Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 11 Unit 8 Our World Heritage Sites

Tiếng Anh Unit 8 lớp 11: Our World Heritage Sites

Bài tập tiếng Anh 11 Unit 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 11 mới Unit 8 với nội dung bám sát kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng âm Unit 8 lớp 11 giúp các em học sinh lớp 11 vận dụng lý thuyết ngữ pháp đã học hiệu quả.

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 Unit 8 có đáp án gồm 15 câu trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em hoàn thiện kỹ năng làm bài dạng bài Chọn đáp án đúng (Choose the correct answer to complete the sentence) hiệu quả.

Bài 1. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s)in each of the following questions.

Question 1: The balance and harmonious blending of various elements contribute to Taj Mahal's unique beauty.

A. successful

B. agreeable

C. tasteful

D. fitting

Question 2: . My Son Sanctuary is a large complex of religious relics comprising more than 70 architectural works such as towers, temples, and tombs.

A. royal

B. precious

C. holy

D. valuable

Question 3: In addition to exploring the caves and grottos, and seeing its flora and fauna, visitors can also enjoy mountain climbing.

A. flowers and plants

B. plants and animals

C. plants and vegetation

D. flowers and grass

Question 4: Ha Long Bay has attracted millions of visitors who come to enjoy its breathtaking views and experience other activities

A. unbreathable

B. heartbreaking

C. awe-inspiring

D. unforgettable

Question 5: They can enjoy the -comfort and elegance of five-star hotels and luxury cruise ships.

A. style

B. convenience

C. standard

D. grace

Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 6: Though built almost five hundred years ago, the church remained practically intact.

A. in perfection

B. in ruins

C. in chaos

D. in completion

Question 7: Tourists can do and see a lot in Ha Long Bay at a reasonable price.

A. inexpensive

B. affordable

C. cheap

D. exorbitant

Question 8. The major stone sections of the Citadel of the Ho Dynasty remain intact thanks to the unique construction techniques.:

A. special

B. common

C. excellent

D. ancient

Question 9: The Imperial Citadel of Thang Long was first built during the Ly Dynasty and then expanded by subsequent dynasties

A. following

B. successive

C. preceding

D. next

Question 10: Visitors with more abundant travel budgets can enjoy the comfort of five-star hotels and luxury cruise ships.

A. huge

B. plentiful

C. mean

D. tight

Bài 3. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11: You may choose one from the five World Heritage Sites in Viet Nam ____ in this leaflet to visit on your next field trip.

A. includes

B. including

C. included

D. to include

Question 12: ____ UNESCO criteria for outstanding universal value to humanity, Trang An Scenic Landscape Complex was added to the World Heritage List in 2014.

A. Meeting

B. Met

C. To meet

D. Having met

Question 13: The most magnificent feature of Taj Mahal ____ is the central dome.

A. noticed

B. being noticed

C. to notice

D. noticing

Question 14: Scientists ____ on the site found many ancient tools, tombs and pottery, and made some important archaeological discoveries.

A. worked

B. working

C. to work

D. to be working

Question 15: ____ with an average of 320 days of sunshine a year, the coastline offers the perfect holiday destination for anyone ____ to switch off and unwind.

A. Blessed/wanting

B. Blessing/wanting

C. Blessed/wants

D. Blessing/wanted

ĐÁP ÁN

1 - B 2 - C 3 - B 4 - C 5 - D
6 - B 7 - D 8 - B 9 - C 10 - D
11 - C 12 - D 13 - C 14 - B 15 - A

Trên đây là Bài tập Tiếng Anh 11 mới Unit 8 Grammar có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 3.932
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm