đề thi tuyển sinh lớp 6 môn Anh năm 2020, đề thi thử môn tiếng Anh lên lớp 6 trường Archimedes có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh tuyển sinh lớp 6 có đáp án được biên tập với nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 5 nâng cao kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Question 1: Which word has the part in CAPITAL LETTER pronounced differently from the rest?

A. viSit

B. eaSily

C. inSide

D. reaSon

Question 2: Which word has the part in CAPITAL LETTER pronounced differently from the rest?

A. paintED

B. helpED

C. addED

D. invitED

Question 3: Odd one out

A. delicious

B. bitter

C. sour

D. spicy

Question 4: Odd one out

A. singer

B. cooker

C. postman

D. surgeon

Question 5: I like _____, but I ____ like swimming.

A. sail- do

B. sailing- doesn’t

C. sail- don’t

D. sailing- don’t

Question 6: Where ____ you ___ on holiday last year?

A. did- went

B. go- didC. do- go

D. did- go

Question 7: Bella is _____ than her sister.

A. more nice

B. more nicer

C. much nicer

D. much more nicer

Question 8: The teacher was ____ when nobody did the homework.

A. annoyed

B. annoying

C. annoyingly

D. annoys

Question 9: If you’ve got a ticket, you ____ queue. You can go straight in.

A. shouldn’t

B. don’t have to

C. have to

D. should

Question 10: We waited____ you____ 11.00.

A. at- to

B. for- until

C. with- since

D. for- to

Question 11: Nick always remembers to say “please” and “thank you”. He is very ____ .

A. genius

B. polite

C. rude

D. talkative

Question 12: Could you please pass me the ____ cups?

A. plastic big blue

B. big blue plastic

C. big plastic blue

D. blue plastic big

Question 13: I watched an _____ movie with my friends at home.

A. old American interesting

B. old interesting American

C. American old interesting

D. interesting old American

Question 14: Yesterday, I returned from my short holiday camping in Scotland. I went with Melissa, my friend that you met ____ . Do you remember her? We stayed in her tent in a campsite near Edinburgh, but the weather was terrible.

A. and we can practise English together

B. and other historical places

C. whole four days

D. the last time you were here

Question 15: There was once a young boy who couldn’t control his temper. When he came angry, he would just say anything______.

A. he thought was funny

B. crossed his mind and made people laugh

C. came to his mind and hurt people

D. made everyone feel optimistic

Question 16-25: Correct each word in parentheses () for spelling and in quotation marks “ “ for grammar.

Jason looked forward to (16) "have" tests and exams in school. He studied hard for them because his parents (17) "will" give him rewards whenever he did well. When Jason (18) (suceded) in scoring full marks for his weekly spelling tests, he (19) (recived) his favourite action figures. When he did well for his exams, he would be (20) "takes" to the largest toy store in town. There, he could buy anything he (21) "want". Although Jason was a conscientious boy, he only worked hard (22) (bicouse) he was rewarded. Since he was not rewarded for his (23) (dayly) work, he did it (24) "bad". He also did not (25) "handed" in his work on time. ** Here are the examples:

(Ex1) (Ysesterdya) => Yesterday I

(Ex2) “make” a cake. => made

Question 26-40: Correct each word in parentheses () for spelling and in quotation marks “ “ for grammar.

Everyone in my family (26) “left” the house after (27) (brakefast) every morning. My parents go to work while my brother and I go to school. We leave the house (28) “in” the same time. We take the lift to the (29) (grund) floor together but (30) “one” the lift door opens, we move in different (31) (diretiens). My parents (32) (hade) towards the car park. My brother and I walk towards the bus stop. (33) (Nomaly) buses arrive every fifteen minutes to pick up (34) “on”, but this morning we had been waiting for half an hour before the bus showed up. As (35) “the” result, both of (36) “we” were (37) (punised) for being late for school. My brother had to (38) “cleaning” up the school (39) (inviroment) whereas I was made to sing in front of class. (40) “ How” an awful day!

** Here are the examples:

(Ex1) (Ysesterdya) => Yesterday

(Ex2) “make” a cake => made

ĐÁP ÁN

1 - C; 2 - B; 3 - A; 4 - B; 5 - D;

6 - D; 7 - C; 8 - A; 9 - B; 10 - B;

11 - B; 12 - B; 13 - D; 14 - D; 15 - C;

16 - having; 17 - would; 18 - succeeded; 19 - Received; 20 - taken;

21 - wanted; 22 - because; 24 - daily; 24 - badly; 25 - hand;

26 - leaves; 27 - breakfast; 28 - at; 29 - ground; 30 -once;

31 - directions; 32 - head; 33 - Normally; 34 - us; 35 - a;

36 - us; 37 - punished; 38 - clean; 39 - environment; 40 - What;

* Bộ đề do Cô Tô Thủy biên soạn được VnDoc sưu tầm và reup với mong muốn mang đến cho thầy cô, các bậc phụ huynh nguồn tài liệu luyện thi tiếng Anh 5 lên 6 môn tiếng Anh đa dạng và hữu ích.

Download đề thi & đáp án tại: Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh trường Archimedes có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu luyện thi tuyển sinh lớp 6 năm 2020 các môn khác như: Thi vào lớp 6 môn Toán, Thi vào lớp 6 môn Tiếng Việt, Thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh, Thi lớp 6 trường Chuyên, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 5, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập: Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Chia sẻ, đánh giá bài viết
1
Sắp xếp theo

    Thi lớp 6 trường Chuyên

    Xem thêm