Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Generation Gap

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh Unit 1 lớp 11

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Generation Gap do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 11 mới đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 11 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 11

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 11 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 11 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 11Ngữ Văn lớp 11. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Generation Gap

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the correct answer A, B or C

1. I decided to get my nose ____ last week.

A. pierced

B. forbade

C. afforded

2. For a change, why don't you ____ your hair red?

A. control

B. force

C. dye

3. She doesn't want to waste her money on clothes, so she ignores the ____ fashion trend.

A. comfortable

B. current

C. mature

4. Instead of ____ someone by their appearance, you should get to know them better.

A. swearing

B. judging

C. controlling

5. My parents do not want me to wear ____ dresses because they think that they aren't suitable for my age.

A. tight

B. casual

C. rude

6. She whispered a ____ that her sibling wouldn't die.

A. sibiling

B. burden

C. prayer

7. I don't understand why you like ____ clothes. They are too bright and young for your age.

A. flashy

B. fashionable

C. comfortable

8. It is important for parents to respect children's ____.

A. privacy

B. relaxation

C. rudeness

9. You should weigh up the pros and cons of the ____ living.

A. objection

B. responsible

C. multi-generational

10. This plan can't be carried out because of the widespread public ____.

A. relaxation

B. disapproval

C. perception

11. Children learn from how they see their parents _________: when parents are getting along well, their relationship supports their child’s development.

A. involve

B. influence

C. interact

12. Going into any argument, both sides know that either one is going to change the others’s __________.

A. head

B. mind

C. brain

13. Teenage is the period which is full of excitement, experiments and __________.

A. conflicts

B. violence

C. enjoyment

14. _________ is the state of being a father.

A. Father

B. Father-in-law

C. Fatherhood

15. Conflict or fighting between parents also has a negative ___________ on children’s sense of safety and security.

A. act

B. power

C. impact

Exercise 2: Complete the following sentences using the given words

work out

financial burden

state-owned

change your mind

impose

follows in

1. I don't want to ________ _______ my decisions on my children

2. Scientists are discussing to ______ ________ the best solution to this problem.

3. After graduating from his university, he wants to have a job in a _________ company.

4. She must shoulder the ___________ after her husband's death.

5. If you want to succeed in that aspect, you must __________.

6. She _____________ her mother's footsteps, becoming a doctor.

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Generation Gap

Exercise 1: Choose the correct answer A, B or C

1. A

2. C

3. B

4. B

5. A

6. C

7. A

8. A

9. C

10. B

11. C

12. B

13. A

14. C

15. C

Exercise 2: Complete the following sentences using the given words

1. I don't want to ________ impose _______ my decisions on my children

2. Scientists are discussing to ______ work out ________ the best solution to this problem.

3. After graduating from his university, he wants to have a job in a _____ state-owned ____ company.

4. She must shoulder the _____ financial burden ______ after her husband's death.

5. If you want to succeed in that aspect, you must _____ change your mind _____.

6. She ______ follows in _______ her mother's footsteps, becoming a doctor.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 1 lớp 11: Generation Gap. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 11 hay như Bài tập Tiếng Anh lớp 11 Unit 1: Generation gap nâng cao, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 473
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm