Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 3

Ôn tập kiểm tra cuối kì 1 tiếng Anh lớp 4

Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 3 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong đề thi học kì 1 lớp 4 đi kèm đáp án.

Xem thêm: Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 4 MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 4 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 4

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 4 học kì 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 4 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 4 và môn Tiếng Việt 4. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 3

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. school

B. chair

C. children

C. chick

2. A. painted

B. opened

C. closed

D. tidied

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. park

B. rubber

C. pen

D. notebook

2. A. run

B. go

C. play

D. water

3. A. teacher

B. countryside

C. farmer

D. doctor

Exercise 3: Write “in/ at/ on”

1. ___________ home

2. ___________ the garden

3. ___________ the beach

4. ___________ the zoo

5. ___________ the village

Exercise 4: Choose the correct answer

1. ________ were the children? - They were in the park

A. When

B. What

C. Why

D. Where

2. What ______ is your house? - It’s red and blue

A. kind

B. color

C. size

D. hight

3. James and Linda are _________ in the park. They like playing in the park very much

A. skate

B. skating

C. skates

D. skater

4. ________ many books are there on the table? - There are ten

A. How

B. What

C. Who

D. Why

5. My mother often goes home ________ she is busy.

A. but

B. when

C. or

D. because

6. Yesterday morning, she ________ the flowers in the garden.

A. waters

B. watered

C. is watering

D. water

7. ________ birthday is this today? - It is __________.

A. Whose/ my brother

B. Who/ my brother

C. Whose/ my brother’s

D. Whom/ my brother’s

8. I _____ to bed last night

A. go

B. goes

C. going

D. went

9. we ______ late ______ school. Let’s run

A. are/ for

B. are/ in

C. is/ for

D. is/ in

10. I was at school. What ______ you?

A. with

B. about

C. How

D. are

Exercise 5: Read the text and choose the best answer

My name is Ha My. It’s Monday today. I am at school now. We are having a break. Linda is listening to music. She likes music very much. James is playing chess with Mai Anh. They are good chess players. They often play it when they are free. Tuan is in the schoolyard. He is playing badminton with Nhung. They like playing sports. We are having lots of fun at school

1. Ha My and her friends are having a break at ____________.

A. zoo

B. post office

C. school

D. bank

2. Linda likes _______ very much

A. music

B. game

C. sport

D. car

3. James and Mai Anh are playing _________.

A. badminton

B. tennis

C. football

D. chess

4. Tuan is playing __________ with Nhung

A. volleyball

B. soccer

C. baseball

D. badminton

5. The ___________ are having lots of fun at school

A. teacher

B. children

C. parents

D. brother

Exercise 6: Reorder these words to have correct sentences

1. Tom/ and/ What/ doing?/ are/ Phong/

________________________________________________

2. father/ My/ yesterday./ mother/ went/ and/ shopping

________________________________________________

3. flat/ on/ is/ My/ first/ the/ floor/ ./

________________________________________________

Exercise 7: Make questions for the underlined parts

1. Kate is English.

________________________________________________

2. They are studying in the library.

________________________________________________

-The end-

Đáp án đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh - Đề 3

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A

2. A

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A

2. D

3. B

Exercise 3: Write “in/ at/ on”

1._____at______ home

2._____in______ the garden

3._____on______ the beach

4._____at______ the zoo

5._____in______ the village

Exercise 4: Choose the correct answer

1. D

2. B

3. B

4. A

5. D

6. B

7. C

8. D

9. A

10. B

Exercise 5: Read the text and choose the best answer

1. C

2. A

3. D

4. D

5. B

Exercise 6: Reorder these words to have correct sentences

1. What are Tom and Phong doing?

2. My father and mother went shopping yesterday

3. My flat is on the first floor

Exercise 7: Make questions for the underlined parts

1. What nationality is Kate?

2. Where are they studying?

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 3. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 4 hay như Đề thi học kì 1 lớp 4 môn Tiếng Anh năm 2020 - 2021 - Đề 2, ..... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.638
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề thi học kì 1 Xem thêm