Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 Unit 4 The mass media

Bài tập môn Tiếng Anh Unit 4 lớp 12 The mass media có đáp án

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 Unit 4: The mass media do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 4 The mass media có đáp án tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 Unit 4: The mass media

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word has a different stress pattern from the others

1. A. deliver

B. visual

C. different

D. common

2. A. provide

B. listen

C. receive

D. believe

3. A. video

B. television

C. theatre

D. information

Exercise 2: Choose the correct answer

1. This place is a terrible mess! What on earth ____?

A. did you do

B. have you done

C. will you do

D. had you done

2. Pinterest is a very popular service, and the company's app is one of the most downloaded social media apps ____ in the Google Play Store.

A. online

B. available

C. interactive

D. dominant

3. Someone ____ the cakes. I'll have to buy some more.

A. has eaten

B. is eating

C. had eaten

D. was eating

4. Snapchat is an image messaging ____ software product that was created by Reggie Brown, Evan Spiegel and Bobby Murphy when they were students at Stanford University

A. media

B. social

C. application

D. cyber

5. She has been ____ criticized in the press.

A. heavy

B. heaviness

C. heavier

D. heavily

Exercise 3: Rewrite each sentence, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

1. This is my first game of water-polo.

__________________________________________________

2. When she heard the results, Mary began to feel more confident.

__________________________________________________

3. How long have they been married?

__________________________________________________

Exercise 4. Choose the correct answer to complete the sentence.

1. After some debate the Moors have agreed to exclude abstract art ____ their daughter's wedding list.

A. out of

B. from

C. off

D. beyond

2. The aircraft, which originally headed ____ Heathrow, had to make an emergency landing at Orly.

A. for

B. on

C. at

D. into

3. Her negligence resulted ____ the loss of a major contract ____ the company.

A. to - from

B. for- over

C. in – for

D. into - about

4. The windows of the class were covered ____ so much dirt that we couldn't see ____ them.

A. in – about

B. with - through

C. of – with

D. up-across

5. ____ such an educated woman, she has very little common sense. Don't you agree ____ me?

A. Of - about

B. From - to

C. Through - upon

D. For - with

6. She's longing ____ the day when they can move out ____ the city.

A. with-of

B. for- of

C. by – for

D. for- from

7. You can never rely ____ Anna to provide you ____ information.

A. of - with

B. for - to

C. on - with

D. on - by

8. I don't need a car; we live ____ easy reach of the shops.

A. upon

B. within

C. at

D. towards

9. We couldn't figure ____ why the editor-in-chief had changed his mind about the article.

A. out

B. up

C. down

D. through

10. In the hospital, the case was diagnosed as pneumonia. Before that, she had been treated ____ hay fever.

A. for

B. on

C. against

D. from

Đáp án đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 Unit 4 The mass media

Exercise 1: Choose the word has a different stress pattern from the others

1. A

2. B

3. D

Exercise 2: Choose the correct answer

1. B

2. B

3. A

4. C

5. D

Exercise 3: Rewrite each sentence, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

1. I haven’t played water-polo before.

2. Since hearing the results Mary has felt more confident.

3. When did they get married?

Exercise 4. Choose the correct answer to complete the sentence.

1 - B; 2 - A; 3 - C; 4 - B; 5 - D;

6 - B; 7 - C; 8 - B; 9 - A; 10 - B;

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 Unit 4: The mass media có đáp án. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Bài tập Tiếng Anh 12 Unit 4 nâng cao: The mass media, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 2.482
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm