Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends

Ôn tập từ vựng Unit 3 lớp 6 kèm đáp án

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập bám sát đề thi, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh học tập Tiếng Anh lớp 6 tốt hơn.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 6 Unit 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 6 và môn Ngữ văn 6. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Look at the pictures to complete the word

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends

1. _y_

2. _a_d

3. n_ _k

Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends

4. b_c_

5. s_o_l_ _rs

6. _o_s

Exercise 2: Read and choose the right adjectives.

1. Ann is a bit interesting/ boring. She never has anything interesting to say.

2. Anna is very serious/sensitive. She cries quickly whenever she watches a romance movie.

3. Donata is very friendly/ rude. She has a lot of friends.

4. Mathew is very active/ helpful. He likes to play sport or do physical things.

5. Lucy is very outgoing/ generous. She likes meeting and talking to people.

6. Jully is very funny/ shy. She likes telling jokes.

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. She is always ___________ at school, and helps other students with their homework.

A. hard

B. hardly

C. hard-working

D. work hard

2. The film is very___________, and we can't see all of it.

A. exciting

B. boring

C. wonderful

D. easy

3. Our class is going to _________ a picnic at the zoo on Saturday. Would you like to come with us?

A. have

B. take

C. pass

D. go

4. Linda has ___________ hair an big __________ eyes.

A. blonde - small

B. a black - blue

C. blonde - blue

D. black - long

5. When eating, most Vietnamese people hold chopsticks in their right ______.

A. arm

B. leg

C. finger

D. hand

6. Which do you prefer, straight hair or ______ hair?

A. long

B. blonde

C. curly

D. thick

7. Norman is very shy, but his brother is ______.

A. easygoing

B. calm

C. patient

D. outgoing

8. My close friend, Mai, has a __________ face and _________ hair.

A. big - black

B. small - short

C. round - black

D. short - long

9. You need to be _____________ to teach children.

A. shy

B. patient

C. volunteer

D. sporty

10. My mother is ________ to everyone. She loves helping others.

A. funny

B. boring

C. kind

D. fur

Exercise 4: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. please

B. read

C. head

D. teacher

2. A. confident

B. kind

C. nice

D. reliable

3. A. shy

B. pretty

C. curly

D. pony

-The end-

Đáp án trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends

Exercise 1: Look at the pictures to complete the word

1. Eyes

2. Hand

3. Neck

4. Back

5. Shoulders

6. Toes

Exercise 2: Read and choose the right adjectives.

1. Ann is a bit boring. She never has anything interesting to say.

2. Anna is very sensitive. She cries quickly whenever she watches a romance movie.

3. Donata is very friendly. She has a lot of friends.

4. Mathew is very active. He likes to play sport or do physical things.

5. Lucy is very outgoing. She likes meeting and talking to people.

6. Jully is very funny. She likes telling jokes.

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. C

2. B

3. A

4. C

5. D

6. C

7. D

8. C

9. B

10. C

Exercise 4: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. C

2. A

3. A

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Trắc nghiệm từ vựng Unit 3 lớp 6: My friends. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 6 hay như Từ vựng Tiếng Anh lớp 6 mới Unit 3 My Friends, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 437
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng Anh phổ thông Xem thêm