3 Đề thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh năm 2021 số 4

Nằm trong bộ đề thi học kì 2 tiếng Anh lớp 4 chương trình mới năm 2021, 3 đề kiểm tra cuối kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi Anh văn học kì 2 lớp 4 có đáp án tổng hợp nhiều dạng bài tập tiếng Anh 4 mới thường gặp giúp các em ôn tập kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

* Xem thêm: Bộ đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 năm 2020 - 2021

1. Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 4 có đáp án số 1

Đọc đoạn văn sau và tích True(T) hay False (F) cho các câu dưới đây.

Dear Nam,

I‛m John. Yesterday was fun and relaxing. I got up late. In the morning, I cleaned my room. In the afternoon, I watered flowers in the garden. Then I did my homework. In the evening, I chatted online with my friend Phong. We talked about our favourite films. What did you do yesterday?

John.

1. John got up early.

2. In the morning, he cleaned the living room.

3. In the afternoon, he worked in the garden.

4. He did his homework in the evening.

5. In the evening, he chatted online with his friend Mai.

Em hãy sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh

1. a / presents / of / get / Children’s / lot / on / Children / Day

2. like / rice / would / and / chicken / you / some/?

3. mountains / explore / to / caves / I’m / the / in / going

4. your / phone / number / brother’s / what’s/?

5. they / because / she / zebras / likes / beautiful / are

Chọn từ khác loại

1.A. school B. sweet C. pharmacy D. bakery

2.A. film B. buy C. water D. book

3.A. see B. watch C. go D. firework

4.A. banh chung B. flower C. lucky money D. visit

Chọn đáp án đúng

1. ……….. are Peter and Mary? – They are at the school party.

A. Who

B. What

C. Where

D. What time

2. What ………. are Linda’s shoes? – They are white.

A. clothes B. jeans

C. weather

D. color

3. ……….. is the T-shirt over there? – It’s 150.000 dong.

A. Why

B. How much

C. How

D. What

4. What are you ……….. ? – I am reading.

A. reading

B. drawing

C. doing

D. singing

5. They are going to ……… some sports and games.

A. read

B. dance

C. walk

D. play

ĐÁP ÁN

Đọc đoạn văn sau và tích True(T) hay False (F) cho các câu dưới đây.

1 - F; 2 - F; 3 - T; 4 - F; 5 - F;

Em hãy sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh

1 - Children get a lot of presents on Children's Day.

2 - Would you like some rice and chicken?

3 - I'm going to explore caves in the mountains.

4 - What's your brother's phone number?

5 - She likes zebras because they are beautiful.

Chọn từ khác loại

1 - B; 2 - B; 3 - D; 4 - D;

Chọn đáp án đúng

1 - C; 2 - D; 3 - B; 4 - C; 5 - D;

2. Đề thi cuối kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh có đáp án số 2

Choose the correct answer.

1. What’s ___ favorite season?

A.He

B. we

C. her

D. they

2. Where is he from?

_ He is ___ Cananda

A. from

B. form

C. for

D. fom

3. How many ___ are there in your class?

A. chair

B. chairs

C. x

D. chaires

4. What ___ you like?

A. do

B. does

C. x

D. are

5. Billy ___ windsurfing.

A. like

B. is like

C. are liking

D. likes

6. Does he like ___ ?

A. playing chess

B. play chess

C. plays chess

D. chess play

7. I ___ like doing gymnastics.

A. do

B. don’t

C. does

D. doesn’t

8. Can I ___ your camera?

Yes, you can.

A. take

B. use

C. play

D. have

9. Where do you ___ from?

A. come

B. are

C. comes

D. do

10. Can you turn ___ the TV?

A. off

B in

C. at

D. to

Circle the odd one out:

1. Summerspringgardenfall
2. Sharksnakecrabspoon
3. Scarfdrinkspoonrope
4. Cameravolleyballbasketballsoccer
5. Do gymnasticsread comicsstickerstake photos
6. TheiryourWeher
7. Computerplay chesscookfish
8. CD playerplay the pianoMp3 playertelevision
9. The USABrazilThailandVietnamese
10. AprilfiveJuneAugust

Reorder the words to make sentences.

1. Mai/ like/ at/ going/ Phong/ weekend/ to/ the/ zoo/ and.

………………………………………………………………

2. with my/ play football/ friends/ on Sunday./ I often

................................................................................................

3. T-shirt/ wearing/ and/ She’s/ skirt./ a

................................................................................................

4. why/ like/ do/ you/ elephants?

………………………………………………………………………

5.Elephant/ and/ is/ The/ strong/ beautiful.

……………………………………………………………………

Read and match.

1. What sports do you like?

A. I am ten

2. Can you draw a picture?

B. I like football

3. How old are you?

C. I have it on Tuesday

4. When do you have Vietnamese?

D. I have ten

5. How many pens do you have?

E. No, I can’t

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer.

1 - C; 2 - A; 3 - B; 4 - A; 5 - B;

6 - A; 7 - B; 8 - B; 9 - A; 10 - A;

Circle the odd one out:

1 - garden; 2 - spoon; 3 - drink; 4 - Camera; 5 - stickers;

6 - we; 7 - play chess; 8 - play the piano; 9 - Vietnamese; 10 - five;

Reorder the words to make sentences.

1 - Phong and Mai like going to the zoo at weekend.

2 - I often play football with my friends on Sunday.

3 - She's wearing a T-shirt and skirt.

4 - Why do you like elephants?

5 - The Elephant is strong and beautiful.

Read and match.

1 - B; 2 - F; 3 - A; 4 - C; 5 - D;

3. Đề thi tiếng Anh lớp 4 học kì 2 có đáp án số 3

I. Choose the correct answer A, B or C

1. What’s your favorite food? - It’s __________.

A. coke

B. milk

C. beef

2. What does your mother look like? - _________ is thin.

A. Him

B. She

C. He

3. _________ day is it?

A. When

B. What

C. Why

4. My father __________ flowers every day.

A. waters

B. water

C. watering

5. - Why does he want to go to the bank?

- ________ he needs some money.

A. Because

B. When

C. Because of

II. Reorder these words to have correct sentences

1. What/ you/ do/ to/ see/ want/ animal/ ?/

___________________________________________

2. How/ the/ much/ is/ panda/ T-shirt/ ?/

___________________________________________

3. Quy Nhon city/ We/ going/ are/ to/ ./

_________________________________________

4. don’t/ Why/ the cinema/ we/ today?/ go to/

____________________________________

5. a/ Where/ work?/ does/ doctor/

__________________________________

III. Read the text and complete the sentence.

I usually get up at a quarter past seven in the morning. I have breakfast at eight o’clock and then I take a bus to school at half past eight. My school starts at nine. I have four lessons in the morning. I have lunch at 11:30 at school canteen. After that I have five lessons in the afternoon. I arrive home at six p.m. Then I have dinner at 7:15 and I go to bed at 10:00.

1. I get up at ________________.

2. I ____________ at 8 o'clock.

3. I go to school by _____.

4. I have lunch at ________ at ___________.

5. I go to bed at______________.

6. My school starts at __________

7. I have __________ in the afternoon.

8. I have dinner at ________.

9. I _________ at 6 p.m.

10. I have four lesson in _____________.

ĐÁP ÁN

I. Choose the correct answer A, B or C

1 - C; 2 - B; 3 - B; 4 - A; 5 - A;

II. Reorder these words to have correct sentences

1 - What animal do you want to see?

2 - How much is the panda T-shirt?

3 - We are going to Quy Nhon city.

4 - Why don't we go to the cinema today?

5 - Where does a doctor work?

III. Read the text and complete the sentence.

1. I get up at ________a quarter past seven________.

2. I ______have breakfast______ at 8 o'clock.

3. I go to school by ___bus__.

4. I have lunch at ____11:30____ at _____school canteen______.

5. I go to bed at______10:00________.

6. My school starts at ____nine/ 9______

7. I have _____ five lessons _____ in the afternoon.

8. I have dinner at __7:15______.

9. I ____arrive home_____ at 6 p.m.

10. I have four lesson in _____the morning____.

Download đề thi & đáp án tại: 3 Đề kiểm tra tiếng Anh học kì 2 lớp 4 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh 4 hiệu quả khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 4, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 4, Đề thi học kỳ 2 lớp 4,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh nhóm Tài liệu học tập lớp 4, mời quý thầy cô, bậc phụ huynh tham gia nhóm học tập:Tài liệu tiếng Anh Tiểu học - nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 - 11 tuổi).

Đánh giá bài viết
46 10.350
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh cho học sinh tiểu học (7-11 tuổi) Xem thêm