Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 2

Ôn tập kiểm tra cuối kì 1 tiếng Anh lớp 4

Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 2 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi học kì 1 lớp 4 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 4 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 4

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 4 học kì 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 4 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 4 và môn Tiếng Việt 4. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 2

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. park

B. rubber

C. pen

D. notebook

2. A. badminton

B. beautiful

C. soccer

D. tennis

3. A. countryside

B. teacher

C. farmer

D. doctor

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. listened

B. watched

C. stopped

D. laughed

2. A. school

B. chair

C. children

D. chick

Exercise 3: Choose the correct answer

1. I was at school. What ________ you?

A. with

B. about

C. how

D. are

2. Yesterday morning, he ___________ his friends on the Internet.

A. chat with

B. chatted with

C. chat to

D. chatted to

3. Where is your teacher? - She is __________ her office

A. front

B. on

C. with

D. in

4. The boys ___________ paper planes now

A. are doing

B. does

C. are making

D. makes

5. I _______ to bed last night.

A. go

B. goes

C. going

D. went

6. I go to school _________ to borrow some books

A. library

B. playground

C. lab

D. yard

7. What is the name __________ your school, Danny?

A. of

B. in

C. with

D. at

8. I _______ swim but I _________ dive

A. am - can

B. can - can

C. can’t - can’t

D. can - can’t

9. What nationality _______ they?

A. were

B. are

C. do

D. did

10. Can you ________ a bike?

A. ride

B. skate

C. skip

D. dance

Exercise 4: Correct one mistake in each of the following sentences

1. Look, what is Simon doing? - He rides his bike too fast

_____________________________________________________

2. Yesterday were Sunday

_____________________________________________________

3. What do they do yesterday? - They read all these books

_____________________________________________________

Exercise 5: Rearrange the words to make meaningful sentences

1. flat/ on/ is/ my/ the/ first/ floor/./

_____________________________________________________

2. his/ what/ did/ friends/ yesterday/ do/ ?/

_____________________________________________________

3. many/ months/ are/ how/ there/ year/ a/ in/ ?/

_____________________________________________________

Exercise 6: Read the following text and choose the best answer

Here is Brandon. He goes to London Primary School. He is in class 4A. This is his classroom. There are fifteen boys and ten girls in his class. His best friend is Lucas. They both enjoy Geography. They have it on Thursdays and Fridays. On Saturdays and Sundays, they don’t have to go to school. They often play soccer together. Yesterday was Sunday. They played football in a playground near his house.

1. Which school does Brandon go to?

A. Brandon studies at Primary School

B. Bradon goes to Primary School

C. Brandon studies at London Primary School

D. Brandon is going to Primary School

2. How many boys and girls are in his class?

A. Fifth boys and ten girls

B. Five boys and tenth girls

C. Fifteen boys and ten girls

D. Fifty boys and ten girls

3. Who is his best friend?

A. Brandon

B. Lucas

C. Geography

D. Primary

4. Do they have to go to school on Saturdays and Sundays?

A. Not

B. No, they aren’t

C. Yes, they do

D. No, they don’t

5. Where did they play football yesterday?

A. In a playground near his house

B. In the school ground

C. In the stadium

D. Near the library

-The end-

Đáp án đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh - Đề 2

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A

2. A

Exercise 3: Choose the correct answer

1. B

2. B

3. D

4. C

5. D

6. A

7. A

8. D

9. B

10. A

Exercise 4: Correct one mistake in each of the following sentences

1. rides => is riding

2. were => was

3. What do => What did

Exercise 5: Rearrange the words to make meaningful sentences

1. My flat is on the first floor

2. What did his friends do yesterday?

3. How many months are there in a year?

Exercise 6: Read the following text and choose the best answer

1. C

2. C

3. B

4. D

5. A

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 2. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 4 hay như Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 1, ..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 124
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm