Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 12: School Education System hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 4 lớp 12

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 12: School Education System hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 4 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 12: School Education System

Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 12: School Education System

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word which is stressed differently from the others

1. A. autumn

B. December

C. geography

D. selection

2. A. solidify

B. miraculous

C. intimacy

D. appropriate

3. A. sociology

B. philosophy

C. curriculum

D. political

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. succeeded

B. guided

C. allowed

D. depended

2. A. curriculum

B. particular

C. flexible

D. economics

Exercise 3: Choose the best answer

1. Education in England is divided ________ primary, secondary, further and higher education.

A. in

B. into

C. up

D. with

2. People under 21 years old are not ________ to join this club

A. desirable

B. eligible

C. advisable

D. admissible

3. He seems very quiet, but it would be a mistakes to _________ his intelligence.

A. devalue

B. depreciate

C. underrate

D. minimize

4. By the age of twenty five he had _________ his ambition of becoming a pianist.

A. reached

B. completed

C. achieved

D. obtained

5. We acquire much of our world knowledge through _____________.

A. education

B. graduation

C. condition

D. examination

6. English students usually ______ their GCSEs at the age of sixteen.

A. pass

B. make

C. take

D. follow

7. You can study a lot of interesting ______such as Design & Technology, Architecture, Psychology, Politics at this university.

A. curriculums

B. subjects

C. schedules

D. syllabuses

8. The academic year in England runs from September to July and is divided

into three __________.

A. terms

B. semesters

C. seminars

D. systems

9. In Britain, most pupils transfer from primary to ____________ school at the age of 11.

A. middle

B. secondary

C. elementary

D. upper

10. All maintained schools in England are required to follow the National ________, which is made up of twelve subjects.

A. Education

B. Academy

C. Examination

D. Curriculum

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 12

Exercise 1: Choose the word which is stressed differently from the others

1. A

2. C

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. C

2. C

Exercise 3: Choose the best answer

1. B

2. B

3. C

4. C

5. A

6. C

7. B

8. A

9. B

10. D

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 4 lớp 12: School Education System hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Từ vựng Tiếng Anh lớp 12 Unit 4: School Education System hệ 7 năm, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 327
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm