Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 12: Higher education hệ 7 năm

Bài tập trắc nghiệm môn Anh Unit 5 lớp 12

Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 12: Higher education hệ 7 năm do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong Tiếng Anh 12 đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 12 để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tài liệu học tập lớp 12

Bài tập trắc nghiệm từ vựng môn Anh lớp 12 Unit 5 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 12 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 12Ngữ Văn lớp 12. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 12: Higher education

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others

1. A. academic

B. campus

C. apply

D. entrance

2. A. scary

B. challenge

C. psychology

D. course

3. A. require

B. society

C. twice

D. applicant

4. A. bush

B. pull

C. rush

D. put

5. A. tells

B. talks

C. stays

D. steals

Exercise 2: Choose the correct answer

1. Students have to apply ________ a place at the university while doing the A level

A. in

B. on

C. from

D. for

2. For this course a pass in English at grade B is ____________.

A. acceptable

B. available

C. accessible

D. decisive

3.To be offered a place at such a good university is quite a(n)____________.

A. proficiency

B. preference

C. achievement

D. benefit

4. Please complete the__________form and return it to us.

A. applying

B. application

C. applicant

B. applicable

5. ______her tears, she waved goodbye to her family from the station platform.

A. Filling out

B. Bringing in

C. Turning over

D. Fighting back

6. A university degree has become a__________for entry into most professions.

A. registration

B. requisite

C. receipt

D. Reference

7. He clearly had no ___________ of doing any work, although it was only a week till the exam

A. desire

B. ambition

C. willingness

D. intention

8. _______applicants should send their completed forms to the personnel office.

A. Qualitative

B. Qualifications

C. Qualifying

D. Qualified

9. The doctor was praised for her _________ work with her patients

A. groundless

B. tireless

C. bottomless

D. restless

10. By the age of twenty five he had ___________ his ambition of becoming a pianist.

A. reached

B. completed

C. achieved

D. obtained

11. “Several languages are spoken in your country, aren’t they?” “Yes, but French is _________ in this region.”

A. a shortage

B. the shortage

C. shortage

D. some shortage

12. After a short holiday, he _________ himself once more to his studies.

A. applied

B. converted

C. engaged

D. exerted

-The end-

Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 12: Higher education

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others

1. B

2. B

3. D

4. C

5. B

Exercise 2: Choose the correct answer

1. D

2. A

3. C

4. B

5. D

6. B

7. C

8. D

9. B

10. C

11. A

12. A

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 5 lớp 12: Higher education hệ 7 năm. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 12 hay như Đề kiểm tra 15 phút Unit 5 lớp 12: Higher Education, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 228
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh lớp 12 Xem thêm