Revision Unit 9, 10, 11 Tiếng Anh 7

Ôn thi học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh

Trong bài viết này, VnDoc.com xin giới thiệu Revision Tiếng Anh lớp 7 Unit 9, 10, 11 dành cho các em học sinh và quý thầy cô tham khảo giúp thầy cô và các bạn nâng cao hiệu quả dạy và học. Sau đây mời các em cùng làm bài nhé!

Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. aquarium B. cap C. crab D. cavity

2. A. decided B. collected C. wanted D. asked

3. A. laughed B. looked C. collected D. stopped

4. A. decided B. loved C. wanted D. started

5. A. laughed B. looked C. collected D. stopped

6. A. decided B. loved C. wanted D. started

7. A. tooth B. food C. look D. door

8. A. medical B. height C. measure D. temperature

9. A. received B. hoped C. liked D. stopped

10. A. mate B. eight C. weight D. height

11. A. danger B. behave C. basket D. baseball

12. A. foot B. room C. spoon D. soon

13. A. goes B. misses C. learns D. plays

Xem đáp án

1. A

2. D

3. C

4. B

5. C

6. B

7. D

8. B

9. A

10. D

11. C

12. A

13. B

II. Choose the best answer to complete the senteces.

1. The weather ________ nice yesterday.

A. was B. were C. is D. are

2. What will you ________ during your vacation?

A. does B. do C. doing D. did

3. She needed ________ these postcards to her friends.

A.sending B. to send C. sent D. sends

4. I don’t want much sugar in my coffee. Just ________ , please.

A. a few B. a little C. fewer D. less

5. ________ noodle for dinner last night?

A. Did you eat B. Were you eat C. Did you ate D. Do you eat

6. It took us an hour________ to Nha Trang.

A. drive B. driving C. to drive D. drove

7. Hung and his brother________ at home yesterday.

A. didn’t are B. wasn’t C. weren’t D. not were

8. How________ is Lan? – She is 44 kilos

A. long B. high C. tall D. heavy

9. Yesterday, I didn’t go to school because I________.

A. had flu B. had a headache C all are correct D. had a bad cold

10. I________ out last night.

A. went B. go C. didn’t went D. goes

11. What is your________? – I measure 1meter 50 centimeters

A. length B. weigh C. weight D. height

12. You had better go to________ dentist when you have a toothache

A. a B. an C. the D. 0

13. Where _________ you last Sunday ?

A. is B. was C. are D. were

14. Last week, Mr. Tan_________to Ho Chi Minh City for a trip.

A. go B. went C. going D. goes

15. Yesterday, I _________ to school because I was sick.

A. wasn’t go B. don’t go C. can’t go D. didn’t go

16. Did you buy any souvenirs in Nha Trang ? + Yes, I _________.

A. do B. am C. does D. did

17. _________ did Lan go to the dentist’s last week? – Because she had a bad toothache.

A. What B. Why C.When D. Where

18. Hoa learned how _________ a sewing machine.

A. to use B. use C. using D. used

19. Minh’s tooth hurt _________ he has a cavity.

A. but B. and C. or D. because

20. Last year, my aunt _________ me a new dress.

A. buys B. is buying C. buyed D. bought.

21. What do you think _________Nha Trang?

A. to B. for C. of D. at

22. You shouldn’t eat too much sweet things _________it’s not good for your teeth.

A. because B. because of C. so D. why

23. I have a toothache so I’m going to the _________.

A. nurse B. doctor C. dentist D. teacher.

24. I am always nervous before the test.

A. worried B. pleased C. serious D. glad.

25. Were you ever _________from school last semester? – Yes, I was.

A. late B. absent C. early D. lost.

26. What was wrong _________you?

A. to B. with C. about D. on

27. Your hair _________ different today, Hoa.

A. look B. looks C. looked D. looking

28. Last week, Mr. Tan _________ to Ho Chi Minh City for a trip.

A. go B. went C. going D. goes

29. _________ did Lan go to the dentist’s last week? – Because she had a bad toothache.

A. What B. Why C.When D. Where

30. Would you_________ me to the post office, please?

A. take B. took C. taking D. to take

31.They ________ a lot of gifts for their friends yesterday.

A. bought B. buy C. buys D. buying

32. Did your aunt make this dress for you? – No, she _____

A. don’t B. doesn’t C. isn’t D. didn’t

33. I know how to take care _________ myself.

A. off B. about C. of D. on

34.Lan and her parents _________ Da lat last summer.

A. visit B. visiting C. visited D. to visit

35. I ___________ this car last month.

A. buy B. am buying C. bought D. bought.

36. What ________she do yesterday?

A. do B does C. was D. did.

37.__________ did she go to the dentist last week?

A. when B. what C. who D. why

38. Yesterday they had a ________ check-up.

A. medical B. medicine C. medicines D. medicinal

39. She will be back________ a few minutes.

A. in B. at C. on D. when.

40. Her mother wants her ___________ up early.

A. get B. to get C. getting D. to getting.

41. Don’t eat too ________ candy.

A. much B. many C. lots of D. alot

42. Nam ________ come here last night.

A. doesn’t B.didn’t C.won’t D. isn’t

43. Last week, The Robinsons ________ to a new apartment.

A. moved B. moves C. move D. moving

44. Are you scared ________ seeing the dentist ?

A. for B. of C. in D. at

45. We _______ poor when we _______ to America 5 years ago.

a. are / move B. were / moved C. are / moved D. were / move

46. We are having a medical _______ now. We have it every year.

A. exam B. checking C.check-up D. research

47. Would you please _______ your medical record?

A. write in B. type out C. print in D. fill in

48. The nurse will help you to take your_______.

A. temperature B. heat C. degrees D. cold

49. Your temperature is 37 c. That’s _______.

A. usual B. right C. normal D. strange

50. I need to know your height. _______ were you last year?

A. How old B. How tall C. What D. Which

51. Would you stand here, so I can _______ you? - You’re 1.45 meter tall.

A. weigh B. form C. measure D. know

52. I need to weigh you. Get on the_______, please.

A. bench B. table C. chair D. scales

53. I was 40 kilos last month. Now I’m 42. I_______weight.

A. put B. get C. am putting on D. getting on

54. _______were you_______? - In Da Nang.

A. Where / live B. When / born C. Where / born D. When / live

55. Your height is 1.40 meter, isn’t it?-No, I’m_______. I’m 1,45 meter.

A. older B. higher C. shorter D. taller

56. Oh, so how_______are you? - I’m 42 kilos.

A. much B. heavy C. weigh D. many weight

57. Where_______you yesterday? I_______see you in class.

A. are / don’t B. were / didn’t C. was / didn’t D. were / don’t

58. I couldn’t go to school. I _______ a bad cold.

A. have B. had C. am having D. was having

59. I. _______ is your father? - He’s very well.

A. How B. What C. Where D. How well

60. How _______ is your brother? - He’s eighteen years old.

A. tall B. heavy C. old D. high

61. How _______ is your mother? - She’s 60 kilos.

A. weight B. heavy C. old D. tall

62. How_______ do you weigh? -1 am 45 kilos.

A.heavy B. much C. weight D. weigh

63. What was _______ with her?

A. matter B. problem C. wrong D. symptom

64. _______ do you feel now? - Fine.

A. What B. How C. Why D. How well

65. What’s your _______? - Forty kilos.

A. weight B. kilos C. height D. heavy

66. How _______ are you? - Forty five kilos.

A. weight B. heavy C. tall D. long

67. How _______ are you? - One meter 50 centimeters.

A. height B. tall C. heavy D. long

68. We should have a _______ check-up every six months.

A. medicine B. medical C. medium D. soon

69. You_______ stay at home when you are sick.

A. had better B. should C. mustn’t D. A and B

70. We feel_______ when we catch a cold.

A. pleased B. pleasant C. unpleasant D. happy

71. _______ you do, your cold will last for a few days and then disappear.

A. Wherever B. Whenever C. Whatever D. Whoever

72. She has a pain _______ her back. She’d better go to see a doctor.

A. on B. in C. at D. from

73. The medicines you take only relieve the _______.

A. temperature B. cold C. symptoms D. cure

74. You should eat well, do exercise_______fit and healthy.

A. keep B. to keep C. to prevent D. to relieve

75. How many people _______ the common cold every year?

A. feel B. catch C. take D. make

76. The medicines don’t cure a cold but they _______ the symptoms.

A. help B. keep C. prevent D. relieve

77. The doctor gave him the _______ for his flu.

A. check-up B. permit C. prescription D. help

78. Did your parents write _______ for you?

A. a note sick B. a sick note C. a sick of note D. a note of sick

Xem đáp án

1. A

2. B

3. B

4. B

5. A

6. C

7. C

8. D

9. C

10. A

11. D

12. C

13. D

14. B

15. D

16. D

17. B

18. A

19. D

20. D

21. C

22. A

23. C

24. A

25. B

26. B

27. B

28. B

29. B

30. A

31. A

32. D

33. C

34. C

35. D

36. D

37. D

38. A

39. A

40. B

41. A

42. B

43. A

44. B

45. B

46. C

47. D

48. A

49. C

50. B

51. C

52. D

53. C

54. C

55. D

56. B

57. B

58. B

59. A

60. C

61. B

62. A

63. C

64. B

65. A

66. B

67. B

68. B

69. D

70. C

71. C

72. B

73. C

74. B

75. B

76. D

77. C

78. B

*Tải file để xem chi tiết*

Revision Tiếng Anh lớp 7 Unit 9, 10, 11 bao gồm hệ thống các bài ôn tập liên quan tới các kiến thức được học trong Unit 9: At home and away, Unit 10: Health and Hygiene, và Unit 11: Keep Fit, Stay Healthy chương trình tiếng Anh cũ. Hy vọng đây sẽ là tài liệu hữu ích giúp các thầy cô tham khảo ra đề cho học sinh, đồng thời là tài liệu ôn tập cho các em chuẩn bị cho kì thi giữa kì 2 và học kì 2 môn tiếng Anh 7 sắp tới.

Trên đây VnDoc đã giới thiệu các bạn tài liệu Revision Unit 9, 10, 11 Tiếng Anh 7. Ngoài ra, các bạn có thể tham khảo thêm nhiều tài liệu học tập Tiếng Anh 7 khác trên VnDoc.com như: Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến, Giải bài tập Tiếng Anh lớp 7,.. để có sự chuẩn bị kiến thức cho kì thi quan trọng sắp tới.

Ngoài ra, VnDoc.com đã thành lập group chia sẻ tài liệu học tập THCS miễn phí trên Facebook: Tài liệu học tập lớp 7. Mời các bạn học sinh tham gia nhóm, để có thể nhận được những tài liệu mới nhất. 

Đánh giá bài viết
20 6.344
Sắp xếp theo
    Tiếng Anh phổ thông Xem thêm