Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 4 Life In The Past

Với mong muốn giúp các em học sinh học tốt tiếng Anh lớp 9 mới Unit 4, VnDoc.com đã đăng tải nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 theo từng kỹ năng tiếng Anh cơ bản khác nhau. Tài liệu ôn tập tiếng Anh chuyên đề Ngữ pháp tiếng Anh Unit 4 có đáp án nhiều câu hỏi trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em hoc sinh cải thiện kỹ năng làm bài hiệu quả cũng như ôn tập kiến thức trọng tâm Unit 4 hiệu quả.

Tiếng Anh 9 Unit 4: Life In The Past

Đề ôn tập tiếng Anh lớp 9 chương trình mới Unit 4 phần Ngữ pháp (Grammar) có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 mới theo từng Unit do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Tài liệu tiếng Anh tổng hợp những cấu trúc tiếng Anh quan trọng xuất hiện trong Unit 4 giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập lại kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Question 1: My father wants me to get the_____ score in the exam.

A. high

B. higher

C. highest

D. as high as

Question 2:

She has ______because she has a big assignment to complete.

A. frustration

B. frustrated

C. frustrating

D. frustratedly

Question 3: We need to learn how to cook, wash the clothes at home. It’s _________.

A. Social skill

B. Self-care skills

C. Housekeeping skill

D. Cognitive skills

Question 4: She has won a running competition . ---- _______________!

A. Congratulations!

B. It’s interesting

C. Oh poor!

D. Good!

Question 5: Your friend stayed up late studying for an important exam.

A. Well done!

B. Stay calm. Everything will be all right.

C. I know how you feel

D. A really great job.

Question 6: Many countries in Asia agreed to _____ diplomatic relations.

A. give up

B. set up

C. deal with

D. over come

Question 7: It’s not easy to _____ changes in technology.

A. go with

B. look through

C. keep up with

D. turn up

Question 8: Some people applied for the job, but two of them were ______

A. turned down

B. turned up

C. turned on

D. turned off

Question 9: If I ______ in your shoes, I’d take it easy and try to forget it.

A. are

B. am

C. were

D. have

Question 10: This book has _____.

A. 56 papers

B. 56-papers

C. 56 – paper

D. 56 paper

Question 11: Lan and Maryam are pen pals. They correspond ___________ each other twice a month.

A. to

B. with

C. of

D. for

Question 12: Vietnamese women are very proud _________ the ao dai.

A. in

B. on

C. of

D. at

Question 13: Nowadays Jeans ___________all over the world.

A. is sold

B. are sold

C. sold

D. sell

Question 14: My father ____________ to work when he was younger.

A. used to walk

B. walks

C. is walking

D. was walking

Question 15: She has been stressed lately so she needs to _____ a break.

A. get

B. take

C. has

D. let

Đáp án

1. C 2. A 3. C 4. A 5. B 6. B 7. C 8. A
9. C 10. A 11. B 12. C 13. B 14. A 15. B

Trên đây là Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 Unit 4 Grammar Part kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.020
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm