Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 có file nghe và đáp án

99 48.850

Đề khảo sát chất lượng cuối học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7

Đề kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có file nghe và đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 7 năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện thi môn Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 7 ôn tập kiến thức đã học hiệu quả. 

A. Listening

1. Listen and draw line. There is an example. (1m)

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 có file nghe và đáp án

2. Listen and write. There is one example (1m)

SPORT CLUB

0. Expensive Free for school children

1. Where is it? Next to the .......................factory

2. Open which day? From..........................to Tuesday

3. Times Opens....................... closes 10.30

4. Club name The ..................... .... Sports Club

5. Club phone number ..............................................

B. USE OF ENGLISH:

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

1. A. rented        B. stopped        C. washed       D. looked

2. A.ground         B. group          C. house         D. found

3. A.health         B. seatbelt        C. bread          D. ahead

4. A. safety         B. traffic          C. plane          D. station

II. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete the sentences. (2ms)

1. Don't read in bed ______ you want to harm your eyes.

A. if              B. unless          C. or             D. so

2. She loves ______ flowers and putting them into different vases.

A. buying          B. to buy          C. buy            D. bought

3. If you want to live long, you ______ eat more vegetable and fruit.

A. should          B. shouldn't         C. had to          D. needn't

4. I haven't got ________ meat left for dinner.

A. at             B. some           C. any            D. no

5. There are _______ bottles of milk in the fridge.

A. any            B. lot of           C. much          D. many

6. Khleang Pagoda in Soc Trang _____ of wood in 1533.

A. was made       B. is made         C. made          D. makes

7. It is _____ to eat so much junk food.

A. healthy         B. unhealthy        C. healthful        D. health

8. Tell me the reason ______ you do that.

A. how           B. why            C. what           D. that

9. Mary: "Where's the school?" - Peter: " __________."

A. That's lovely    B. Fifty meters long  C. I don't mind       D. Up to the hill

10. Mary: "Can I borrow your pen, please?" - Peter: " ____________."

A. What kind is it? B. It doesn't matter   C. Remember to give it back   D. I hope not

C. READING

I. Read the article about a famous woman from Kenya. Choose the best word (A, B, C or D) for each space. (2ms).

WANGARI MAATHAI (1940-2011)

Wangari Maathai understood how important trees are (1) _______ the future of the world ever (2) ______ she was a little girl. Maathai (3) ______ up on a farm in Nyeri, in Kenya. She was very clever and studied (4) _________ universities in the USA and Germany (5) _______ well as in Keynia.

In 1977, Maathai began a group in Kenya called the Green Belt Movement. Members of this group work hard to save (6) ______ country's forests, which are cut down by builders, farmers and people who need wood for cooking. With (7) ______ help of schoolchildren, they have planted more than 20 million trees in Keynia.

Maathai took her message to (8) _____ African countries and many Africans are now following her ideas. Maathai was (9) _______ around the world for her work and won (10) _______ international prizes.

1. A. with         B. from          C. into          D. for

2. A. during       B. since          C. after         D. for

3. A. grows       B. grown          C. grew         D. growing

4. A. by          B. at             C. on          D. for

5. A. as          B. like            C. of          D. so

6. A. his         B. her            C. its          D. their

7. A. a          B. an             C. the         D. one

8. A. other        B. another         C. each        D. one

9. A. know        B. knows          C. knew        D. known

10. A. many      B. much           C. more        D. a lot

II. Read the article about three cities and check () the sentences True (T) or False (F). (1m)

Reykjavik in Iceland is one of the world's healthiest cities. Its people often do activities outside, even though it's very cold. They go hiking, and swimming outside! Also, Iceland people eat more healthy, fresh fish – it is an island, after all.

Tehran, capital city of Iran, is not a healthy place to live. The air pollution is very bad, so people stay at home on 'smog holidays' – days when the air is too bad to work.

Glasgow in Scotland has a problem with obesity. Almost 40% of people in this city are obese. Scotland is cold. Here that means people watch more TV, play more computer games, and do less exercise than in other countries. They also eat a lot of junk food.

  T F
0. Reykiavik is a very healthy place to live in x  
1. People in Iceland love eating fresh fish and doing outside activities.              
2. Although air pollution in Tehran is very bad, its people just stay at home on holidays.    
3. 'Smog holidays' is the name of a festival in Iran.    
4. Nearly 40% of people in Glasgow become too fat.    
5. People in Scotland prefer watching TV and playing computer games to doing exercise.    

D. WRITING

I. Rearrange the words to make meaningful sentences (1m)

1. not / /taking / not /photos ./ like /does/ Hoa

2. to/ easy/is/get / It /flu. / too

3. you / cook /tell/ me/ , /Can /how /rice/ please ?/the/ to

4. the /Temple of Literature/ built /was /1070/ in/

II. Rewrite the following sentences(1m)

1. My class visited Hung King's Temple last week.

=> Hung King's Temple...........................................

2. Lan didn't go to school yesterday because of her illness.

=> Lan didn't go to school because.............................

3. I got to the airport in 30 minutes.

=> It took....................................................

4. Be careful or you'll hurt yourself.

=> If you are not..........................

Đáp án

A. Listening

1. Listen and draw line.

Listening Key

2. Listen and write.

1.Chocolate

2. Friday 

3. 9.15

4. Hurley

5. 400319

B. The use of English

I. 1. A 2. B 3. B 4. D

II. 1. B 2. A 3. B 4. C 5. D  6. A 7. B 8. B 9. D 10. B

C. Reading

I. 1. D 2. B 3. C 4. B 5. A 6. D 7. C 8. A 9. D 10. A

II. 1. T 2. F 3. F 4. T 5. T

D. Writing

I. 1. Hoa does not like taking photos.

2. It is too easy to get flu.

3. Can you tell me how to cook the rice ,please?

4. The Temple of Literature was built in 1070

II. 1. Hung King’s Temple was visited by my class last week.

2. Lan didn’t go to school yesterday because she was ill.

3. It took me 30 minutes to get to the airport.

4. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

Mời bạn đọc tải đầy đủ đề thi, file nghe và đáp án tại đây: Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 7 có file nghe và đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh lớp 7 khác được cập liên tục trên VnDoc như Để học tốt Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến,...

Đánh giá bài viết
99 48.850
Đề thi học kì 1 lớp 7 Xem thêm