Trắc nghiệm từ vựng - ngữ pháp Unit 4 lớp 8: Our past hệ 7 năm

Ôn tập từ vựng Tiếng Anh lớp 8 Unit 4

Trắc nghiệm từ vựng - ngữ pháp Unit 4 lớp 8: Our past hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các bài tập bám sát chương trình, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh học môn Tiếng Anh lớp 8 tốt hơn.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 8 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 8

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 8 Unit 4 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 8 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 8 và môn Ngữ văn 8. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng - ngữ pháp Unit 4 lớp 8: Our past hệ 7 năm

Trắc nghiệm từ vựng - ngữ pháp Unit 4 lớp 8: Our past

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A. excited

B. prince

C. once

D. escape

2. A. equipment

B. upset

C. end

D. help

3. A. door

B. foolish

C. choose

D. soon

Exercise 2: Choose the best answer

1. Yesterday I ________ to the cinema

A. go

B. will go

C. went

D. has go

2. An oil _______ burned in the darkness

A. lamb

B. lamp

C. lam

D. lame

3. It’s hard work looking ________ three children all day

A. after

B. before

C. about

D. at

4. He was late, but fortunately his friends waited for him.

A. luckily

B. magically

C. cruelly

D. lately

5. Costa Rica sounds _________ a great place for a relaxing vacation.

A. as

B. like

C. similar

D. same

6. He __________ his words carefully.

A. use

B. chose

C. collect

D. spoke

7. His wife recently gave birth to a _______.

A. daughter

B. niece

C. nephew

D. children

8. The bus service is free in the evenings and ________ weekends

A. in

B. at

C. on

D. B & C

9. I did some stupid things when I was young and _________.

A. fool

B. foolish

C. foolishly

D. foolery

10. He’s getting very excited about his holiday.

A. eager

B. funny

C. worried

D. pleased

Exercise 3: Choose the word or phrases that are not correct in Standard English

1. My sister uses to play (A) tennis a lot but (B) she doesn’t (C) play very often (D) now.

2. The (A) company is losting (B) money all (C) the time (D).

3. Mozart started composing (A) at (B) the age of (C) five and writing (D) more than 600 pieces of music

4. Bob lived in (A) Rome for (B) three years; now he was living (C) in (D) Amsterdam.

5. He made (A) me feel (B) like such a foolish (C) when he used me as an (D) example!

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng - ngữ pháp Unit 4 lớp 8

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. D

2. A

3. A

Exercise 2: Choose the best answer

1. C

2. B

3. A

4. B

5. B

6. B

7. A

8. D

9. B

10. A

Exercise 3: Choose the word or phrases that are not correct in Standard English

1. A (uses to play => used to play)

2. B (losting => lost)

3. D (writing => wrote)

4. D (was living => is living)

5. C (foolish => fool)

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng - ngữ pháp Unit 4 lớp 8: Our past hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 8 hay như Từ vựng - Ngữ pháp Unit 4 lớp 8 Our past, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 193
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm