Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 3 lớp 12

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Xem thêm: Đề kiểm tra 15 phút Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm MỚI

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word which is stressed differently from the rest

1. A. attract

B. person

C. signal

D. instance

2. A. situation

B. appropriate

C. informality

D. entertainment

3. A. verbal

B. polite

C. common

D. social

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others

1. A. excited

B. excuse

C. exchange

D. example

2. A. signal

B. slightly

C. polite

D. excite

3. A. discuss

B. jump

C. argument

D. public

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. She is a kind of woman who does not care much of work but generally ____________ only with colleagues for meals, movies or late nights at a club.

A. supposes

B. socializes

C. attention

D. discussed

2. You should _____________ more attention to what your teacher explains.

A. make

B. get

C. set

D. pay

3. Children who are isolated and lonely seem to have poor language and _________.

A. communicate

B. communication

C. communicative

D. communicator

4. Pay more attention ______________ picture and you can find out who is the robber.

A. to

B. for

C. at

D. on

5. This is the instance where big, obvious non-verbal signals are appropriate.

A. situation

B. attention

C. place

D. matter

6. He is one of the most _________ bosses I have ever worked with. He behaves rudely to not only me but also others in the staff.

A. thoughtful

B. impolite

C. attentive

D. communicative

7. In many cultures, people signify their agreement by ____________ their head.

A. turning

B. raising

C. pointing

D. nodding

8. A whistle is the ___________ for the football players to begin the match.

A. communication

B. instance

C. attention

D. signal

9. It is often considered to be impolite to ___________ at someone.

A. look

B. smile

C. point

D. raise

10. When the play finished the audience stood up and ________ their hands loudly.

A. clapped

B. nodded

C. shook

D. hold

11. When you catch someone’s ___________ you do something to attract his attention so that you can talk to him.

A. head

B. hand

C. eye

D. ear

12. Mr. Timpson’s behavior and comments on occasions were inappropriate and fell below the _________ standards.

A. accept

B. acceptable

C. acceptance

D. accepting

13. Mrs. Linda was so angry that she made a __________ gesture at the driver.

A. rude

B. rudeness

C. rudely

D. rudest

14. If a boss wants to have a well-qualified staff, he should have to pay his employees _________.

A. appropriate

B. appropriately

C. appropriation

D. appropriating

15. The lecturer explained the problem very clearly and is always __________ in response to questions.

A. attention

B. attentive

C. attentively

D. attentiveness

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 12

Exercise 1: Choose the word which is stressed differently from the rest

1. A

2. B

3. B

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others

1. D

2. A

3. C

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. B

2. D

3. B

4. A

5. A

6. B

7. D

8. D

9. C

10. A

11. C

12. B

13. A

14. B

15. B

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 12: Ways Of Socialising hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Từ vựng Tiếng Anh lớp 12 cũ Unit 3: Ways of Socialising, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 418
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm