Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Thị Trấn Hưng Hà, Thái Bình năm học 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 có đáp án

Trong bài viết này, VnDoc xin giới thiệu Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Thị Trấn Hưng Hà, Thái Bình năm học 2015 - 2016 với nhiều dạng bài tập hay và hữu ích giúp các em học sinh ôn tập đạt kết quả tốt. Sau đây mời các em cùng làm bài nhé!

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Lê Bình, Hà Tĩnh năm học 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Ba Cụm Bắc, Khánh Hòa năm học 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 Thí điểm trường THCS Bình Giang, Kiên Giang năm học 2015 - 2016

Mã đề: 132

Chọn từ có phần gạch dưới được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu sau.

1. A. pancake B. surface C. paper D. late

2. A. wanted B. played C. learned D. returned

3. A. saucepan B. precaution C. caught D. laugh

4. A. answer B. always C. wrong D. write

5. A. injure B. knife C. kill D. sink

Chọn từ có cách đánh trọng âm khác với các từ còn lại.

6. A. compost B. reuse C. fabric D. glassware

7. A. environment B. vegetable C. natural D. organize

Chọn câu trả lời đúng nhất.

8. Lan is a friendly person with a great sense of...............

A. humor B. humorous C. annoying D. annoyance

9. It's raining. Let's go...............

A. insides B. outside C. inside D. outsides

10. Deaf-mutes can.........speak..............hear.

A. either/or B. both/and C. either/nor D. neither/nor

11. Everyone left the movies so early because the film was..................

A. bored B. boring C. boringly D. boredom

12. The play is different..............what I have seen before.

A. in B. with C. for D. from

13. I'm tired and I'm getting...............

A. more angry B. angrily C. anger D. angrier

14. The teacher told us.................talk.

A. not B. don't C. not to D. to not

15. Children...............to drink milk every day. It's good for them.

A. must B. don't have to C. ought D. must not

16. Sally ..............him to come home early.

A. tell B. say C. ask D. told

17. Of all my friends, Bao is.............sociable.

A. more B. most C. the most D. the more

18. I .............in this school for 2 years.

A. am taught B. have taught C. has taught D. had teach

19. We must be there.............8.30 and 9.15

A. in B. on C. between D. at

20. You can buy fish at a..................

A. shop B. stall C. restaurant D. wet market

Chọn câu viết đúng.

21. He moved into this house last week.

A. He has move into this house last week. B. He moved into this house since last week.

C. He has moved into this house for last week. D. He has moved into this house since last week.

22. There was a lake behind my parents' house, but there isn't any more.

A. There used to be a lake behind my parents' house.

B. There use to be a lake behind my parents' house.

C. There used be a lake behind my parents' house.

D. There use be a lake behind my parents' house.

23. Mr. David is a careful driver.

A. Mr. David always drive careful. B. Mr. David always drives careful.

C. Mr. David always drives carefully. D. Mr. David drives more careful.

24. According to Tomorrow's weather forecast, it is going to have a lot of black clouds.

A. It's going raining tomorrow. B. It's going to rain tomorrow.

C. It's is to rain tomorrow. D. It's going to raining tomorrow.

25. Don't stay up late every night.

A. You shouldn't stay up late B. You shouldn't go to bed early.

C. You should stay up late D. You shouldn't to stay up late.

Chọn từ / cụm từ có gạch dưới cần phải sửa dể các câu sau trở thành chính xác.

26. In many ways, I always prefer country life than city life.

A B C D

27. The food in the city is expensiver than in the country.

A B C D

28. We are so proud about her for telling the truth.

A B C D

29. Did you used to go to the movies every Sunday last year?

A B C D

30. They have been here since a while.

A B C D

Đọc kỹ đoạn văn sau, chọn phương án đúng cho mỗi chỗ trống.

A. Mrs. Marlene often spends too much money (31) clothes. She needs no new (32) but she loves buying them. Yesterday, she (33) a beautiful coat in a shop window. She went in and put on. It was the right (34) but it was very expensive. Mrs. Marlene did not have (35) money, so she got back home.

31. A. in B. on C. at D. for

32. A. rugs B. ties C. clothes D. rags

33. A. see B. saw C. seen D. sees

34. A. length B. width C. size D. meter

35. A. many B. much C. more D. enough

B. Hi, My name is John. I live in Liverpool. Liverpool is a large city in the North of England. I live with my parents, my two brothers and my sister. We live in a large house.

In our house, there is a big kitchen, a dining room, a large living room, and a toilet. There is also a separate room for our washing machine and freezer. Upstairs there are five bedrooms, two bathrooms, and another toilet. Outside, there is a large garden. There are two garages.

36. Where does John live?

A. In England B. In Wales C. In Scotland D. In France

37. How many people are there in John's family?

A. 4 B. 5 C. 6 D. 7

38. How many rooms are there in John's house?

A. 10 B. 11 C. 13 D. 14

39. Dining room is the room in a house where you..............

A. usually relax in comfortable chairs B. eat meals

C. cook food and wash dishes D. wash your body

40. Which of the following is not true?

A. John's family live in a large house. B. The kitchen is big.

C. John's house doesn't have any gardens D. His house has two garages

THE END

ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KỲ 1 MÔN TIẾNG ANH LỚP 8

1 - B 6 - B 11 - B 16 - D 21 - D 26 - D 31 - B 36 - A

2 - A 7 - A 12 - D 17 - C 22 - A 27 - C 32 - C 37 - C

3 - D 8 - A 13 - D 18 - B 23 - C 28 - C 33 - B 38 - C

4 - B 9 - C 14 - C 19 - C 24 - B 29 - B 34 - C 39 - B

5 - B 10 - D 15 - C 20 - D 25 - A 30 - C 35 - D 40 - C

Đánh giá bài viết
1 2.108
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh phổ thông Xem thêm