Đề kiểm tra 15 phút Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm

Bài tập môn Tiếng Anh Unit 3 lớp 12 có đáp án

Đề kiểm tra 15 phút Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề kiểm tra 15 phút Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the main stress placed differently from that of the others

1. A. marvelous

B. assistant

C. maximum

D. argument

2. A. compliment

B. absolute

C. fashionable

D. suppose

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others.

1. A. allowed

B. passed

C. argued

D. raised

2. A. discuss

B. jump

C. argument

D. public

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Why did you object _________the scheme for building a kindergarten in our neighborhood?

A. to

B. against

C. at

D. in

2. We arranged to meet at the station, but she didn’t _________.

A. get through

B. wait on

C. turn up

D. walk out

3. I think access to cinemas and theaters is the main _____ of city life,

A. amenity

B. attraction

C. leisure

D. recreation

4. It’s no more than common___________to hear what she has to say.

A. polite

B. impolite

C. politeness

D. impoliteness

5. She was clearly the best candidate for the job, so her interview was just a(n) .

A. formation

B. instance

C. formality

D. informality

6. ________ She wondered now, after so many years away.

A. how her father looked like

B. how did her father look like

C. whom her father looks like

D. what her father looked like

7. The doctor has advised___________too much coffee.

A. me not drink

B. I don’t drink

C. me not drinking

D. me not to drink

8. It was only later that I comprehended ____________.

A. what did his story mean

B. what his story meant

C. his story meant what

D. what was his story’s meaning

9. My mother told me___________my books lying about on the living room.

A. don’t leave

B. not leave

C. not to leave

D. didn’t leave

10. John told me that he__________his best in the exam .

A. would do - the day before

B. would do – the following day

C. had done — the following day

D. was doing - the day before

Exercise 4: Choose the sentence - a, b, c or d - which is closest in meaning to the printed one.

1. “Shall I help you with the washing-up, Jane?” John said.

A. John told Jane to help him with the washing-up.

B. John asked if Jane should help him with the washing-up.

C. John suggested helping Jane with the washing-up.

D. John offered to help Jane with the washing-up.

2. “What will you do if you have ten days off school?” he asked.

A. He asked me what will I do if I have ten days off school.

B. He asked what I will do if I have ten days off school.

C. He asked me what I would do if I had ten days off school.

D. He asked what would I do if I had ten days off school.

3. “You’d better apologize for being so rude,” said my friend.

A. My friend advised me to apologize for being so rude.

B. My friend offered me to apologize for being so rude.

C. My friend warned me to apologize for being so rude.

D. My friend suggested me apologizing for being so rude.

-The end-

Đáp án đề kiểm tra 15 phút Unit 3 lớp 12

Exercise 1: Choose the word that has the main stress placed differently from that of the others

1. C

2. D

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others.

1. B

2. C

Exercise 3: Choose the correct answer

1. A

2. C

3. B

4. C

5. C

6. D

7. D

8. B

9. C

10. B

Exercise 4: Choose the sentence - a, b, c or d - which is closest in meaning to the printed one.

1. D

2. C

3. A

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra 15 phút Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 360
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm