Bài tập Unit 2 lớp 12 Urbanisation có đáp án

Bài tập tiếng Anh 12 unit 2 Urbanisation có đáp án

Nằm trong bộ bài tập tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit, bài tập tiếng Anh unit 2 lớp 12 Urbanisation có đáp án dưới đây do VnDoc.com tổng hợp và đăng tải. Bài tập unit 2 Urbanisation lớp 12 có đáp án được biên tập bám sát chương trình SGK tiếng Anh 12 thí điểm giúp các em ôn tập tại nhà hiệu quả.

Xem thêm: Soạn tiếng Anh 12 Unit 2 Urbanisation đầy đủ nhất

I. Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. none B. phone C. own D. zone

2. A. life B. likely C. live D. alive

3. A. beard B. hear C. rear D. swear

4. A. muzzle B. lizard C. pizza D. puzzle

5. A. gain B. said C. ascertain D. explain

II. Choose the correct answer by circle A, B, C or D to complete the sentence. 

1. Mary demanded that the heater....immediately. Her apartment was freezing.

A. repaired

B. be repaired

C. being repaired

D. been repaired

2. The monk insisted that the tourists....the church until they had put off their shoes.

A. not enter

B. not entering

C. not to enter

D. to not enter

3. The suggestion that she....a holiday was carried out.

A. has taken

B. take

C. taken

D. taking

4. Was it really essential that I....there watching you the entire time you were rehearsing for the play? It was really boring to watch you repeat the scenes over and over again.

A. am sitting

B. be sitting

C. being sitting

D. sitting

5. I think that we all....together so that nobody gets lost along the way.

A. be driving

B. drive

C. driven

D. driving

6. It is impolite that you....there when he gets off the bus.

A. be not standing

B. been not standing

C. not be standing

D. not been standing

7. It is recommended that the vehicle owner....present at the police station

A. be

B. be not

С . not being

D. not to be

8. It is decreed that the gasoline tax..... by Congress.

A. abolish

B. abolished

C. be abolished

D. been abolished

9. The dentist recommended that she....a specialist about the dental problem.

A. be seen

B. seeing

C. should be seen

D. should see

10. It is crucial that she....the truth.

A. told

B. should be tell

C. should be told

D. should been told

III. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first.

1. It's about ten years since my father saw his sister.

My father ___________________________

2. Although he was completely exhausted, he was determined to finish his tasks.

In spite ___________________________

3. When did you last drive a car?

How long ___________________________

4. People say that this fantasy book was written by a 10-year-old author.

This ___________________________

5. We haven't been to Wales since 2001.

The last ___________________________

ĐÁP ÁN

I. Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1 - A; 2 - C; 3 - D; 4 - C; 5 - B;

II. Choose the correct answer by circle A, B, C or D to complete the sentence. 

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - B; 5 - B;

6 - C; 7 - A; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first.

1 - My father hasn’t seen his sister for ten years.

2 - In spite of being completely exhausted, he was determined to finish his tasks.

3 - How long has it been since you drove a car?

4 - This fantasy book is said to have been written by a 10-year-old author.

5 - The last time we went to Wales was in 2001.

Trên đây là Bài tập unit 2 Urbanisation lớp 12 có đáp án. Ngoài ra, VnDoc.com đã đăng tải nhiều tài liệu unit 2 tiếng Anh lớp 12 khác như:

Từ vựng tiếng Anh lớp 12 Unit 2 Urbanisation

Bài tập tiếng Anh 12 unit 2 Urbanisation

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 2 nâng cao Urbanization

Đánh giá bài viết
1 1.388
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm