Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 12: Future Jobs

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 6 lớp 12

Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 12: Future Jobs do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Xem thêm: Đoạn văn Tiếng Anh về công việc trong tương lai MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 6 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 12: Future Jobs

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. rewarding

B. boring

C. fantastic

D. interesting

2. A. advice

B. explain

C. relate

D. express

3. A. candidate

B. resume

C. qualification

D. experience

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. thunder

B. prefer

C. grocer

D. louder

2. A. call

B. cup

C. coat

D. ceiling

Exercise 3: Choose the word whose stress pattern is different from the others

1. A. modernize

B. vaporize

C. organize

D. deliver

2. A. determine

B. document

C. alcohol

D. chemical

Exercise 4: Choose the correct answer

1. The company employs a ___________of nearly 5000.

A. workload

B. workman

C. workforce

D. workout

2. People become less ___________ to new ideas as they grow leader

A. receptive

B. available

C. hospitable

D. attractive

3. He really wanted to create a good ___________ at the start of the interview.

A. preparation

B. impression

C. expression

D. explanation

4. One condition of this job is that you must be ________ to work at weekends.

A. available

B. capable

C. acceptable

D. accessible

5. The agency will let you know if they have any suitable ________

A. redundancies

B. vacancies

C. abilities

D. capabilities

6. The job _________ traveling to different parts of the countries

A. requires

B. results in

C. involves

D. concerns

7. With so much ___________, I’m lucky to be in work.

A. employees

B. employers

C. employment

D. unemployment

8. After a short holiday, he _______ himself once more to his studies.

A. applied

B. converted

C. engaged

D. exerted

9. He has not been offered the job because he cannot meet the _______ of the company.

A. requirements

B. applicants

C. information

D. education

10. We would welcome your ______ on our work.

A. comments

B. resumes

C. qualifications

D. enthusiasm

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 12: Future Jobs

Exercise 1: Choose the odd one out

1. B

2. A

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. B

2. D

Exercise 3: Choose the word whose stress pattern is different from the others

1. D

2. A

Exercise 4: Choose the correct answer

1. C

2. A

3. B

4. A

5. B

6. A

7. D

8. C

9. A

10. A

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 6 lớp 12: Future Jobs. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Đề kiểm tra 15 phút Unit 5 lớp 12: Higher Education, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 316
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm