Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 Unit 9 A First Aid Course có đáp án

Bài tập Unit 9 lớp 8 A first aid course có đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 8 Unit 9: A First Aid Course có đáp án sẽ mang lại cho các em học sinh các kiến thức bổ ích, cho quý thầy cô giáo những tài liệu giảng dạy hay nhất. Bộ sưu tập này gồm nhiều bài tập trắc nghiệm trong Unit 9 A first aid course giúp các em học sinh luyện tập và nắm vững các kiến thức đã được học trong chương trình tiếng Anh 8.

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. a. ambulance b. bandage c. damage d. patient

2. a. hit b. tight c. injection d. sting

3. a. forget b. present c. overheat d. emergency

4. a. faint b. aid c. pain d. wheelchair

5. a. crutch b. school c. chart d. handkerchief

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. I put the heater on_________the plants warm.

a. keep b. keeping c. to keep d. for keeping

7. Why not come over at the weekend? The children_____ seeing you again.

a. enjoy b. will enjoy c. are enjoying d. is going to enjoy

8. That bag looks heavy. I_______ you with it.

a. will help b. am going to help c. am helping d. help

9. Calm______and tell me what happened.

a. out b. down c. in d.up

10. Sam was trying hard ____.

a. not to laugh b. to not laugh c. not laughing d. to not laughing

11. You _____ forget what I told you. It's very important.

a. mustn't b. needn't c. don't have to d. can't

12. Cool the burns immediately so as to ______ tissue damage.

a. ease b. relieve c. minimize d. maximize

13. ______ is a long stick that someone put under their arm to help them, walk when they have hurt their leg.

a. Crutch b. Wheelchair c. Stretcher d. Bandage

14. These medicines can_______ your headache.

a. ease b. elevate c. revive d. affect

15. Don't overheat the victim with blankets or coat.

a. make someone too hot b. make someone too cold

c. hurt someone d. destroy someone

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16. He is (A) going to get (B) to work earlier in order (C) impress the (D) boss.

17. They are (A) planting trees (B) by the roadside so that (C) reduce the traffic noise (D).

18. It’s a (A) secret between (B) us and I promise I don’t (C) tell anybody (D).

19. You don’t have to (A) keep medicines (B) where children (C) can get (D) them.

21. The (A) room got quietly (B) when the (C) professor came (D).

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

How can we keep our teeth (21) ______? Firstly, we ought to visit our (22) ____ twice a year. Secondly, we should brush our teeth (23) ____ a toothbrush and fluoride toothpaste at least twice a day, once after breakfast and once before we go to bed. We can also use toothpicks (24) _____between our teeth after a meal. Thirdly, we (25) ______ eat food that is good (26) ______ our teeth and our body: milk, fish, brown bread, raw vegetables, fresh fruit, etc.

21. a. health b. healthy c. healthily d. unhealthy

22. a. dentist b. doctor c. teacher d. engineer

23. a. on b. of c. by d. with

24. A. clean b. to clean c. cleaning d. to cleaning

25. a. should b. ought to c. need d. a & b

26. a. for b. at c. on d. to

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

A: Hi. Can I help you?

B: Yes, please. Could I have something for a cough? I think I'm getting a cold.

A: Well, I suggest a box of these cough syrup. And you should get a bottle of vitamin C, too.

B: Thank you. And what do you have for dry skin?

A: Try some of this new lotion. It's very good.

B: OK. Thanks a lot.

27. What does the word 'cold' in line 2 mean?

a. low temperature

b. not hot or warm

c. a common illness

d. not heated or cooked

28. The first speaker suggested that the second speaker should buy_____.

a. a box of cough syrup

b. a bottle of vitamin C

c. a new lotion for dry skin

d. all are correct

29. The second speaker is a_______.

a. patient

b. doctor

c. dentist

d. nurse

30. They are talking in a______.

a. theater

b. stadium

c. drugstore

d. dentist's

31. Which of the following is not true?

a. Vitamin C is good for a cold.

b. Cough syrup is good for a cough.

c. There is a new lotion for dry skin.

d. The second speaker doesn't want to buy the new lotion.

Đáp án Trắc nghiệm Unit 9 lớp 8 A first aid course

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1 - d; 2 - b; 3 - a; 4 - d; 5 - b; 

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6 - c; 7 - b; 8 - a; 9 - b; 10 - a; 

11 - a; 12 - c; 13 - a; 14 - a; 15 - a; 

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16 - c; 17 - c; 18 - c; 19 - a; 20 - b; 

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

21 - b; 22 - a; 23 - d; 24 - b; 25 - d; 26 - a;

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

27 - c; 28 - d; 29 - a; 30 - c; 31 - d;

Trên đây là Trắc nghiệm tiếng Anh 8 Unit 9 A First Aid Course có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 8 cũng như tiếng Anh lớp 6 - 7 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
5 9.908
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm