Bài tập tiếng Anh lớp 8 Unit 6 The young pioneers club có đáp án

Bài tập Tiếng Anh lớp 8 Unit 6: The young pioneers club có đáp án nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 8 theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Chỉ với thao tác download đơn giản là các em học sinh đã có ngay Bài tập Tiếng Anh lớp 8 Unit 6 The young pioneer clubs để ôn tập, củng cố kiến thức thật hiệu quả các kỳ kiểm tra, thi. Bao gồm những bài tập hay, chất lượng, bài tập tiếng anh 8 sẽ giúp các em nhanh chóng nắm được đặc điểm, cách vận dụng các điểm ngữ pháp, từ vựng của Unit 6.

1. Bài tập tiếng Anh unit 6 lớp 8 The young pioneers club

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. a. although

b. sidewalk

c. along

d. all

2. a. volunteer

b. support

c. century

d. fund

3. a. enroll

b. both

c. lost

d. program

4. a. shout

b. loud

c.group

d. scout

5. a. school

b. else

c. secretary

d. position

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. The next meeting of the committee _____ on November 5th.

a. is

b. are

c. was

d. were

7. I remember you ____ that shirt.

a. buy

b. to buy

c. buying

d. for buying

8. You _____right.

a. may be

b. will be

c. was

d. are being

9. Ten countries participated in the discussions.

a. took part

b. hold

c. told

d. buying

10. You ought to_____ the house more.

a. get out to

b. get off for

c. get off

d. get out of

11. I got_____ when I tried to find the station.

a. lost

b. lose

c. loss

d. loose

12. ____ is the people who live in a place.

a. Community

b. Environment

c. Organization

d. Program

13. I collect stamps as a______ .

a. hobby

b. pastime

c. favor

d. a & b

14. If you want to join the library, you'll need to fill _____an application form.

a. on

b. to

c. at

d. out

15. The _____ is the air, water, land, animals and plants around us.

a. environment

b. community

c. organization

d. program

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16. When you see (A) Dennis, tell (B) himself (C) he still owes (D) me some money.

17. I don’t (A) enjoy to go (B) on (C) vacation as much as I used to (D).

18. It was (A) kind to (B) you to (C) take me to (D) the station.

19. The hospital (A) is trying to (B) raise funds (C) on (D) a new kidney machine.

20. She taught (A) her children (B)how to care after (C) their (D) pets.

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

Dear Granddad,

I've got some really (21)_____ news. I may go to Camp Timber with Ace (22)_____ this summer. Mum (23)_____ I can go. The only (24)______ is that Ace's dad says that it's too expensive. Still Ace thinks he'll probably be able to make some money by doing jobs around the house. He even promised his dad he would take the dog for a walk!

His sister is really angry because she wants (25) _____ to camp as well, but she's too young. She's only eight.

Anyway, I (26)______ he can go.

Love, Debbie

PS Tom says he'll phone you soon.

21. a. great

b. good

c. wonderful

d. all are correct

22. a. in

b. at

c. on

d. Ø

23. a. say

b. says

c. is saying

d. will say

24. a. news

b. problem

c. event

d. occasion

25. a. go

b. to go

c. going

d. to going

26. a. hope

b. plan

c. look

d. seem

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

Since 1877, the Fresh Air Fund has helped poor children from New York City spend summers in the country. Each year, over ten thousand children, ages 6 to 18, participate in the program. Some stay at a camp; others live with a host family. The fund pays for all expenses.

The camps are for 8-to 15-year-olds. At camp, children can learn about the stars, see deer and cows and other animals, and go hiking, fishing, and of course, swimming. The children learn responsibility by helping out with chores like making beds and waiting on tables.

host (n) : chủ expense (n) : chi phí

responsibility (n): trách nhiệm

27. The aim of the Fresh Air Fund is to help_____ .

a. poor children

b. children from New York City

c. all children

d. poor children from New York City

28 How many children take part in the program every year?

a. all children ages 6 to 18

b. ten thousand

c. over ten thousand

d. no information

29. What does the word 'others' in line 4 refer to?

a. summer

b. camps

c. programs

d. children

30. What do the children do at the camp?

a. Learn about the stars.

b. See deer, cows, and other animals.

c. Go hiking, fishing and swimming.

d. all are correct

31. Which of the following could replace the word 'chores' in line 8?

a. homework

b. hard work

c. housework

d. all are correct

VI. Gerund or infinitive? Complete the sentences. Use the correct form of the verbs in brackets.

32. Hoa wants (go)___________ to West Lake this Saturday.

33. Phong doesn’t think so. He thinks of (watch) ________ a basketball match on TV.

34. After (do) ________ her homework, Lisa usually listens to the music playlist on Spotify.

35. Ba likes sports, especially (play) _____ badminton and (do)_________ karate.

36. Ngan has to go to school very early (do)_______ her class duties.

37. The Y&Y members raise funds by (collect)__________used paper and bottles and broken glasses.

38. They hope (help)________ other people with the small projects.

2. Đáp án bài tập tiếng Anh 8 Unit 6 The young pioneers club

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1 - c; 2 - d; 3 - c; 4 - d; 5 - c;

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6 - a; 7 - c; 8 - a; 9 - a; 10 - d;

11 - a; 12 - a; 13 - d; 14 - d; 15 - a;

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16 - c; 17 - b; 18 - b; 19 - d; 20 - c;

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

21 - d; 22 - d; 23 - b; 24 - b; 25 - b; 26 - a;

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

27 - d; 28 - c; 29 - d; 30 - d; 31 - c;

VI. Gerund or infinitive? Complete the sentences. Use the correct form of the verbs in brackets.

32. Hoa wants (go)_____to go______ to West Lake this Saturday.

33. Phong doesn’t think so. He thinks of (watch) ____watching____ a basketball match on TV.

34. After (do) __doing______ her homework, Lisa usually listens to the music playlist on Spotify.

35. Ba likes sports, especially (play) _playing____ badminton and (do)_____doing____ karate.

36. Ngan has to go to school very early (do)___to do____ her class duties.

37. The Y&Y members raise funds by (collect)____collecting______ used paper and bottles and broken glasses.

38. They hope (help)__to help______ other people with the small projects.

Trên đây là Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 unit 6 The young pioneer clubs hệ 7 năm có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 8 cũng như tiếng Anh lớp 6 - 7 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
26 19.006
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm