Trắc nghiệm Writing tiếng Anh lớp 11 Unit 2 Relationships

Tiếng Anh 11 Unit 2 Relationships

Nằm trong bộ đề trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới theo từng Unit, tài liệu ôn tập Writing tiếng Anh Unit 2 có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập tiếng Anh được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh lớp 11 sách mới giúp các em học sinh kiểm tra cấu trúc tiếng Anh quan trọng có trong bài hiệu quả.

Bài 1. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 1: I have to take the responsibility.

A. It's I am that responsible.

B. It is I who am responsible.

C. It is me who am responsible.

D. It's that me is responsible.

Question 2: It was her story that made me cry.

A. I was made crying by her story. B. I was made to cry by her story.

C. Her story made me crying. D. Her story made me to cry.

Question 3: It is unlikely that he will come on time.

A. He is unlikely to come early.

B. It is likely that he will not come too late.

C. It looks as if he will come late.

D. It seems that he will come lately.

Question 4: He became successful as a professional writer at the age of 20.

A. He did not succeed as a professional writer until he was 20.

B. He did not write professionally until he succeeded at the age of 20.

C. He succeeded as a professional writer until he was 20.

D. He wrote professionally until he became successful at the age of 20.

Question 5: Mai: “Why don't we ask Mr Brown for help?”

A. Mai asked why they did not ask Mr Brown for help.

B. Mai begged Mr Brown for help to find the reason.

C. Mai suggested that they should ask Mr Brown for help.

D. Mai wanted to know why Mr Brown did not help.

Bài 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions

Question 6: John lied to Linda. She didn't know the reason.

A. Linda didn't believe that John lied to her.

B. Linda didn't know how John lied to her.

C. Linda didn't know that John lied to her.

D. Linda didn't know what John lied for.

Question 7: Billy did not find his cat in the garden. He found it in the garage.

A. It was the garden and garage that Billy found his cat.

B. It wasn't the garden that Billy did not find his cat.

C. It wasn't the garden but the garage that Billy found his cat.

D. Billy could not find his cat anywhere, even in the garage.

Question 8: She is so attractive. Many boys run after her.

A. So attractive is shę many boys that run after her.

B. So attractive is she that many boys run after her.

C. So attractive she is that many boys run after her.

D. So that attractive she is many boys run after her.

Question 9: You can feel more at ease by taking part in group dating. It's the only way.

A. By taking part in group dating can you only feel more at ease.

B. Only by taking part in group dating can you feel more at ease.

C. The only way you is by taking part in group dating can feel more at ease.

D. The way you can feel more at ease is taking part in only group dating.

Question 10: Mary broke up with her boyfriend. She couldn't stand his complaining.

A. Although Mary broke up with her boyfriend, she couldn't stand his complaining.

B. Mary broke up with her boyfriend because she couldn't stand his complaining.

C. Mary broke up with her boyfriend; however, she couldn't stand his complaining.

D. Mary broke up with her boyfriend in case she couldn't stand his complaining.

Question 11: She had only just begun to speak when people started interrupting.

A. She hardly had begun to speak when people started interrupting.

B. Hardly she had begun to speak when people started interrupting.

C. Hardly had she begun to speak when people started interrupting.

D. She hadn’t begun to speak when people started interrupting.

Question 12: The fire-fighters made every effort to put off the flames. The building burned down completely.

A. The building burned down completely though the fire-fighters made every effort to put off the flames.

B. Had it not been for the fire-fighters’ every effort, the building would have burned down completely.

C. Making every effort to put off the flames, the fire-fighters completely burned down the building.

D. Since the fire-fighters made every effort to put off the flames, the building burned down completely.

Question 13: Marry loved her stuffed animal when she was young. She couldn’t sleep without it.

A. When Marry was young, she loved her stuffed animal so as not to sleep with it.

B. As Marry couldn’t sleep without her stuffed animal when she was young, she loved it.

C. When Marry was young, she loved her stuffed animal though she couldn’t sleep without it.

D. When Marry was young, she loved her stuffed animal so much that she couldn’t sleep without it.

Question 14: : He cannot practice scuba diving because he has a weak heart.

A. The fact that he has a weak heart cannot stop him practicing scuba diving.

B. Scuba diving makes him suffer from having a weak heart.

C. The reason why he cannot practice scuba diving is that he has a weak heart.

D. He has a weak heart but he continues to practice scuba diving.

Question 15: People believe that neither side wanted war.

A. Neither side is believed to have wanted war.

B. Neither side is responsible for the outbreak of war.

C. War is believed to be wanted by either side.

D. It is believed that war broke out from both sides.

Đáp án

1. B 2. B 3. C 4. A 5. C 6. D 7. C 8. B
9. B 10. B 11. C 12. A 13. D 14. C 15. A

Trên đây là Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 chương trình mới Unit 2 Writing. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 960
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm