Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 8 Tourism

Bài tập Unit 8 tiếng Anh lớp 9 phần Ngữ pháp có đáp án gồm nhiều 15 câu trắc nghiệm ngữ pháp tiếng Anh khác nhau với nội dung bám sát SGK tiếng Anh 9 mới Unit 8 giúp các em học sinh lớp 9 kiểm tra kiến thức trọng tâm hiệu quả, đồng thời nâng cao kỹ năng làm bài hiệu quả.

Tiếng Anh Unit 8 lớp 9: Tourism

Nằm trong bộ đề bài tập tiếng Anh 9 mới theo từng Unit, đề ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh Unit 8: Tourism có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 9 tổng hợp những kiến thức ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm trong Unit 8 lớp 9 giúp các em ôn tập hiệu quả.

Bài 1. Choose the best answer to complete the following sentences.

Question 1: We don’t think the white shirt ………..him.

A. matches

B. suits

C. agrees

D. gets on

Question 2: The dentist told him ………. his mouth

A. to open

B. open

C. opening

D. opened

Question 3: Hardly …the door when the telephone rang.

A. he had opened

B. did he open

C. had he opened

D. has he opened

Question 4: I’m sorry. I have forgotten ………the letter for you.

A. to send

B. sending

C. having sent

D. to be sent

Question 5: She prefers ……..TV ……..to music.

A. to watch/ to listen

B. watch/ listen

C. watching/ to listening

D. watching/ to listen

Question 6: Mai and Hung were ill, so …went to school today.

A. neither them

B. either one of them

C. both of them

D. neither of them

Question 7: No longer ……….their housework as they used to.

A. the housewives do

B. had the housewives done

C. do the housewives do

D. have the housewives done

Bài 2. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

Question 8: David is a sailor. He spends most of his life at …… sea.

A. a

B. the

C. Ø

Question 9: “ Paul, where is …… Spanish dictionary? I’m writing an essay in Spanish and I need it.”

A. a

B. the

C. Ø

Question 10: If people work so much, they ….... depressed and eat more.

A. felt

B. may feel

C. may have felt

Question 11: One special feature of cuisine in Southern Vietnam is short cooking time which aims to …… the freshness of food.

A. continue

B. remain

C. stay

Question 12: A meal of Hue people has a natural combination between flavors and colors of dishes, which creates the unique …… in the regional cuisine.

A. feature

B. part

C. description

Question 13: There are a ………………… smokers in my family.

A. lots

B. a lot

C. lot of

Question 14: We have ………………… time to get it finished.

A. lots of

B. lot of

C. a lot

Question 15: I don’t like apples …………………

A. a lot of

B. a lot

C. lots of

Đáp án:

1 - B 2 - A 3 - C 4 - A 5 - C
6 - C 7 - B 8 - B 9 - B 10 - B
11 - B 12 - A 13 - C 14 - A 15 - B

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 9 mới Unit 8 Grammar có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 496
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm