Trắc nghiệm Tiếng Anh trình độ B có đáp án số 35

Đề luyện thi chứng chỉ B Anh văn

Đề ôn thi tiếng Anh trình độ B1 B2 chuyên đề Ngữ pháp tiếng Anh dưới đây nằm trong bộ đề luyện thi chứng chỉ B1, chứng chỉ B2 mới nhất do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh gồm nhiều chủ đề Ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp bạn đọc ôn tập kiến thức hiệu quả.

1. It is earth’s gravity that … people their weight.

(A) gives

(B) give

(C) giving

(D) given

2. Generally speaking, people should have … as their desires will allow.

(A) much education

(B) as much education

(C) education

(D) for education

3. A dolphin six … length can move as fast as most ships.

(A) foot in

(B) feet in

(C) foot of

(D) feet of

4. With new technology, cameras can take pictures of underwater valleys … color.

(A) within

(B) for

(C) in

(D) by

5. …. the fifth largest among the nine planets that make up our solar system.

(A) The Earth is

(B) The Earth being

(C) That the Earth is

(D) Being the Earth

6. In mathematics, a variable is a symbol … some element of a set.

(A) and representing

(B) represents

(C) that represents

(D) represents that

7. ….. actress’s life is in many ways unlike that of other women.

(A) An

(B) A

(C) As the

(D) That the

8. About 20 miles from Boston, … a little town named Concord that has a rich history.

(A) has

(B) there is

(C) there are

(D) where is

9. An advisor to both Franklin Delano Roosevelt and Harry Truman, … of Bethune Cookman College.

(A) Dr. Mary Mcleod Bethune was the founder

(B) Dr. Mary Mcleod Bethune, who was the founder

(C) the founder was Dr. Mary Mcleod Bethune

(D) did the founder Dr. Mary Mcleod Bethune

10. Warmth, moisture, and oxygen are three necessary requirements … most seedlings.

(A) for cultivating

(B) for cultivate

(C) as cultivating

(D) can cultivate

11. They share the housework … between them.

(A) equally

(B) equal

(C) they are equal

(D) and equal

12. A well-known large natural lake is Lake Tahoe, … straddles the California-Nevada border.

(A) and

(B) which

(C) since

(D) for

13. Before …., they used horse-drawn wooden carts.

(A) farmers have had tractors

(B) tractors owned by farmers

(C) having tractors farmers

(D) farmers had tractors

14. Tuna, …., may weigh up to 1,000 pounds.

(A) is the sea giant

(B) can be giants of the sea

(C) one of the sea giants

(D) the sea of the giant

15. Physical fitness exercises can cause injuries … the participants are not careful.

(A) that

(B) to

(C) if

(D) with

16. Total weight of all the ants in the world is much greater than …..

(A) to all human beings

(B) all human beings is that

(C) that of all human beings

(D) is of all human beings

17. ….. for overall health.

(A) Extra fiber in one’s diet is helpful

(B) Extra fiber is one’s helpful diet

(C) Helpful one’s diet is extra fiber

(D) One’s diet is helpful in extra fiber

18. Elephants scratch themselves with sticks …..

(A) holding in their trunks

(B) in their trunks holding

(C) hold in their trunks

(D) held in their trunks

19. Van Gogh’s “Sunflowers” …. $39,9 million, three times the previous record.

(A) once sold for

(B) for sale once

(C) selling for once

(D) for once sold

20. Some monkeys, …., use their tails in a way similar to a hand.

(A) like the spider monkey

(B) spider monkey likes

(C) to the spider monkey

(D) the monkey likes the spider

ĐÁP ÁN

1 - A 2 - B 3 - B 4 - C 5 - A 6 - C 7 - A 8 - B 9 - A 10 - A
11 - A 12 - B 13 - D 14 - C 15 - C 16 - C 17 - A 18 - D 19 - A 20 - A

Trên đây là Trắc nghiệm Tiếng Anh trình độ B có đáp án số 35. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao khác như: Ôn tập Ngữ pháp Tiếng Anh, Luyện thi Tiếng Anh trực tuyến, luyện thi chứng chỉ C1, luyện thi chứng chỉ A2,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 225
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Chứng chỉ B2 Xem thêm